Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
( kai atrašinėjau į ANTRĄJĄ tavo žinutę, jau buvai užblokavęs)
apie klaidas- taip, aš pati nerašau idealiai, bet prie tokių smulkmenų, kaip antai, bandęs mane taisyti vartotojas (beje, jis bandė taisyti "klaidas", kurios nė nėra klaidos- na, taip, gal vadovėliuose nevartotinos, bet aš ir rašau šnekamąja), neprisipisinėju. O pati turiu omeny ne lietuviškų raidžių nebuvimą, o visokius j, w ne vietoj, "dariti" vietoj daryti, ir kitus panašius šūdus, kuris tikrai parodo išsilavinimo spragas. Ir, nors stengiuos atrašyti ir tokiems, to "omg, kaip faina bendraut ir kaip norėčiau su juo susitikt" jausmo nėra. Dėl susidomėjimo: kai gauni daug žinučių su paprastu "labas", ir kai gauni žinutes kad ir be pasisiveikinimo, bet su kažkuo, kas tiesiog iškart pereina į "teminį", netuščią (labas, kaip sekasi? -Gerai, kaip tau?- Irgi gerai, iš kur būsi?) bendravimą, tai žinoma, į tokias žinutes ir įdomiau atrašyt, ir pokalbį turėt normalų, tad kai bendrauji su tuo vienu, dviem žmonėm, kiti tiesiog pasilieka vėlesniam laikui (būna, užmirštu, ir atrašau po dienos ar dviejų, bet kai kuriems jau dingsta noras bendraut, ir aš puikiai tai suprantu), kai kurie, taip užsimiršta. Nes juk konvejeriu atsakinėt į tuos pačius klausimus ( o jei dar su klaidom), paprasčiausiai atsibosta.
Kodėl vaikinai yra tie, kurie nuolat skundžiasi? Mergina neatrašė, mergina peržiūrėjo anketą, bet neparašė, mergina nepadėkojo už komplimetus, už tą, už aną... Man gal dabar pradėt tuo pačiu skųstis iš vaikinų pusės? Ai, ne, gi mano ego tokie menkniekiai nežeidžia ![]()

.