Topic: Amziaus skirtumas
kaip manot koks ar yra meileja amziaus skyrtumas? ir koks metu skyrtumas jusu nuomone yra normalus?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Amziaus skirtumas
kaip manot koks ar yra meileja amziaus skyrtumas? ir koks metu skyrtumas jusu nuomone yra normalus?
vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
:DDDDDDDDD
afigiet.
Helicopterdick wrote:vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
:DDDDDDDDD
![]()
:D:D:D:D:D:D:D:D
kol tavo stovi, o jos stangri ![]()
As su pencininke mylejausi ir vysaij fainai patyko noreciau pakartot
jei apie rimtą normalią meilę klausi -10m į abi puses , visa kita irgi įmanoma , bet jau gali būti problematiška ,kaip reaguos aplinkiniai , o jei ir tai nesvarbu ....pirmyn
taip čia jau minėjo ,kad tema tikrai atsibodusi ........jeigu jauniems -tas amžiaus skirtumas labiau svarbus , vyresniems -nebe taip ...o jei čia kažkas meilę supranta tik kaip sexą .....jokio skirtumo koks tas amžiaus skirtumas
..žinoma, kam tai priimtina ![]()
3-5 metai nieko. Draugavau su jaunesniu keturiais metais beveik metus, na tikrai jautėsi jog jauniklis, bet šiaip labiau priimtina turėt vienmetį ar kokiais metais vyresnį draugą.
3-5 metai nieko. Draugavau su jaunesniu keturiais metais beveik metus, na tikrai jautėsi jog jauniklis, bet šiaip labiau priimtina turėt vienmetį ar kokiais metais vyresnį draugą.
iš kitos pusės...geriau jaunesnis protingas , negu daug vyresnis ir ...glušas ![]()
Jaunas, protingas ir energingas
Uch koks seksas ir gyvenimas
Tikras atjaunėjimas vyresnei ![]()
Jaunas, protingas ir energingas
Uch koks seksas ir gyvenimas
Tikras atjaunėjimas vyresnei
ką čia kliedi
....kai esu pvz 24 o vyras 19 .....tai kokia čia labai vyresnė ? koks čia atjaunėjimas tokiuos metuos ?
( pvz mano atvejis kai aš tuokiausi ) ...
Tai jeigu tu tokia protinga, kad nesupranti apie ką aš čia, tai ką tau tie metai pridėjo? ![]()
Tai jeigu tu tokia protinga, kad nesupranti apie ką aš čia, tai ką tau tie metai pridėjo?
fui ..koks bjaurus
....tai paaiškink kad toks protingas ką turėjai omeny ? ![]()
Čia tu bjauri
Fui
Kai atsiprašysi, paaiškinsiu ![]()
Čia tu bjauri
Fui
Kai atsiprašysi, paaiškinsiu
...pasiutimas
, kaip čia jūs jauni tokie užgaulūs
...na
paaiškinsi ką turėjai minty ? ![]()
Pati prisidirbai ir dirbi toliau
Kai atsiprašysi, tada ![]()