Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
o ar skauda??????????????????/:(
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?
o ar skauda??????????????????/:(
sveiki...:) o vaikeli tikrai patikek skauda...:) pati pries pusantru metu pasidariau ant kaklo po ausim...tai zinok buvo ko kentet ir kai dare ir kol uzgijo...nes ten nerialiai jautri vietike..:)per tuos metus visokiu repliku girdejau..bet zinoma daugiausiai geru...nes daugumai patinka tatufkes...:) jos kaip narkotikai...arba kaip "pringles" cipsai..."karta paragaves, negali sustoti"...:)
Tatu grazus dalykelis, bet geriau jau nedet ju atviroj vietoj, ba su amzium, teks pasigailet, ypac i senatve
as turiu ant kaklo ir dar pasidarysiu ant veido:D
na ant veido tikrai nedaryciau...
ant veido:)))agi susigadintum gyvenima:)
tatoo yra grazu,bet su saiku ir ne ant sudribusio,lasiniuoto kuno...o jau kur tai ir nelabai svarbu....:)
na ka as zinau...va pasidariau vakar ta nakolke,nieko blogo nematau...pasikankini zmogau ir viskas...ir manau jei zmogus nori tai ir tegu darosi...tik jau ant veido niekam nepatarciau,nes visu pirma nera grazu o antra tai ziaurei skausminga...na bet jei kam patinka toks malonumas ir zmoniu repliku,tai prasau...:D
o kaip tos kurios tatoo kur 5metam?? as noriu darytis,bet nenoriu visam gywenimui...
o kaip tos kurios tatoo kur 5metam??
as noriu darytis,bet nenoriu visam gywenimui...
tikrai patarsiu nuosirdziai,nesidaryk an tu 5 metu...nes mano vienas draugas dares ir ji iki galo neisnyko liko 2 ar 3 juostos...ir dar negana to ji labai ziaurei atrodo kai ji pradeda nykti...
Viktorija, 18 wrote:o kaip tos kurios tatoo kur 5metam??
tikrai patarsiu nuosirdziai,nesidaryk an tu 5 metu...nes mano vienas draugas dares ir ji iki galo neisnyko liko 2 ar 3 juostos...ir dar negana to ji labai ziaurei atrodo kai ji pradeda nykti...
ooo...aciu uz patarima
Saulė, 16 wrote:Viktorija, 18 wrote:o kaip tos kurios tatoo kur 5metam??
ooo...aciu uz patarima
ner uz ka...
as turiu tatoo ant kojos, ir ji visam gyvenimuj...:)as jos beveik ir nematau, todel jinai man netrugdo. Ir draugam patinka, kai pamato;) man tai menas, ir as labai noriu dar vienos ant nugaros
pritariu bet zinok viena problema yra kai pasidarai viena tai norisi ir daugiau=))
Gal tai Narkotikay ??? =DDD Joke..
o kur geras r kokybiskas tatoo daro vilniuj??? :V gal kas zinot?? :V galvoju gal nebelaukt vasaros ir dabar pasidaryt...
as turiu tatoo ant kojos, ir ji visam gyvenimuj...:)as jos beveik ir nematau, todel jinai man netrugdo. Ir draugam patinka, kai pamato;) man tai menas, ir as labai noriu dar vienos ant nugaros
jei tik tau patinka tai darykis...juk tavo kunas-tavo nuosavube...jis tavo...ir neturi teises kas tau ka pasakyt...grazu tai ar ne...o jei dar atsiranda tokiu kurie pagiria...o manau kad tokiu tikrai daug,nes tai tikrai grazu-tada valio...:)
o kur geras r kokybiskas tatoo daro vilniuj??? :V gal kas zinot?? :V galvoju gal nebelaukt vasaros ir dabar pasidaryt...
na kur darytis tai nzn nes ne is vilniaus,taciau geriau darykis dabar...as pati dariaus pries keleta dienu ir nelaukiau vasaros...nes seip jei vasara darysies turesi tokiu dalyku atsisakyt kaip dienos prie ezero kai tu gali maudytis...
Daryk tatoo "Paradize" Totoriu g. 15:) bet zinok ten grangu:(
Daryk tatoo "Paradize" Totoriu g. 15:) bet zinok ten grangu:(
na tai geriau brangi ir kokybiska negu pigi ir isblunkanti po metu... jau net sugalvojau ko noriu ir kur noriu
tai reiks pasiskambint ir pasiteiraut
na as pati turiu dvi tatirkes (ant kojos ir ant mentes), ir dar noriu nes tai yra labai grazu, ypac vasara ant ydekusio kuno....:D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?