Topic: Reikalinga pagalba!
Sveiki, man 19 metu siemet baigiau mokykla. Turiu didele problema su vaikinu draugaujame jau 4 metus mylime vienas kita, taciau mano tevai yra kategoriskai nusistate pries ji. Vaikinas yra geras is geros seimos, mano seima yra gan pasiturinti todel jie ir pries musu santykius atseit as verta geresnio. Tevai draudzia man su juo susitikineti, bendrauti, visus siuos 4 metus mes susitikinejame slapta tik, kad tevai nesuzinotu tevams sakau, kad einu su draugem susitikti, o istriju su juo. Bandziau kalbetis su tevais nieko neisejo, jau nekarta pykomes, nesikalbejau su jeis, bet vistiek nieko.. Man nusibodo meluotu tevams noriu gyventi normaliai, noriu buti nepriklausoma nuo ju. Siandien buvau susitarusi su vaikinu susitikti, mama mane paseke as tuo nezinojau isedau i vaikino masina ir matau mama paskui vaziuoja ir pypsena sustuoti, sustojimo pasake islipti ir siesti i jos masina bandziau priesintis bet nieko is to neisejo ..Vaikinas tikrai geras mokosi ir dirba, planuojame ateiti kartu, labai mane myli. Labai prasau jusu pagalbos, patarimu kaip elgtis.
Sofija