Re: Kas geriau: šuo ar katė?
Kai vaikus auginau,tai laikėme kates,su jomis vargo mažiau,nereikia vedžiotiį lauką
Aš už Kates!!!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?
Kai vaikus auginau,tai laikėme kates,su jomis vargo mažiau,nereikia vedžiotiį lauką
Aš už Kates!!!!
100 % suo. Kates kazkokios neaiskios butybes ..
Aš už kates, nes tai gyvūnas su šarmu
Kate geriau ja gali palikti iseiti nereikia isvesti ji lauks gryztancio o suneli reikia vedzioti.
Kate, idomus gyvis, neliudna
turiu ir suni ir kate, abu liuks gyvunai, palinksmina, liudna nebuna
Kokia idiotiska tema. Na gi kiekvienas gyvunas savo simininkui yra brangus. Turejau suni ir myliu sunys. Turiu katina ir myliu kates-inus. O visi, kas yra nusistate pries kates ar sunys yra idiotai-es.
nesenai isvede veisle sunkatis toks kaip dogo dydzio pusiau suo pusiau kate.
esu tingine ir tingeciau kiekviena diena isvesti suniuka i lauka, tad auginu kate bet nesakau kad kate uz suni geriau, jie abudu nuostabus sutverimai
turiu pinceri, ismokiau ivairiausiu triuku, kai kuriu susigalvojo ir jis pats. Sakot vedzioti i kiema kasdien tingisi? O ar nesitingi poto veidrodyje savo padidejusias kuno formas apziurineti. Suniukui su tavim visada bus smagu, jis visada bus pilnas dziaugsmo ir entuziazmo, jei ji kur imsi, i bet kokia kelione. Suo kaip ginklas, toks kaip mano- ypac,- puola aploti beveik visus
be abejonės pirmenybę teikiu šunims
Sakot vedzioti i kiema kasdien tingisi? O ar nesitingi poto veidrodyje savo padidejusias kuno formas apziurineti.
teisingai
geriau vaikas
suo geriau
vaikas geriau
Idomu, pagal ka zmones renkasi suni? Juk kates greiciau ismoksta eiti i savo kaciu tualeta atlikineti reikalus nei sunys. Juk kates buna protingesnes nei sunys. Abejoju, kad visi esat bankininkai, kuriems reikia dideliu sunu, kad saugotu turtus. Manau ne tame esme, o kokia psichika gyvuno, nes pagrinde Lietuvoj mazai sunu su sveika psichika. Myliu ir tuos ir tuos, o ir kvaila uzdavineti tokius klausimus.
vaikas geriau
Vaikas yra gyvunas? Oho. Na neblogas mastymas.
Gyvūnas aišku. Ir tu gyvūnas.
Gyvūnas aišku. Ir tu gyvūnas.
moteru akimis visi vyrai gyvunai - (kiaules)
Moterišką protą reikia papildyti vyrišku protu ir pranešti naujieną:
Moterys - kiaulės
Vyrai - paršai
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?