1,041

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Valdas wrote:

Moterys LT pasikėlusios dėl to, kad vyrai LT per mažai pasikėlę. Vyrai, būkit abejingi. Praeikit. Nekalbinkit. Nerodykit dėmesio. Net nežiūrėkit. Būkit kieti ir (tarsi) nepasiekiami. Jos išprotės ir puls jus smile

Na niekaip negaliu sutikt smile. Kažkodėl asmeniškai aš visose šalyse jaučiuosi graži. Tik, po velnių, ne Lietuvoj. Lietuvoj, matyt, privalai būti kaip nuo podiumo nulipus (arba tiesiai iš strip baro išėjus), kad kas gatvėje dėmesį atkreiptų. 

Išvažiuoji iš Lietuvos į Ukrainą, Latviją, Estiją, net Švediją (kaip matot, nekalbu apie pietų šalis). Ir gatvėj vyrai šypsosi. Ir telefono numerio paklausia. Ir bendraut nori. Ir tai normalūs vyrai - išsilavinę, turintys ką pasakyti. Na Lietuvoj niekaip. Internetu tik drąsūs. Jei Lietuvoje vyras pakalbins, tai arba esi grožio etalonas, arba jis girtas. Tiesa, gal čia Vilniuj taip. Mažesniuose miesteliuose vyrai paprastesni.

P.s. dar kažkaip ant vyrų nepuolu, ir net nesiruošiu. Tai nežinau, ar šita taktika suveiks big_smile

1,042

Saulius wrote:

į vakarus važiuokit gal big_smile turtingesnių vyrų pasirinkimas, o su lietuvaičių grožiu galvą susukt nesunku, visgi akys vienodai visų veikia big_smile

Tegu varo i Kinija,ten tikrai visoms užteks vyru :DDD

1,043

Ponaitissss wrote:

Kas sugalvojo, kad tik merginos renkasi? Kai vyras daro daugiau, kai vyrams keliami didesni reikalavimai?

Gamta sugalvojo, šiaip jau. Ir kai moteris nedaug nutolusi nuo gyvūno, tai ir laukia kol išaiškės "stipriausias". Deja, stipriausi vyrai ir patys renkasi, tai belieka tikėtis išsirinkt geriausią iš blogiausių smile. O šiaip normalūs žmonės renkasi abu.

1,044

Одинокий волк wrote:
Saulius wrote:

į vakarus važiuokit gal big_smile turtingesnių vyrų pasirinkimas, o su lietuvaičių grožiu galvą susukt nesunku, visgi akys vienodai visų veikia big_smile

Tegu varo i Kinija,ten tikrai visoms užteks vyru :DDD

O ką daryt toms, kurioms tautiečiai labiausiai patinka? big_smile

1,045

Liaukitės pletkinti big_smile Jurga kas tavo nuomone yra normalus žmogus?argumentu bent pora ?

1,046

Одинокий волк wrote:

Liaukitės pletkinti big_smile Jurga kas tavo nuomone yra normalus žmogus?argumentu bent pora ?

Čia subjektyvi sąvoka smile. Man normalus yra panašus į mane - panašaus amžiaus, panašaus išsilavinimo, panašiai gyvenimo matęs, panašiai uždirbantis, panašiai gražus/negražus, galų gale panašiai mąstantis.

Kiti irgi normalūs. Ale anie man netiks niekaip, ane? Pvz. 15 metų jaunesnis ar 20 vyresnis - jis gali būti belekaip geras kaip žmogus. Na bet ne man smile

1,047

Rakinkite tema big_smile jau laikas m:D

1,048

Jurga wrote:
Valdas wrote:

Moterys LT pasikėlusios dėl to, kad vyrai LT per mažai pasikėlę. Vyrai, būkit abejingi. Praeikit. Nekalbinkit. Nerodykit dėmesio. Net nežiūrėkit. Būkit kieti ir (tarsi) nepasiekiami. Jos išprotės ir puls jus smile

Na niekaip negaliu sutikt smile. Kažkodėl asmeniškai aš visose šalyse jaučiuosi graži. Tik, po velnių, ne Lietuvoj. Lietuvoj, matyt, privalai būti kaip nuo podiumo nulipus (arba tiesiai iš strip baro išėjus), kad kas gatvėje dėmesį atkreiptų. 

Išvažiuoji iš Lietuvos į Ukrainą, Latviją, Estiją, net Švediją (kaip matot, nekalbu apie pietų šalis). Ir gatvėj vyrai šypsosi. Ir telefono numerio paklausia. Ir bendraut nori. Ir tai normalūs vyrai - išsilavinę, turintys ką pasakyti. Na Lietuvoj niekaip. Internetu tik drąsūs. Jei Lietuvoje vyras pakalbins, tai arba esi grožio etalonas, arba jis girtas. Tiesa, gal čia Vilniuj taip. Mažesniuose miesteliuose vyrai paprastesni.

P.s. dar kažkaip ant vyrų nepuolu, ir net nesiruošiu. Tai nežinau, ar šita taktika suveiks big_smile

Pakalbintu jus lietuviai vyrai realybeje ir pabandytu paprasyt numerio, net jei jie beisypsantys, jus jiems atsakytumet - mes jau uzimtos, laukiam kol musu boyfriendai ateis, arba pasakytumet, kad nedomina pazintys. O ka, vyras turi ziureti tik i negrazias jeigu nori kazko rimto? Logika kame?

1,049

Ponaiti,tai per siuos metus dar neradai merginos?gal reiktu ne tik cia ieškoti smile nors ir cia nemažai ju bet realybe manau geriau paieškos veikia /bent as taip manau /per ilgai uzsisedi moterys cia ir rimtumu tai nekvepia smile kaltas ne pasikėlimas o kažkas daugiau,

1,050

Одинокий волк wrote:

Ponaiti,tai per siuos metus dar neradai merginos?gal reiktu ne tik cia ieškoti smile nors ir cia nemažai ju bet realybe manau geriau paieškos veikia /bent as taip manau /per ilgai uzsisedi moterys cia ir rimtumu tai nekvepia smile kaltas ne pasikėlimas o kažkas daugiau,

Realybeje pazindintis daug kas bande, ir tie, kas bande dazniausiai sako, kad visos uzimtos, kad tik apsikvailini priejes prie merginos kai pasako - laukiu savo vaikino, uzimtos esam. Dar gerai, kai pasako, kad turi vaikina, o kai dar uzrietusiom nosytem padaro kreiva veida, na tai kam isvis stengtis del kazko?:) Juk internete bent iskart gali suzinoti laisvas zmogus ar ne. smile

1,051

Kad Tu kažkaip desperatiškai tos merginos čia ieškai. Kaip kokia senmergė, paskutinį šansą pagimdyt vaiką norėdama pagaut big_smile. Ir karštosios žinutės tokios, tipo "visos jūs blogos barakudos, nu bet gal gal yra vilties". Tu gal pradėk su merginom tiesiog bendraut. O ne į boyfriend'us iškart siūlykis. Patiks Tau, patiksi Tu - ir susidraugausit. O tai jei prieina ir iškart klausia ar Tu laisva - tai aš belekuriam pasakyčiau, kad ne jo reikalas smile. Arba, kad iškart atstotų, pameluočiau. Jei nerandi su merginom kitos temos apart "ar Tu laisva/ar būtum mano mergina" - tai liūdna.

O jei, kaip sakai, stengtis neverta. Na tai nevark. Eik teliką įsijunk - gal futbolą rodo smile. Smagiau laiką praleisi, nei su šitom barakudom nervus gadiniesi. Šiaip čia pilna normalių, fainų, gerų žmonių. Tiek moterų. Tiek vyrų. Išėjęs į gatvę nieko naujo nepamatysi smile

1,052

Jurga wrote:

Kad Tu kažkaip desperatiškai tos merginos čia ieškai. Kaip kokia senmergė, paskutinį šansą pagimdyt vaiką norėdama pagaut big_smile. Ir karštosios žinutės tokios, tipo "visos jūs blogos barakudos, nu bet gal gal yra vilties". Tu gal pradėk su merginom tiesiog bendraut. O ne į boyfriend'us iškart siūlykis. Patiks Tau, patiksi Tu - ir susidraugausit. O tai jei prieina ir iškart klausia ar Tu laisva - tai aš belekuriam pasakyčiau, kad ne jo reikalas smile. Arba, kad iškart atstotų, pameluočiau. Jei nerandi su merginom kitos temos apart "ar Tu laisva/ar būtum mano mergina" - tai liūdna.

O jei, kaip sakai, stengtis neverta. Na tai nevark. Eik teliką įsijunk - gal futbolą rodo smile. Smagiau laiką praleisi, nei su šitom barakudom nervus gadiniesi. Šiaip čia pilna normalių, fainų, gerų žmonių. Tiek moterų. Tiek vyrų. Išėjęs į gatvę nieko naujo nepamatysi smile

LOL, kokiam reikia buti durniui, kad iskart sakyti - buk mano mergina big_smile O jei mergina pati pasako, kad laisva,tai manau kaip tik gerai, nors siaip jos nepasako. Pasako tik tuo atveju jei yra uzimtos. Na sutik, nemanau, kad yra protinga bendraut su uzimtom smile

1,053

Ponaitissss wrote:
Jurga wrote:

LOL, kokiam reikia buti durniui, kad iskart sakyti - buk mano mergina big_smile O jei mergina pati pasako, kad laisva,tai manau kaip tik gerai, nors siaip jos nepasako. Pasako tik tuo atveju jei yra uzimtos. Na sutik, nemanau, kad yra protinga bendraut su uzimtom smile

Nesutiksiu. Bendraut su žmonėmis, su kuriais randi bendrų temų, visada yra protinga. Nebūtinai su kiekviena sutikta flirtuoti ir vertinti per prizme - gali būti mano mergina / negali.

1,054 (edited by gedukas 2014-10-26 14:34)

Jurga wrote:

Aleliuja nors karta moteriškė pabandys tiems nebrendyloms proto ikrėsti.O tai bliauna kaip veršelis iš seno multiko kad ji mušė.Jei ieškai ir žinai ko ieškai tai ir ieškok o ne dalink pastabas ir komentarus apie ieškoma objekta.Kas su tokiu liurbiu gali eiti i pasimatyma - nors karta paklausei savesPonaitisss.

1,055

gedukas wrote:
Jurga wrote:

Aleliuja nors karta moteriškė pabandys tiems nebrendyloms proto ikrėsti.O tai bliauna kaip veršelis iš seno multiko kad ji mušė.Jei ieškai ir žinai ko ieškai tai ir ieškok o ne dalink pastabas ir komentarus apie ieškoma objekta.Kas su tokiu liurbiu gali eiti i pasimatyma - nors karta paklausei savesPonaitisss.

Tu isvis geriau nekomentuok, net pats bijai savo nuotrauka ikelti, tai nenustebsiu jei esi koks apsispuogaves ir pilnas kompleksu kaimietis.

1,056

Bingo atspėjai aš iš kaimo tik mažesnio nei tamsta.
Idomu ką tavo manymu tai keičia.

1,057

gedukas wrote:

na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai big_smile

1,058

Ponaitissss wrote:
gedukas wrote:

na tai tikekis ir toliau, kad gausi respektu nuo merginu pamokslaudamas apie tai, kokie turi buti vaikinai big_smile

Saulyte, Tu nueik į savo anketą ir pasižiūrėk, kaip pamokslauji pats smile. Kaip kiekvienoj Tavo karštoj žinutėj parašyta ko Tu neieškai. Kokios visos psichinės ir pasikėlusios, ir koks Tu dėl to nuskriaustas. Moteris traukia sėkmingi vyrai. O ne tokie nuskriausti. Tokių gaila. Bet žinai, su gailesčiu toli nekeliausi.

1,059

Nekiekviena avina mokslas lavina arba gali žmogui duoti gera patarima bet tai nereiškia kad jis juom pasinaudos.Linkiu prieš srove plaukti ir toliau svarbu tau tik nenuskesti.

1,060

https://www.youtube.com/watch?v=K5c-DBVwFTE big_smile senas bet nemirtingas,va kaip reikia moteris kabinti big_smile