101

Re: Taturuotes tai menas?ar tiesiog keverzone ir zeku ismislas?

o ar skauda??????????????????/:(

102

sveiki...:) o vaikeli  tikrai patikek skauda...:) pati pries pusantru metu pasidariau ant kaklo po ausim...tai zinok buvo ko kentet ir kai dare ir kol uzgijo...nes ten nerialiai jautri vietike..:)per tuos metus visokiu repliku girdejau..bet zinoma daugiausiai geru...nes daugumai patinka tatufkes...:) jos kaip narkotikai...arba kaip "pringles" cipsai..."karta paragaves, negali sustoti"...:)

103

Tatu grazus dalykelis, bet geriau jau nedet ju atviroj vietoj, ba su amzium, teks pasigailet, ypac i senatve big_smile

104

as turiu ant kaklo ir dar pasidarysiu ant veido:D

105

na ant veido tikrai nedaryciau...

106

ant veido:)))agi susigadintum gyvenima:)

107

tatoo yra grazu,bet su saiku ir ne ant sudribusio,lasiniuoto kuno...o jau kur tai ir nelabai svarbu....:)

108

na ka as zinau...va pasidariau vakar ta nakolke,nieko blogo nematau...pasikankini zmogau ir viskas...ir manau jei zmogus nori tai ir tegu darosi...tik jau ant veido niekam nepatarciau,nes visu pirma nera grazu o antra tai ziaurei skausminga...na bet jei kam patinka toks malonumas ir zmoniu repliku,tai prasau...:D

109

o kaip tos kurios tatoo kur 5metam?? smile as noriu darytis,bet nenoriu visam gywenimui... smile

110

Viktorija, 18 parašė:

o kaip tos kurios tatoo kur 5metam?? smile as noriu darytis,bet nenoriu visam gywenimui... smile

tikrai patarsiu nuosirdziai,nesidaryk an tu 5 metu...nes mano vienas draugas dares ir ji iki galo neisnyko liko 2 ar 3 juostos...ir dar negana to ji labai ziaurei atrodo kai ji pradeda nykti...

111

Saulė, 16 parašė:
Viktorija, 18 parašė:

tikrai patarsiu nuosirdziai,nesidaryk an tu 5 metu...nes mano vienas draugas dares ir ji iki galo neisnyko liko 2 ar 3 juostos...ir dar negana to ji labai ziaurei atrodo kai ji pradeda nykti...

ooo...aciu uz patarima smile

112

Viktorija, 18 parašė:
Saulė, 16 parašė:
Viktorija, 18 parašė:

ooo...aciu uz patarima smile

ner uz ka...

113

as turiu tatoo ant kojos, ir ji visam gyvenimuj...:)as jos beveik ir nematau, todel jinai man netrugdo. Ir draugam patinka, kai pamato;) man tai menas, ir as labai noriu dar vienos ant nugaros

114

Mykolas, 19 parašė:

pritariu bet zinok viena problema yra kai pasidarai viena tai norisi ir daugiau=))

Gal tai Narkotikay ??? =DDD Joke..

115

o kur geras r kokybiskas tatoo daro vilniuj??? :V gal kas zinot?? :V galvoju gal nebelaukt vasaros ir dabar pasidaryt... big_smile

116

Irena, 19 parašė:

as turiu tatoo ant kojos, ir ji visam gyvenimuj...:)as jos beveik ir nematau, todel jinai man netrugdo. Ir draugam patinka, kai pamato;) man tai menas, ir as labai noriu dar vienos ant nugaros

jei tik tau patinka tai darykis...juk tavo kunas-tavo nuosavube...jis tavo...ir neturi teises kas tau ka pasakyt...grazu tai ar ne...o jei dar atsiranda tokiu kurie pagiria...o manau kad tokiu tikrai daug,nes tai tikrai grazu-tada valio...:)

117

Viktorija, 18 parašė:

o kur geras r kokybiskas tatoo daro vilniuj??? :V gal kas zinot?? :V galvoju gal nebelaukt vasaros ir dabar pasidaryt... big_smile

na kur darytis tai nzn nes ne is vilniaus,taciau geriau darykis dabar...as pati dariaus pries keleta dienu ir nelaukiau vasaros...nes seip jei vasara darysies turesi tokiu dalyku atsisakyt kaip dienos prie ezero kai tu gali maudytis...

118

Daryk tatoo "Paradize" Totoriu g. 15:) bet zinok ten grangu:(

119

Irena, 19 parašė:

Daryk tatoo "Paradize" Totoriu g. 15:) bet zinok ten grangu:(

na tai geriau brangi ir kokybiska negu pigi ir  isblunkanti po metu... big_smile jau net sugalvojau ko noriu ir kur noriu tongue tai reiks pasiskambint ir pasiteiraut big_smile

120

na as pati turiu dvi tatirkes (ant kojos ir ant mentes), ir dar noriu nes tai yra labai grazu, ypac vasara ant ydekusio kuno....:::734:D