1

Topic: Kaip prisipažinti, jog esu...

Susidūriau su tokia dilema. Susipažinau su vaikinu ir taip gavosi, pirmo pasimatymo metu vaikščiodami po miestą užtikome besibūriuojančias merginas, viename pastate vyko kastingai, tai sužinojęs, ko čia tas gražių merginų sambrūzdis, leptelėjo labai negražiai apie modelio duoną krentančias merginas. Na, turi susidaręs patį neigiamiausią koks tik įmanoma stereotipą. Ir dabar vuolia - aš manekenė. Nutylėjau jo komentarus, tačiau neišdrįsau pasakyti kuo dirbu, pasakiau tik kad studijuoju, kas aišku yra tiesa. Jis išties šaunus, pradėjome susitikinėti, ir jau man pradeda darytis sunku išsisukti kai reikia išvykti kelioms dienoms agentūros prašymu.

Ir noriu pasakyti ir bijau - žinot kaip tie vaikinai užsispyrę gali būti.

Ką daryti?

2

Re: Kaip prisipažinti, jog esu...

Kad manekenės kartais pelningus užsakymus nusigriebia naudodamos savo.. privalumais, pletkas ne iš piršto laužtas. Bet kaip pasiteisinti vaikinui, kuris giliai tuo tiki, klausimas geras smile) Jeigu dabar jam pasakysit, manau jis pagalvos "nu va, ir ji greičiausiai permiega kad gaut gerus užsakymus.." big_smile Todėl siūlyčiau nesakyti to, ir išlaukti tinkamo momento. Tas momentas bus tada, kai vienas kitą jau gerai pažinosite, ir tiesiog bus protu nesuvokiama, kad Jūs galėtumėte taip elgtis. Visą tą laikotarpį draugaukite su morale ir sąžine, tai po kurio laiko neleis Jumis suabejoti. Tačiau čia išlieka viena juoda dėmė. Visą tą laiką slėpsite (gaunasi, kad meluosite), jog esate modelis. Natūraliai kyla prielaida "aahaaa... tiek laiko slėpei, kad esi modelis, o dabar manai patikėsiu, kad tu taip nesielgi? NĖ UŽ KĄ!" Ir jis bus šiek tiek teisus.. Tada  jam pasakykite: "tuo metu, tu matei tik juodą ir baltą. Negalėjau pasakyti. Dabar mūsų santykiuose atsirado kur kas daugiau spalvų, ir tu sužinojai.." Protingas supras, na o durnas... ar Jums aplamai tokio reikia? smile) Gero spalvinimosi wink

3

kas per problema?pasakysi ir viskas o jei pabegs nuo taves tai nera ko verkti, vadinasi ne tau skirtas..... su melu toli nenukeliausi..... geriau karti tiesa nei saldus melas

4 (edited by tinsanis 2014-04-08 14:38)

maziausiai pergyvent delto,,bet kokiu atveju mazai sansu kad santykiai tokiam amziuje eis iki gyvenimo kartu ir pan, pirma karjera ypac jai joje sekasi,,o tada kai isitvirtinsi galima ir apie  santykius galvot,,na nebent domins gyvenimas sedejimas lietuvoje ir uz lietuviska atlyg,,vietoj to kad pakeliaut pasimegaut ,pagyvent,,,uzdirbt ir turet savo,,
kodel jam nepatiko kodel tokia nuomone,,na nesunku pasakyt jis lenks nugara kazkur  o cia mergina ir uzdirba tokias sumas,,,toks demesys ,,,ir pan, eilinis pavydas,,,

5 (edited by Sioma 2014-04-08 16:07)

neimk i galva, atsiseskit ramiai ir pasikalbekit. jeigu jis tavo zmogus p* jam bus ar tu manekene ar kirpeja ar kasininke smile geriau nemeluoti melas visa griaunantis dalykas

6

vos tik kai jis išliejo komentarus reikėjo sakyti ,,o aš esu modelis". Tuomet žmogus būtų pasimetęs už savo žodžius, jeigu patinki iškarto būtų pervertinęs viską kitaip. Dabar gausis bet kokiu atveju kaip melas ir slėpimas.

7

Kisk yla i maisa kiek tik nori vis tiek galas islys... (Lietuviu liaudies ismintis...)

8

Gintas wrote:

Kad manekenės kartais pelningus užsakymus nusigriebia naudodamos savo.. privalumais, pletkas ne iš piršto laužtas. Bet kaip pasiteisinti vaikinui, kuris giliai tuo tiki, klausimas geras smile) Jeigu dabar jam pasakysit, manau jis pagalvos "nu va, ir ji greičiausiai permiega kad gaut gerus užsakymus.." big_smile Todėl siūlyčiau nesakyti to, ir išlaukti tinkamo momento. Tas momentas bus tada, kai vienas kitą jau gerai pažinosite, ir tiesiog bus protu nesuvokiama, kad Jūs galėtumėte taip elgtis. Visą tą laikotarpį draugaukite su morale ir sąžine, tai po kurio laiko neleis Jumis suabejoti. Tačiau čia išlieka viena juoda dėmė. Visą tą laiką slėpsite (gaunasi, kad meluosite), jog esate modelis. Natūraliai kyla prielaida "aahaaa... tiek laiko slėpei, kad esi modelis, o dabar manai patikėsiu, kad tu taip nesielgi? NĖ UŽ KĄ!" Ir jis bus šiek tiek teisus.. Tada  jam pasakykite: "tuo metu, tu matei tik juodą ir baltą. Negalėjau pasakyti. Dabar mūsų santykiuose atsirado kur kas daugiau spalvų, ir tu sužinojai.." Protingas supras, na o durnas... ar Jums aplamai tokio reikia? smile) Gero spalvinimosi wink

Pats juk pasakei jog ne paslaptis tai... Kodel tu butent uz sita mergina garantuotas jog ji nesielgia taip?
O ir nesvarbu kas kaip duona uzdirba.... Esme tame sakai tai kam reikia ar meluoji jam... O laukti iki tol kol ji ivarys ji i kampa ir jis nuspres jog ai velniai nemate myliu noriu negaliu pats tikriausias lochotronas... Ir ta juoda deme kazkur giliai islieka... Ir niekada neuzsimirsta... Anksciau ar veliau tai butinai atsilieps... O kas kaip kekvienam asmeniskai spresti... Kuo ilgiau temps tuo blogiau paciai ateityje bus... Jau geriau ta mergina naglai butu atgal rezus jam i snuki as tokia ir nuejus salin, jei ji jam isties rupetu jis pats ja susirastu ir kitaip persneketu tai... Mano kuklia nuomone tariant... smile

9

Degtukas wrote:

Pats juk pasakei jog ne paslaptis tai... Kodel tu butent uz sita mergina garantuotas jog ji nesielgia taip?

Todėl kad pirmiausia žmoguje stengiuosi matyti tai kas gera, o ne bloga smile) Jeigu aš suklydau, bausmė bus šiai merginai gyventi ir žinoti, kad tas vaikinas buvo velniškai teisus.

Degtukas wrote:

Kuo ilgiau temps tuo blogiau paciai ateityje bus...

Jokios ateities aplamai nebus, jeigu pradžioje elgsis neapgalvotai.

Degtukas wrote:

Jau geriau ta mergina naglai butu atgal rezus jam i snuki as tokia ir nuejus salin, jei ji jam isties rupetu jis pats ja susirastu ir kitaip persneketu tai... <...>. smile

Naglumas niekur neveda toliamatėje perspektyvoje. Labai norėčiau pažiūrėti kaip pats kokiai nors gražiai merginai rėžtum, šnekoriau.. big_smile

10

Permiegoti su visažistu, kad gerai nugrimuotų, su fotografu, kad gerai nufotografuotu, su reklamos užsakovu, kad paimtų tave reklamai, su 150 leidinių redaktoriais, kad tave nufotografuotų žurnalo viršeliui... Uch, tai kada dirbti, jei su visai miegot reikia? big_smile

Gerose, profesionaliose, tarptautinėse agentūrose, kurios priklauso tokioms asociacijoms kaip M.A.M.A. nėra nei miegojimų (apskritai šimts metų pasenęs stereotipas), nei pardavimų šeichams. Įsišakniję mitai ir tavo berniukui neduoda ramybės. Imkis švietėjiško darbo. Jei dirbi kokiame Supermodels, tai ko tau bijoti? Gerą reputaciją turinti agentūra kalba pati už save ir kiek pasigooglinęs vaikinukas supras, kad tu ne tokia, kaip jis kalbėjo apie tas besibūriuojančias merginas.

11

Degtukas wrote:
Gintas wrote:

O ir nesvarbu kas kaip duona uzdirba.... Esme tame sakai tai kam reikia ar meluoji jam... O laukti iki tol kol ji ivarys ji i kampa ir jis nuspres jog ai velniai nemate myliu noriu negaliu pats tikriausias lochotronas... Ir ta juoda deme kazkur giliai islieka... Ir niekada neuzsimirsta... Anksciau ar veliau tai butinai atsilieps... O kas kaip kekvienam asmeniskai spresti... Kuo ilgiau temps tuo blogiau paciai ateityje bus... Jau geriau ta mergina naglai butu atgal rezus jam i snuki as tokia ir nuejus salin, jei ji jam isties rupetu jis pats ja susirastu ir kitaip persneketu tai... Mano kuklia nuomone tariant... smile

su tavo "kuklia nuomone " iš esmės  sutinku smile ....o dėl Jurgitos nuomonės  modelio darbo rimtose agentūrose : ....paprastam eiliniam žmogėnui šis darbas visada atrodys nerimtas, kaip benorėtum įrodyti ,kad tai yra  kitaip smile

12

Gintas wrote:
Degtukas wrote:

Todėl kad pirmiausia žmoguje stengiuosi matyti tai kas gera, o ne bloga smile) Jeigu aš suklydau, bausmė bus šiai merginai gyventi ir žinoti, kad tas vaikinas buvo velniškai teisus.

Degtukas wrote:

Kuo ilgiau temps tuo blogiau paciai ateityje bus...

Jokios ateities aplamai nebus, jeigu pradžioje elgsis neapgalvotai.

Degtukas wrote:

Jau geriau ta mergina naglai butu atgal rezus jam i snuki as tokia ir nuejus salin, jei ji jam isties rupetu jis pats ja susirastu ir kitaip persneketu tai... <...>. smile

Naglumas niekur neveda toliamatėje perspektyvoje. Labai norėčiau pažiūrėti kaip pats kokiai nors gražiai merginai rėžtum, šnekoriau.. big_smile

Su pirmu punktu sutinku.
Del antro kuo ilgiau meluos tuo paciai blogiau bus ir ateities tikrai nebus.
Reziau ir ne karta, jei tamsta toliamateje perspektyvoje ziuri tik i grozi... Na ka as dar galiu pasakyti... Jei tamsta noretu paziureti i tai tai deretu atsidurti reikiamoje vietoje, reikiamu metu ir jokiu problemu, snekoriau... smile

13

Jurgita wrote:

Permiegoti su visažistu, kad gerai nugrimuotų, su fotografu, kad gerai nufotografuotu, su reklamos užsakovu, kad paimtų tave reklamai, su 150 leidinių redaktoriais, kad tave nufotografuotų žurnalo viršeliui... Uch, tai kada dirbti, jei su visai miegot reikia? big_smile

Gerose, profesionaliose, tarptautinėse agentūrose, kurios priklauso tokioms asociacijoms kaip M.A.M.A. nėra nei miegojimų (apskritai šimts metų pasenęs stereotipas), nei pardavimų šeichams. Įsišakniję mitai ir tavo berniukui neduoda ramybės. Imkis švietėjiško darbo. Jei dirbi kokiame Supermodels, tai ko tau bijoti? Gerą reputaciją turinti agentūra kalba pati už save ir kiek pasigooglinęs vaikinukas supras, kad tu ne tokia, kaip jis kalbėjo apie tas besibūriuojančias merginas.

Jurgita visu pirma apsispresk kiek tau metu pradzioje rodai, kad 28m. a dabar 23m. tai ka cia priraslevojai tai tik parodo, ka esi nestabiolios psichikos zmogus, vargu ar modelio darbas tau isvis pazistamas. Tiesa, kad praeitam sintmeti per garsiausius mados namus buvo plaunami mafijos pinigai ir tie modeliai kurie papuole i ta laikmeti dabar yra mionieres ir pasaulinio garso super modeliai, ta industrija buvo ant bangos ir jai modelis buvo biednas ir neuzdirbdavo pinigu bent jau gaudavo padoru, turtinga vyra. Siuo metu situacija kitokia jai esi  biedna turi ciulpti ir dulkintis su visais kurie susija su uzsakymai o jai turtingu tevu palikuonis to daryt nereikia nes teveliai apmoka visas modelio agenturos islaidas, pazistu vieno verslininko dukra tai tevas mokejo agenturai vien tam, kad dukra pamatytu pasauli, pakeltu saviverte ir susirastu turtinga, padoru jauniki, jo lukesciai pasiteisino, jis bankrotas, o ji laimingai istekejusi mergina visa seima gyvena is suzadetinio pinigu, bet tokie atvejai vienetai. Pilnos gatves jaunu grazuoliu agenturos, TV, kino industrija, mados dizaineriai turi is ko rinktis ir jie renkasi pazeidziamiauses, biedniauses merginas jas eksplotuoja uzdirba milijonus, ju atvaizdai smezuoja, bet jos negauna nieko, jai maxim sumoka minimuma tokios net to negauna, ne del to, kad yra durnos ar negrazios o del to, kad yra biednos ant tiek, kad negali savo teisiu apginti, dabar biski ,gudresnes ir turtingesnes turi dulkintys del uzsakymu ir tai nevisada pasiteisina, jai pavyksta koki itakinga asmeni apkeret tai tada ispesa o visos kitos uz borto. Labai negailestinga industrija geriausiu atveju iki 25m. o po to uzsakymu vos vienas kitas ir tai itakingu tevu deka ar gailestingu draugeliu deka. Jurgita issigydik nuo sizofrenijos ir susirask vyra o ne pienburni ir nereiks kliedet apie modelio karjera kurios beja neturejai ir neturesi.:::001:::016

14

Nekreipk į nieką dėmesio. Visada sakyk tiesą. O kaip bus atskirsi pelus nuo grūdų. Linkėjimai tau, kad ir kas tu bebūtum.

15

OLA wrote:
Jurgita wrote:

Jurgita visu pirma apsispresk kiek tau metu pradzioje rodai, kad 28m. a dabar 23m. tai ka cia priraslevojai tai tik parodo, ka esi nestabiolios psichikos zmogus, vargu ar modelio darbas tau isvis pazistamas. Tiesa, kad praeitam sintmeti per garsiausius mados namus buvo plaunami mafijos pinigai ir tie modeliai kurie papuole i ta laikmeti dabar yra mionieres ir pasaulinio garso super modeliai, ta industrija buvo ant bangos ir jai modelis buvo biednas ir neuzdirbdavo pinigu bent jau gaudavo padoru, turtinga vyra. Siuo metu situacija kitokia jai esi  biedna turi ciulpti ir dulkintis su visais kurie susija su uzsakymai o jai turtingu tevu palikuonis to daryt nereikia nes teveliai apmoka visas modelio agenturos islaidas, pazistu vieno verslininko dukra tai tevas mokejo agenturai vien tam, kad dukra pamatytu pasauli, pakeltu saviverte ir susirastu turtinga, padoru jauniki, jo lukesciai pasiteisino, jis bankrotas, o ji laimingai istekejusi mergina visa seima gyvena is suzadetinio pinigu, bet tokie atvejai vienetai. Pilnos gatves jaunu grazuoliu agenturos, TV, kino industrija, mados dizaineriai turi is ko rinktis ir jie renkasi pazeidziamiauses, biedniauses merginas jas eksplotuoja uzdirba milijonus, ju atvaizdai smezuoja, bet jos negauna nieko, jai maxim sumoka minimuma tokios net to negauna, ne del to, kad yra durnos ar negrazios o del to, kad yra biednos ant tiek, kad negali savo teisiu apginti, dabar biski ,gudresnes ir turtingesnes turi dulkintys del uzsakymu ir tai nevisada pasiteisina, jai pavyksta koki itakinga asmeni apkeret tai tada ispesa o visos kitos uz borto. Labai negailestinga industrija geriausiu atveju iki 25m. o po to uzsakymu vos vienas kitas ir tai itakingu tevu deka ar gailestingu draugeliu deka. Jurgita issigydik nuo sizofrenijos ir susirask vyra o ne pienburni ir nereiks kliedet apie modelio karjera kurios beja neturejai ir neturesi.:::001:::016

Nu šiaip forumuose nekomentuoju ir nedalyvauju, nes visi turi savo nuomonę ir nėr čia ko diskutuot, bet šį kartą tai negaliu susilaikyt pamačius Olos komentarą.. va per tokius komentarus po to vaikinukai bijosi žodžio "modelis", močiutės pakraupsta išgirdusios, kad anūkėlės modeliauja, o mamos kiekvieną kartą kiekvienam tenka aiškinti, kad jų dukrelės - tikrai ne jokiems suteneriams dirba ir tikrai "per lovą" neuždarbiauja.
Ola - kaip gali šnekėt tokias nesąmones ir kažkokius pletkus viešai? Teisingai Jurgita sako - su kiekvienu nepermiegosi, galų gale, dauguma modelio pasaulyje dirbančių yra MOTERYS ir GĖJAI, tai ką tu su tuo gėjum miegosi???? Ir apskritai, kas čia per sovietinis požiūris, kad modelis=prostitutė? Ar jūs suvokiat kokias nesąmones šnekat? Pažiūrėkit kiek Lietuvoj modelių agentūrų ir koks amžiaus vidurkis ten - kokie 16-17 metų, tai kur jums tokios bus prostitutėm ir per lovas darys karjeras? Arba 13-14 metų? Taigi uždarytų visas agentūras vos BENT VIENAS skandalėlis ar nutikimas būtų. Ką jūs čia pezat apie turtingų tėvelių dukrytes tai išvis nesuprantu, nes nei viena normali modelių agentūra neima modelių be duomenų tik už pinigus, todėl, kad tai kenkia agentūros įvaizdžiui (netinkamos merginos rodo, jog agentūra nesugeba atsirinkti modelių ir apskritai niekam tikusi), be to, tie tėveliai tikrai nemokės tiek, kiek agentūros uždirba iš sėkmingų visokius Chanel, Versace ir pan. reklamines kampanijas darančių modelių.
Taip kad išlįskit iš to savo tarybinio bukumo kiauto ir pasidomėkit kaip iš tiesų yra, nes per tokias kaip jūs man savo močiutei ir tetos ilgai aiškinti, kad aš modelis ir uždirbu pinigus švariai, bei visus mokesčius taip pat susimoku wink

16

Kamile wrote:

<...>bet šį kartą tai negaliu susilaikyt pamačius Olos komentarą..

Pritariu, Ola mėgsta pertirštinti spalvas, bet teisybės jos žodžiuose nemažai.

Kamile wrote:

<...>va per tokius komentarus po to vaikinukai bijosi žodžio "modelis", močiutės pakraupsta išgirdusios, kad anūkėlės modeliauja, o mamos kiekvieną kartą kiekvienam tenka aiškinti, kad jų dukrelės - tikrai ne jokiems suteneriams dirba ir tikrai "per lovą" neuždarbiauja.

Žinot, kai aš buvau beveik Jūsų amžiaus, o mano 90m. močiutė kalbėdavo visokias nesąmones apie gyvenimą, turėjo praeiti dešimtmetis, jog įsitikinti, kad tuo metu absurdiškai atrodančios kalbos buvo ne tokios ir kvailos smile

Kamile wrote:

<...> Taigi uždarytų visas agentūras vos BENT VIENAS skandalėlis ar nutikimas būtų.

Sakote bent vienas? Kaip tik vieną labai puikiai atsimenu. Kai viena modelių agentūra realiai aprūpindavo eskorto merginom kažkokius arabus. Merginos ne juokais išsigasdavo, kad jei arabas išsirenka tave, kai gali tekti ir permiegoti, ir negali jam atsakyti NE. Čia maždaug 5 metų senumo plačiai nuskambėjusi byla. 

Kamile wrote:

Ką jūs čia pezat apie turtingų tėvelių dukrytes tai išvis nesuprantu, nes nei viena normali modelių agentūra neima modelių be duomenų tik už pinigus, todėl, kad tai kenkia agentūros įvaizdžiui (netinkamos merginos rodo, jog agentūra nesugeba atsirinkti modelių ir apskritai niekam tikusi)

Neįsivaizduokit šio proceso taip primityviai. Niekas už pinigus ir nestums storų ar visiškai parametrų neatitinkančių kandidačių. Kadangi aš pats žinau tikrų pavyzdžių iš sporto pasaulio, galiu atskleisti, kaip subtiliai tai vyksta. Tarkim, atrenkama 10 manekenių kelionei į Milaną. Iškart po atrankos, į agentūrą atvyksta koks nors A.Zuokas (čia tik kaip pvz. paėmiau) pasidomėti kaip sekėsi jo dukrai. Jam pasako, kad jo dukra buvo 11a ar 12a, o važiuoja tik 10. Tada jis paklaus ko pritrūko. Jam atsakys centimetro kūno apimčių ar kokia laikysena vos vos ne taip, kaip pas konkurentes. Tada jis paduos voką ir pasakys "žinot, mano dukra yra neeilinių sugebėjimų. Šiandienpat aš nusamdysiu repetitorius ir per tą savaitę iki išvažiavimo mes tikrai datemsim iki 10 pozicijos". Ir viskas, niekas niekuom čia nerizikuoja. Vizualinis skirtumas tarp  10 ir 11 ar 12 labai mažas. Vienam atrodo ta geresnė, kitam kita. Žmogiškas faktorius. Niekas nestumia į pirmas pozicijas, o tik truputį perstumdo. Bet tas truputis iš esmės keičia visą žmogaus karjerą.

Kamile wrote:

Taip kad išlįskit iš to savo tarybinio bukumo kiauto ir pasidomėkit kaip iš tiesų yra, nes per tokias kaip jūs man savo močiutei ir tetos ilgai aiškinti, kad aš modelis ir uždirbu pinigus švariai, bei visus mokesčius taip pat susimoku wink

Čia vėlgi, niekas ir nesako, kad manekenės, lyg kokios pusnuogės prostitutės sustoja į vitrinas, kurias pasirenka arba nepasirenka užsakovai. Be abejo, gali dirbti ir su niekuo nemiegoti. Ir tikrai manau, kad didesnė dalis nemiega. Ypač nepilnametės. Nes už tai galima labai stipriai įstatimiškai įklimti. Bet matote, žmonės metams bėgant nesikeičia. Tai puikiai žino Jūsų mama ir močiutė. Sistema taip užsukta, kad tu natūraliai nubyrėtum, jeigu ilgą laiką ir niekam, dovanokit, "nečiulpsi". Kad ir kaip šlykščiai skambėtų Olos išsireiškimas. Visa tai galima užsukti taip subtiliai ir nekaltai, kad tu pati prašytum leisti kažkam "pačiulpti" jeigu norėsi rimtesnės karjeros. Kai mes šnekam apie didelius pinigus, moralė pasibaigia ir užsieniečiui, o lietuviui dar greičiau.  Kaip pvz. kaip tai galėtų būti. Tarkim, modelio karjera trunka 10metų, po to rinkai bereikalinga tik 20proc. manekenių, vyresnių nei 25 metai (Skaičius aš išgalvojau, tikslių nežinau). Na štai, tu niekada su niekuo nemiegojai, ir tavo karjera baigta. O ta kuri "čiulpė", sėkmingai tęsia karjerą tarp tų 20proc. dar kelis metus smile). O paskui ir dar kelis metus, nes tarp tų "čiulpusių" "čiulpė geriausiai". Arba. Tarkim, eilinės manekenės atlyginimas keli tūkst. eurų/mėn. Yra užsakymų, kur galima uždirbti dvigubai ir trigubai daugiau. Tas, kuris sprendžia kam tie užsakymai atitenka, yra tik žmogus smile) , beje geismų ir nuodėmių valdomas smile) Tad jam perstumti per 1-2 pozicijas atrankoje dalyvaujančias kandidates, įžvelgiant "perspektyvesnes"  - juokų reikalas. Daugybė svertų yra taip padaryt.
Ir  pabaigai. Netikėkite, kad visi vyrai gėjai modelių industrijoje. Gėjiškumas yra madų pasaulio mada. Tarkim, Gianni Versace. Taip, jis miegojo su vyrais. Bet jis nebuvo gėjus iš prigimties. Jis aplamai gėjum tapo tik vidurio amžiaus krizės ir sunkios depresijos formos prispaustas. Ir netgi dažnai sakydavo, kad manekenės jam jau nebeįdomios, nes jos labai vienodos, miega tik dėl karjeros, net nebeįdomu.. Taigi, gėjus dėl mados ir noro patirti kažką naujo, dar neįprasto.. nes manekenės jau nusibodo.. smile Puikiai suprantate, kad ne klube jis jas nusikabindavo, o visos tos kalbos apie "čiulpiančias" manekenes nėra iš piršto laužtos wink Tokia svarbi madų pasaulio ikona gali labai stipriai pakeisti kažkurios manekenės karjerą, uždarbį ir visą gyvenimą. Aišku, kaip klišę taikyti kiekvienai irgi yra labai jau siauras mastymas smile)

17

Niekada gyvenime neimciau maneknenes i draugias ar zmonas,nei papu,nei siknos,kojos kai pagaliai,vapsie figuros ner smile ir be to cia kurios rase ale menekenes,tai ...as tada arabu seihas galeciau but ;D

18

Tomas wrote:

Niekada gyvenime neimciau maneknenes i draugias ar zmonas,nei papu,nei siknos,kojos kai pagaliai,vapsie figuros ner smile ir be to cia kurios rase ale menekenes,tai ...as tada arabu seihas galeciau but ;D

galetum but,,bet niekad nebusi,,o jos jau manekenem yra,,ir problemos kazka rast jom sunku nebus,,,del figuros ten visokiu yra,,

19

Stereotipai yra geras reikalas. Anot jų, visos manekenės ku****, santechnikai geriausi meilužiai, o valytojos uždirba mažiausiai. Mechanikai išmano apie automobilius, o ne apie spintos turinį, o kalbėti apie tai ko neišmanome yra išties paprasta ir širdį neskauda.

Tad, kalbant apie modelius, manekenes reikėtų žvelgti į dabartinius laikus, o ne tai kas buvo praeitame šimtmetyje. Dabar, kuomet moteris nėra mėsos gabalas, o feminizmo judėjimo dėka išsikovojo bent jau sąlyginai lygias teises, tokio išnaudojimo ir reikalų tvarkymo per lovą nėra tiek daug. Taip, būna, kuomet kaip čia kažkas sakė, kiša pinigus turtingi dėdės, kad dukrelė susirastų turtingą vyrą. Bet visko šiam margam pasaulyje būna.

Kalbant apie stereotipų laužymą, būtent didžiosios agentūros tai ir bando daryti. Buriasi į asociacijas, grupes, dalinasi informacija apie seno sukirpimo užsakovus, kurie nori daugiau nei priklauso ir vengia. Reputacija šiame versle yra slidus reikalas - paslysi visi pasigaus ir šakėm sukapos, kad parduoda mergaites arabams. Tad kuomet tenka bendrauti su manekenėmis, stilistais, jei išgirstu didžiausių Lietuvos ar tarptautinių agentūrų pavadinimus, žinau, kad reikalas tikrai nebus aferistinis.
http://bendraukime.lrytas.lt/reporteris … 0qMlaJpSt9

20

Jolanta wrote:

Susidūriau su tokia dilema. Susipažinau su vaikinu ir taip gavosi, pirmo pasimatymo metu vaikščiodami po miestą užtikome besibūriuojančias merginas, viename pastate vyko kastingai, tai sužinojęs, ko čia tas gražių merginų sambrūzdis, leptelėjo labai negražiai apie modelio duoną krentančias merginas. Na, turi susidaręs patį neigiamiausią koks tik įmanoma stereotipą. Ir dabar vuolia - aš manekenė. Nutylėjau jo komentarus, tačiau neišdrįsau pasakyti kuo dirbu, pasakiau tik kad studijuoju, kas aišku yra tiesa. Jis išties šaunus, pradėjome susitikinėti, ir jau man pradeda darytis sunku išsisukti kai reikia išvykti kelioms dienoms agentūros prašymu.

Ir noriu pasakyti ir bijau - žinot kaip tie vaikinai užsispyrę gali būti.

Ką daryti?

Kaip įdomiai... Vaikinas gavo iš gyvenimo tai, ko nemėgo...  Niekada negali žinoti, kas tavęs laukia...

Manau, kad šiuo atveju lieka tik pasakyti, bet sumaniai.