Tai taip taip sutinku su tavim. matai logika tame , kad jom to reikia , kad nesijaustu daigtu kuriuo pasinaudojama. Kiekviena moteris nori buti geidziama kaip moteris su visais vikruntasais, bet nenori buti geidziama kaip sekso obiektas. Manau to jos ir saugosi, nes kiekvienai merginai manau kazkiek skaudu kai vyras pasako aj jo nu penktadieni davemes su ja
tiesiog kiekviena moteris nori buti ipatinga. Neeiline.
gamtos sutverta kad vyro ir moters santykiai baigiasi lovoje, tu teisus, bet cia kaip ir toj pasakoj apie Ivana Carevna ir Vasilisa Prikrasnaja. Karta Ivanas Carevnas sumane patratint Vasilisa Prekrasnaja, galvojo galvojo kaip cia jam geriau padarius, kaip cia ja patratinus, aj galvoja eisiu pas Koshceju Besmertna pasitart , nueina papasakoja situacija , Koshejus Besmertnas jam sako aj nu viskas paprasta pisk i galva ir tvatink kol silta, Ne sako Ivanas Carevnas taip man netinka, as noriu su meile su jausmais, tai eik naxui sako Koshcejus.... Ivanas Carvenas eina toliau galvoja pas ragana uzeisiu, uzeina pas ragana i kabineta, papasakoja situacija ragana sako nu aisq , taves laukia ilgas ir pavojingas kelias, turesi nuvykti uz 9 mariu ir 3 kalnu pereiti 5 karalystes, ir tada pasieksi Cujo sleni, ten auga tokia pajeben trava atnesk man ja ir as tau padesiu, ar tu pasirenges, gerai sako Ivanas carevnas as ja labai myliu, as viska del jos padarysiu, kaip tares taip ir padares zodziu perejo jis tas karalyses nugalejo slibinus rado ta pajaben trava ir grizta pas ragana , o ragana tokia pasenus visa sako aaaaa koki zmones, tai visgi grizai, Ivanas carvenas atsako taip ragana as viska del jo padarysiu visa pasauli perejau as ja labai miliu as viskam pasirenges... nu raga sako gerai seskis, sumete i tas nesamones i katila isvire kose kazkokia smirdancia ir sako jam va Ivanuska, dabar taip, tyliai nueisi pas Vasilisa Prekrasnaja i miegama kai ji miegos ir pakisi po koldra jai sita slovika, tada uztrauk jai kaldra ant galvos pisk i galva ir rurink kol silta... Ivanas Carevnas net nustero viskas, sako ne ragana as taip negaliu nu man gi reikia su meile su jausmais man reikia nenoriu as taip, tai tu naxui tada ragana jam sako....... Istorijos moralas toks jog viskas gyvenime galima pasiekti labai lengvai, bet pasaka ir atkalumas suteikia istorijai zavesio. taip ir su moterim kiekviena nori su meile su jausmais ir kiekviena nori to Ivano Carevno kuriam ji buti Ipatinga
atsiprasau uz keiksmus , bet cia ir taip lietuviskai sunkoka papasakot