You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 36 37 38 39 40 … 46 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- OLA
- Forumo Karalius
Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Arturas wrote:OLA wrote:Arturas wrote:Kai salia tokios daunes kaip tu tai neina nesinervinti, o ugis cia del to ne prie ko.
Tame ir beda, kad zemaugiams vien daunes vaidenasi, tu nesinervink isgerk uspakajonsu, kreipkis i nemokama jaunimo psichologine pagalba gal tau pades jai ka yra dar vasaros 5 psichologiskai sutrikusiems asminims pagyti, tu tik nesinervink jai nepades del tokio reikalo galiu tau pastu atsiusti muila ir virve, nuo tilto ar pastato nesok labai nestetiskai atrodysi grabe, be to kam varginti aplinkinius, pagalvok ne tik apie save bet ir apie aplinkinius, jai iseit is sio pasaulio tai tik su estetika, jai karsies tai namie i policijai maziau vargo ir artimiesiems aisku ku do polvonu laidot reiks, dar nepamirsk parasyti pries mirtini laiska-pasikoriau nes mano ugis 170cm, pimpio ilgis 1cm, plastakos 50cm, kojos pedos 38 dydis i t.t.
Pastaba: teisingai parasei ugis ne prie ko, kai galvoje tuscia.
o koks skirtumas ta estetika gi ne man paciam reiks lavona tvarkyti
Egoizmas-va is jo ir visos bedos + tustuma galvoje = bambantis, egocentriskas tustukas forume
- OLA
- Forumo Karalius
Rytis wrote:Arturas wrote:O man pvz storos merginos nesiziuri, jos nevertos tureti vaikinu.
o cia gera sovei ! uzskaitau
Tai suprantama kur tau patiks storos, savisaugos instinktas, abu esat mazuciai, smulkuciai, kauliukai smulkus-trapus dar praalkus palaikis uz maista ypac Artura toks visas riebalais isteptas visai kaip ant grylio pakepintas gaidys sues net mirktelt nespesi jai laiku nepamaitinsi, o jai dar uzgrius ant jusu abieju tai tik slape vieta liks i nepades jums jokie kumfu, karate, kulturizmas, busit pridusinti jos svorio ir riebalu.
Storas myli tie kurie megsta isukius ir ekstryma bei negaili lesu ant edesio-maisto, o patys esat mazi, pikti, irzlus,egocentriski, patys mazai edat i kitiems neleidziat, patys neverti jokios merginos net storos.
- Rytis
- Forumo Vijurkas
- Darius
- Forumo Liūtas
Tai suprantama kur tau patiks storos, savisaugos instinktas, abu esat mazuciai, smulkuciai, kauliukai smulkus-trapus dar praalkus palaikis uz maista ypac Artura toks visas riebalais isteptas visai kaip ant grylio pakepintas gaidys sues net mirktelt nespesi jai laiku nepamaitinsi, o jai dar uzgrius ant jusu abieju tai tik slape vieta liks i nepades jums jokie kumfu, karate, kulturizmas, busit pridusinti jos svorio ir riebalu.
fantazinjos tai tau netruksta
- Aš
- Forumo Naujokas
Jeigu musha, geria, isdavineja- cia niekis. Svarbiausia- ugis.
- OLA
- Forumo Karalius
- ally lorel
- Forumo Vanagas
kad jau man merginos ugis svarbus, manau ir merginom -svarbu.
- ally lorel
- Forumo Vanagas
cotyyy wrote:Jeigu musha, geria, isdavineja- cia niekis. Svarbiausia- ugis.
:D
- Rytis
- Forumo Vijurkas
Niekinga cia esi tu,o demesio man tikrai nereikia cia patikek
- Rima
- Forumo Naujokas
Aš esu žemo ūgio ir man 24 metai, o mano aplinkoje jei ir yra žemų vaikinų, tai jie visi man per jauni. Man patinka vyresni ir truputį aukštesni už mane vaikinai.
- OLA
- Forumo Karalius
Rytis wrote: Niekinga cia esi tu,o demesio man tikrai nereikia cia patikek
As ant taves nepykstu kaip galiu pykti ant zmogaus kuri nuskriaude gamta 176cm trauma visam gyvenimui, dar ir smegenu pasykstejo, kas tokiam belieka tik sukaliot: niekinga, tu niekinga!!!!!
- Arturas
- Forumo Liūtas
OLA wrote:Rytis wrote: Niekinga cia esi tu,o demesio man tikrai nereikia cia patikek
As ant taves nepykstu kaip galiu pykti ant zmogaus kuri nuskriaude gamta 176cm trauma visam gyvenimui, dar ir smegenu pasykstejo, kas tokiam belieka tik sukaliot: niekinga, tu niekinga!!!!!
Ka nuskriaude gamta tai Olia, cia net komentaru nereikia kodel.
- OLA
- Forumo Karalius
Arturas wrote:OLA wrote:Rytis wrote: Niekinga cia esi tu,o demesio man tikrai nereikia cia patikek
Ka nuskriaude gamta tai Olia, cia net komentaru nereikia kodel.
Na nera ko i gincytis tave nuskriaude labiause uzuojauta tau i tavo artimiesiems
- OLA
- Forumo Karalius
Arturia ir Ritia nezinau i kam cia adresuojat savo paskutinius komentarus kokiai ten Oliai as tai Ola.
- Eglė
- Forumo Vijurkas
Taip, vaikino ūgis turi reikšmės.
- Arturas
- Forumo Liūtas
OLA wrote:Arturia ir Ritia nezinau i kam cia adresuojat savo paskutinius komentarus kokiai ten Oliai as tai Ola.
O koks cia skirtumas, ola tu ar olia ar kokia kita rusiska savalka, esme ta pati.
- Danguolė
- Forumo Vanagas
Pages Previous 1 … 36 37 38 39 40 … 46 Next
You must login or register to post a reply