1

Tema: Antros pusės partneriai prieš jus

Ar jums svarbu kiek partnerių yra turėjusi(-ęs) jūsų mergina/vaikinas prieš jus?

Kažkur internete buvau užmačiusi nuotrauką su užrašu - ''Merginos kurios turėjo daug vaikinų - lengvabūdės kekšės, o vaikinai turėję daug merginų - maladec''. Kodėl?

2

Re: Antros pusės partneriai prieš jus

žinoma svarbu smile juk yra skirtumas kur mergina turėjo 2, 3 , 4 partnerius ir kur 20, 30 40 ;DDD kibirą aš "senukuose" galiu įsigyti smile

3 (redagavo tinsanis 2014-03-08 01:50)

vaikinui kad permiegoti su 100 merginu reikia gerai pasistengti -
merginai tiesiog noreti,,,
smile
nereikia visu tu pasakymu sureiksminti-dauguma ju tiesiog,,,
Lenkaitė vardu Ania Lisewska : nori pradėti sekso maratoną: ji ruošiasi permiegoti su 100 tūkst. vyrų
kaip ji pati teigia jau spejo permegot su beveik 300:) ir sakyt kad skaicius nesvarbu siuo atveju butu:)?

4 (redagavo Ponaitis R 2014-03-08 02:06)

Ojei.. sakykit jus ka norit, bet perdaug susireiksminat.. smile zmogus gali buti permiegojas su 100 ir tau pasakyti, kad buvo 5 smile ir viskas lips ciki.. suzinosi ir nebelips? tiesiog.. kas is to? ka tai keicia? gal kazkada buvo juoda praeitis ar kazkas.. ir zmogus dabar pasikeite.. cia tiesiog yra nuostatos.. ir kiekvienas mes turime savo principus.. o kaip zinome principai - negerai. P.S. Kibirai jus kibirai.. ar ji miegojo su 100 partneriu 10 kartu big_smile ar ji miegojo su vienu 1000 kartu.. kuom tu atskirsi? Durnas mastymas.. nieko daugiau nedadesi..

5

durnas mąstymas, sakai, tamsta? smile na, tebūnie... smile tik... jei tai būtų susiję su tavo mergina.... kurį variantą pasirinktum? ar kad ji permiegojus su 100 po 10 kartų, ar su vienu 1000... jei esi save gerbiantis vyras, atsakymas aiškus... jei tau ir kekšė tinka, tada diskusijos nelieka smile

6

bet TU to nezinai big_smile zmones gali pasakyti ka tik nori.. ir jeigu tau zmogus pasakys.. kad turejo 2-3 partnerius.. o po 2 metu visgi prisipazins, kad sitoje vietoje melavo, tu man pasakyk kas pasikeis? smile as niekada nieko neizeidineju, tad prasau neisizeist del mano zodziu.. bet tiesiog.. prie ko cia save gerbiantis gaunasi? zmogus tapo pastovus.. normalus.. tu to niekada gali nesuzinoti.. tik retas kuris yra begalo nuosirdus, tau pasakys tikra tiesa.. smile

7

P.S. galiu duoti viena lengva pavyzdy.. zmogus tarkim mergina tavo.. buvo 19 metu.. ir ji prasidave su 100 vaikinu.. ir nuo 20 metu.. jie turejo viena drauga iki 25 metu.. tu esi antrasis.. tu tiek zinai.. tau 25 tarkim, tavo draugei tiek pat.. jus pradraugaujat 3 metu (grubiai imu) ir ja vedi.. pagyvenat dar kokius metus ir suzinai, kad ji 19 metu turejo 100 partneriu.. KAS PASIKEICIA? tu ja palieki? 4 metus kurti SANTYKIAI tau nieko nebereiskia? zmogus praranda savo pasitikejima? nors jis tau buvo istikimas 4 metus? Pasakyk man.. kame faktai.. duokit man rimta priezasti suabejot.. tada as suabejosiu..

8

na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. smile na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai smile juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja smile o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu smile nu rimtai... juk nesunku atskirti smile ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas... smile

9

Tadai.. JOMAJO big_smile tai gerai.. jeigu panelei 20-25 big_smile o jeigu 30-35.. ir t.t. smile NEIMANOMA ATSKIRTI.. dar yra ir gudriu zmoniu.. taip.. as suprantu ka tu nori pasakyti smile ir as tikrai pripazystu.. bet tiesiog.. nezinau, kaip kitiem.. man skaicius niekada nieko nereiske.. svarbu poziuris zmogaus.. kaip jis nusiteikes gyventi toliau.. ka jis sneka, ka jis bendrauja.. va cia.. galima gaudyti.. ir matyti, kaip zmogus i viska reaguoja smile o drasa.. kartais ir nekalta mergina parodo daugiau uz ta kuri turejus 50 big_smile aisku patirties stoka.. bet.. kaip sakoma.. smile cia lb gili mintis.. ir jeigu skaicius turi reiksmia.. tokius zmones (DAZNAI) galima apgauti.. ir tiek smile bet tavo tiesa.. melas toli neveda ir panasiai smile bet jeigu zmogus nusiteikes lb rimtai.. tai jis tiesiog nemeluos, bet bus uzmirses praeiti.. ir nenores to prisiminti.. o myles tave, gerbs, tiek tave, tiek save.. ir gyvens toliau.. smile kas buvo tas.. uz tai niekada nereikia zvilgcioti atgal.. kaip bebutu, labanaktis smile

10

Ponaitis R parašė:

Tadai.. JOMAJO big_smile tai gerai.. jeigu panelei 20-25 big_smile o jeigu 30-35.. ir t.t. smile NEIMANOMA ATSKIRTI.. dar yra ir gudriu zmoniu.. taip.. as suprantu ka tu nori pasakyti smile ir as tikrai pripazystu.. bet tiesiog.. nezinau, kaip kitiem.. man skaicius niekada nieko nereiske.. svarbu poziuris zmogaus.. kaip jis nusiteikes gyventi toliau.. ka jis sneka, ka jis bendrauja.. va cia.. galima gaudyti.. ir matyti, kaip zmogus i viska reaguoja smile o drasa.. kartais ir nekalta mergina parodo daugiau uz ta kuri turejus 50 big_smile aisku patirties stoka.. bet.. kaip sakoma.. smile cia lb gili mintis.. ir jeigu skaicius turi reiksmia.. tokius zmones (DAZNAI) galima apgauti.. ir tiek smile bet tavo tiesa.. melas toli neveda ir panasiai smile bet jeigu zmogus nusiteikes lb rimtai.. tai jis tiesiog nemeluos, bet bus uzmirses praeiti.. ir nenores to prisiminti.. o myles tave, gerbs, tiek tave, tiek save.. ir gyvens toliau.. smile kas buvo tas.. uz tai niekada nereikia zvilgcioti atgal.. kaip bebutu, labanaktis smile

teisingiausia žinoma pradėti nuo to , kas du žmones riša šiuo metu ...jei yra tikras abipusis noras būt kartu -praeitis nebereikalinga , viskas turi būti tik į priekį smile ...tiek mergina . tiek vyrukas gal ir nebuvo šventieji abu - ar verta skaičiuoti kas kiek ir su kuo ? kam geriau  bus ? smile

11

nu ka zinau, jeigu antroji puse man pasakytu, kad turejo 2-3 baxurus, tai nk tokio, bet jeigu ten virs 10 tai ne... na o tie baxurai, kurie miegojo su labai daug panu, tai galima susidaryt nuomone, kad jam vienas tik galvoj.

12 (redagavo tinsanis 2014-03-08 14:56)

Tomas parašė:

nu ka zinau, jeigu antroji puse man pasakytu, kad turejo 2-3 baxurus, tai nk tokio, bet jeigu ten virs 10 tai ne... na o tie baxurai, kurie miegojo su labai daug panu, tai galima susidaryt nuomone, kad jam vienas tik galvoj.

sakai iki 10,,o jai paklausi merginos kiek ji turejo o jos atsakymas: turejau 2;5ar 9 baxurus bet iskarto(grupavucha ) gi ji nevirsijo tavo skaiciaus:))))

13

Tadas parašė:

na, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai, tokį melą nėra sunku atpažinti iš elgesio, bendravimo ir t.t. smile na, taip, tokia situacija... hmmm... sudėtinga... tik, manau, jei mergina pradėjo meluoti nuo pat pradžių... tokie santykiai trapūs ir neilgalaikiai smile juk melas anksčiau ar vėliau išaiškėja smile o nepastebėti tokio dalyko, ar mergina prieš tave turėjo 2 ar 20... tai čia jau net neįsivaizduoju, kokiu reikia būti nedėmesingu smile nu rimtai... juk nesunku atskirti smile ar mergina drąsi tik ant žodžių ar ir ant veiksmų, ar moka vilioti, ar ne, gundanti ar ne, gestai, judesiai, bendravimas... smile

Jei mergina yra drąsi, gali pirma prieiti ir užkalbinti vaikiną tai dar nereiškia kad jinai kekšė.... Dėl viliojimo,- beveik visos merginos gali ir moka suvilioti vaikiną... Gundanti? Kartais apranga, t.y. koks mini sijonas ar trumpa suknelė, didesnė iškirptė irgi nereiškia, kad mergina kekšė.... Atsipeikėk

14

Viktorija parašė:
Tadas parašė:

Jei mergina yra drąsi, gali pirma prieiti ir užkalbinti vaikiną tai dar nereiškia kad jinai kekšė.... Dėl viliojimo,- beveik visos merginos gali ir moka suvilioti vaikiną... Gundanti? Kartais apranga, t.y. koks mini sijonas ar trumpa suknelė, didesnė iškirptė irgi nereiškia, kad mergina kekšė.... Atsipeikėk

tas tiesa,,,ir ko taip bijot to zodzio kekse:)?

15 (redagavo Degtukas 2014-03-08 23:15)

Atsakant i kodel tai cia kaip tame ankekdote... Jei daro tave, vadinasi daro mus. O jei darau as vadinasi darome mes... O jei jau as primciau zmogu tai primciau ji toki koks jis yra su visa jo praeitimi. Jos nepakeisi. Svarbu jog dabartis ir ateitis nesimaisytu su praeitimi... Bent jau siuo klausimu..

16

Nesvarbu kiek buvo prieš mane. Svarbu tik tai, kad dabar būčiau aš vienas. wink

17

Haha Gintaras.. labai neblogai pasakyta, tik gal kiek pataisyti reiketu.. nesvarbu kiek buvo pries mane, svarbu as buciau paskutinis big_smile:D

18

jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu big_smile

19 (redagavo tinsanis 2014-03-09 16:26)

Artūras parašė:

jai 10 bahuru buvo pries tai jai jau kazkas blogai su charakteriu big_smile

tai bachuras jai buvo daugiau nei su 10 jam ir blogai su charakteriu?
tai gal tie 10bachuru buvo tokie kad jai reikejo ieskot to "gero"...:))))

20

jei mergina turejo daug partneriu ir apsistojo ties vienu, tai saunu, vyrui pasiseke.
su vyru ta pati situacija, jei zmogus neiesko kito partnerio, reiskia surado ramybe smile