Topic: Kas geriau: šuo ar katė?
Amžinas klausimas apie šunis ir kates. Kas Jums arčiau širdies? Kodėl? Kurį gyvūną reiktų rinktis jaunai šeimai, auginančiai maža vaiką?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?
Amžinas klausimas apie šunis ir kates. Kas Jums arčiau širdies? Kodėl? Kurį gyvūną reiktų rinktis jaunai šeimai, auginančiai maža vaiką?
Gyvunas ir žmogus yra su charakteriu. Yra šuniuku kuriuos vaikai kaip nori taip murdo ,yra ir kačiuku kurie niekada nesibraižo. Kad agresyvių šunų yra tai žino daugelis, bet draugė turėjo katę kuria glostai patenkinta murkia ir staiga ,kad kirs su nagais ,tai ilgai nešioji atsiminima - nesiartink. Tokios tikrai nelaikyčiau jei namuose būtų mažas vaikas.
Turėjau šeškiuką ,tai net maudant ,kaip nori taip tarp ranku švelniai murkdai . Niekada neikando ir neįbrėžė ,o kai paleisdavai tai pinasi apie kojas ,žiūrėk ,kad neužliptum . O pas daug ką jie būna agresyvus ,apibraižo šeimininkus.
as renkuosi vyra, gyvuliuka gaila ismesti i gatve o vyra... neprapuls
as renkuosi vyra, gyvuliuka gaila ismesti i gatve o vyra... neprapuls
tu gal ir renkiesi, bet kiek suprantu taves niekas nesirenka
Turiu Siamo katina 5m Bet jau ir suni koki ar papuga Kakadu uzsinorejau
OLA wrote:as renkuosi vyra, gyvuliuka gaila ismesti i gatve o vyra... neprapuls
tu gal ir renkiesi, bet kiek suprantu taves niekas nesirenka
tavim ir gi kiek suprantu niekas nesizavi ane...
kate
....nezinau.tiesiog,dievinu kates ,kaip jos man patinka. (itariu,kad buvusiame gyvenime,tur but,buvau kate.) ,manau,reikes isitaisyti kokia katyte, gal balta,arba melyna.
Bute tik katė
Katė
Negalima nuspresti kas geriau kiekvienam individualiai. Ko tau reikia ar mielo ir aktyvaus draugo ar sprincipingos puosmenos namie.
Negalima nuspresti kas geriau kiekvienam individualiai. Ko tau reikia ar mielo ir aktyvaus draugo ar sprincipingos puosmenos namie.
Taip, kiekvienas renkasi pats, kas jam geriau
Bet, kad katė bus tik puošmena - nesutinku. Jos irgi būna draugėmis, tegul ir su charakteriu
Jo,Siamai tikrai troksta demesio ir turi savo gyvenima Jei palieku iseinu parai is namu,tai lauk bedu is Jo bet daba uzdarau balkone pask metu Myliu savo gyvuna,kaip ir Jis mane,nes kartu uzmiegam ir ryte pazadina laizydamas rankele,kad tipo kelkis duok est Manajam jau 5m amziaus Beje,vogtas is meiluzes buvusios
As uz kates, turiu ju 3 Man patinka ju nepriklausomybe, nereik vedziot, pacios zino ko nori, yra mielos pukuotos ir su savais charakteriais...
Man reikia kokio kaciuko ,
kačiuks
Man tiek vienas tiek kitas patinka
Kaime turiu kelis šunis, bet kai gyvenu bute kartais norisi ir kokio katino
Tiesa, o ko prastesni ir kiti gyvūnai?
Turiu draugą kuris pitoną milžiniška laiko ir sako, kad ji į nieką neiškeistu
turbut katinas, suo kaime bent jau smirda (gal miestieciai plauna juos) ir siaip nelaiko tevai didelio palaido nes sokineja, ramiai nepabuna ir gazdintu zmones. O katinas - kai nepriristas, eini pro duris, pajami, pamurdai ir eini toliau
Man labiau patinka katės – šuniui daugiau dėmesio reikia, o mano pačios charakteris labiau kaip katės, ne visada nusiteikusi bendrauti . Gaila tik, kad buto šeimininkė neleidžia laikyti.
Nei vienas. Jiems reikia laiko ir priežiūros, o kai laiko neturiu geriau be gyvūnų būti.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?