1,081

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Kiek galva leidžia prisiminti tai lygtai šimtas keturiasdešimt kilu anglijoje ne atstumas.Manau kad bilietas i abi puses autobusu turėtu buti kažkur apie septyniolika svaru.Jei normalus darbas londone tokia pramoga gali sau leisti kiekviena diena.:::045

1,082 (edited by Tomas 2014-11-09 15:17)

gedukas wrote:

Kiek galva leidžia prisiminti tai lygtai šimtas keturiasdešimt kilu anglijoje ne atstumas.Manau kad bilietas i abi puses autobusu turėtu buti kažkur apie septyniolika svaru.Jei normalus darbas londone tokia pramoga gali sau leisti kiekviena diena.:::045

tai jeigu kasdien dirbi +- 12h tai kaip kasdien privazinesi is londono i southamptona? pabusi pora val ir vel atgal? na patikslinimui londonas - southamptonas 130 km.

1,083

Lietuvos merginos pasikelusios? Nejuokinkite smile Svarbu pinigs storis ir kuo daugiau joje poperiuku, tuo greiciau isskiesta kojos big_smile:D:D:D

1,084 (edited by Tomas 2014-11-10 01:14)

Grigorij wrote:

Lietuvos merginos pasikelusios? Nejuokinkite smile Svarbu pinigs storis ir kuo daugiau joje poperiuku, tuo greiciau isskiesta kojos big_smile:D:D:D

captain obvious strikes again

1,085 (edited by Tomas 2014-11-11 13:12)

nu va pvz man paciam nesenai situacija buvo.. su viena pana, kartais pabendraujam, buvom pora kartu susitike. po to pati raso - tai kodel nepasiulai draugaut? sakau per interneta nekazka siulyt draugaut, jeigu susitiksim tai manau pasiulysiu. tai kas geriausiai - ji nori kad jai pasiulyciau draugauti bet ji nei kiek nesivargina surast man laiko susitikimams. kiek siuliau susitikt, vis tiek patys atmazai - "as nezinau", "as su draugais", "as geriu dabar" ir visokiu kitokiu.. ir siaip zinau apie ja keleta idomiu faktu big_smile pati sake kad pries du metus dulkino du vaikinai vienu metu big_smile ir patikrinau ja ir suzinojau kad ji megsta merginas smile)

1,086

Tu, tai geras, dar visa gyvenimo istorija ir nuotykius papasakok:DDD Tai as truputeli nesupratau kurioje vietoje ji dabar pasikelusi?:DDD kad dulkinosi su dviem ar kad merginos patinka?: DDD Jei tau neranda laiko, tai vadinasi ir netinki tu. Būk vyras nerasyk, tegul pati paraso. Žinoma jei tu rupi nors kiek tai merginai:D

1,087

Tomas wrote:
OLA wrote:

Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".

mano aplinkoj merginos mane atstumia, o ne as jas, nes niekaip joms neitinku. pvz vakar nutruko musu draugyste.. du menesius kartu buvom ir isvyko i anglija studijuoti, o as lietuvoj pasilikau... supyko vien del to kad neatvaziavau pas ja i anglija ir jai nepatinka bendraut per atstuma.. suprantu kad atstumas uzpisa (mane tai ziauriai uzpisa), bet tiesiog nenorejau vykti ten nes ji gyvena tokiam mieste kur su darbais yra nekokia situacija, laimes reikalas pas ja rasti kad ir paprasciausia darba. neduok dieve dar i minusa buciau nuejes ir visi mano uzdirbti pinigai lietuvoj butu prasvaistyti veltui... artimiausias miestas nuo jos miesto yra londonas ~140 km, bet kasdien tikrai neprivazinesi iki ten... apmaudu istikro..

Nemylejot jus vienas kito, to del ir issiskyret, jai myletum tai i kita pasaulio krasta skristum paskui ja o ji pasirupintu, kad neprazutum, jai jau merga darbo susirado tai bernas tai jau tikrai neprapultu. Tiesiog nebuvot viens kitam skirti o pateisinimu del skirybu galima prigalvot kruva nors pagrindines priezastys baime ir abejingumas, o ne pasikelimas ar puikybe:::001.

1,088

RS wrote:

Tu, tai geras, dar visa gyvenimo istorija ir nuotykius papasakok:DDD Tai as truputeli nesupratau kurioje vietoje ji dabar pasikelusi?:DDD kad dulkinosi su dviem ar kad merginos patinka?: DDD Jei tau neranda laiko, tai vadinasi ir netinki tu. Būk vyras nerasyk, tegul pati paraso. Žinoma jei tu rupi nors kiek tai merginai:D

Neturi kam pasiguosti ir ispudziais pasidalinti, labai vienisas yra. Pasikelusios nes paskui toki "princa" merginos, net nusivalkiojusios kekses, keliais nesliauzioja, geliu nedovanoja, koju neskiecia ir meta kaip koki nereikalinga skudura:::012. O paciam niekas netinka, niekas neitinka visos blogos tik jis vienas baltas  i pukuotas, zodziu pas pati kartele labai uzkelta:::001

1,089

http://monaco.lt/grozis-pries-grozi-ka- … s-noretum/
Pasiskaitykit, gal netyčia kažkas paaiškės wink

1,090 (edited by Tomas 2014-11-11 13:11)

OLA wrote:
Tomas wrote:
OLA wrote:

Ka cia diskutuot patys nuo saves stumet merginas o po to sukaliojat "paskelusios".

mano aplinkoj merginos mane atstumia, o ne as jas, nes niekaip joms neitinku. pvz vakar nutruko musu draugyste.. du menesius kartu buvom ir isvyko i anglija studijuoti, o as lietuvoj pasilikau... supyko vien del to kad neatvaziavau pas ja i anglija ir jai nepatinka bendraut per atstuma.. suprantu kad atstumas uzpisa (mane tai ziauriai uzpisa), bet tiesiog nenorejau vykti ten nes ji gyvena tokiam mieste kur su darbais yra nekokia situacija, laimes reikalas pas ja rasti kad ir paprasciausia darba. neduok dieve dar i minusa buciau nuejes ir visi mano uzdirbti pinigai lietuvoj butu prasvaistyti veltui... artimiausias miestas nuo jos miesto yra londonas ~140 km, bet kasdien tikrai neprivazinesi iki ten... apmaudu istikro..

Nemylejot jus vienas kito, to del ir issiskyret, jai myletum tai i kita pasaulio krasta skristum paskui ja o ji pasirupintu, kad neprazutum, jai jau merga darbo susirado tai bernas tai jau tikrai neprapultu. Tiesiog nebuvot viens kitam skirti o pateisinimu del skirybu galima prigalvot kruva nors pagrindines priezastys baime ir abejingumas, o ne pasikelimas ar puikybe:::001.

jinai isvyko studijuoti i universiteta. man paciam bus idomu kaip ji trumpam belekoki darba paprasta susiras bent savaitgaliui.. nors buvo minciu kartu su ja vaziuot, o darbo ieskotis tiesiog eiti per visas imanomas vietas - parduotuves, sandeliai ir panasaus budo dalykai, na bet sansai susirasti yra 50/50. o beje, nuo kada vyrai turi begioti paskui moteris? sedet po padu joms ir panasiai?

OLA wrote:
RS wrote:

Neturi kam pasiguosti ir ispudziais pasidalinti, labai vienisas yra. Pasikelusios nes paskui toki "princa" merginos, net nusivalkiojusios kekses, keliais nesliauzioja, geliu nedovanoja, koju neskiecia ir meta kaip koki nereikalinga skudura:::012. O paciam niekas netinka, niekas neitinka visos blogos tik jis vienas baltas  i pukuotas, zodziu pas pati kartele labai uzkelta:::001

ka tu cia nusisnekejai, nieko isviso nesupratau... cia senmergystes ismislai?

http://www.part.lt/img/5b52962d605c2ca5582ca608d2bd6c62928.jpg

RS wrote:

niekas nesake kad ji pasikelusi. vien del fakto, kad ji su dviem pasidulkino vienu metu atmuse nora kazka toliau daryti. as jai retai rasau. buna kad ji pati paraso, bet irgi ne daznai. as jai esu pises prota kad skirtu laika man ir t.t., nu bet jai toliau kaip pochui taip ir pochui. draugai, gerimai visokie svarbiau. tai nafik tada risti kazka jei ji suda mala?

1,091

Tomai, jei mergina labai megeja isgerti ir papasakojo tokius dalykus, tai nemanau, kad ir verta sukti galvos. Del uzsienio, tai jei vykt kazkur, tai kartu per ta pacia firma, ar kartu i ta pati miesta, na bet kadangi buvai rades nekokia mergina, tai dabar ir neverta apie tai galvoti.

1,092 (edited by Tomas 2014-11-11 18:09)

Ponaitissss wrote:

Tomai, jei mergina labai megeja isgerti ir papasakojo tokius dalykus, tai nemanau, kad ir verta sukti galvos. Del uzsienio, tai jei vykt kazkur, tai kartu per ta pacia firma, ar kartu i ta pati miesta, na bet kadangi buvai rades nekokia mergina, tai dabar ir neverta apie tai galvoti.

cia buvo dvi skirtingos smile ta kur isvaziavo i uzsieni tai ji studijuoja universitete (galima ivardint kaip buvusia mergina...). o ta kita drauge tai mano mieste studijuoja ir va duodasi grupinius ir isgerineja...

1,093

Tomas wrote:
Ponaitissss wrote:

cia buvo dvi skirtingos smile ta kur isvaziavo i uzsieni tai ji studijuoja universitete (galima ivardint kaip buvusia mergina...). o ta kita drauge tai mano mieste studijuoja ir va duodasi grupinius ir isgerineja...

Ar tu pastebejiai, kad ne i tema rasai? big_smile Forumo tema yra Kodėl Lt merginos tokios pasikeitusios? O ne BEDU TURGUS:D

1,094

RS wrote:
Tomas wrote:
Ponaitissss wrote:

Ar tu pastebejiai, kad ne i tema rasai? big_smile Forumo tema yra Kodėl Lt merginos tokios pasikeitusios? O ne BEDU TURGUS:D

o tu pastebejai kad jau daugelis visai ne i tema raso ? atsimerk pries ziuredamas i ekrana smile

1,095

Tomas wrote:
RS wrote:
Tomas wrote:

o tu pastebejai kad jau daugelis visai ne i tema raso ? atsimerk pries ziuredamas i ekrana smile

O tu pasiziurek, ką tu vienas daugiausiai ne i tema rasai:D Susikurti tema merginos nuskriaustas:D Tada gal parasysi i tema:D

1,096

RS wrote:
Tomas wrote:
RS wrote:

O tu pasiziurek, ką tu vienas daugiausiai ne i tema rasai:D Susikurti tema merginos nuskriaustas:D Tada gal parasysi i tema:D

dar vienas olos palikuonis http://www.part.lt/img/91066e7395f5f33aa97b84ceff71b402209.jpg

1,097

Tu, kaip boba dejuoji ir skundiesi tik.  Būk vyras arba kreiptis i gydytojus:D

1,098

RS wrote:

Tu, kaip boba dejuoji ir skundiesi tik.  Būk vyras arba kreiptis i gydytojus:D

man rodos tau reiketu pas gydytoju apsilankyt, kad nerasytum veju *facepalm*

1,099

Ne nu tu geras, rimtai kreiptis. Gal priskiria GRUPE KOKIA, tai gal dar pinigų gausi:D

1,100 (edited by Tomas 2014-11-11 22:07)

turbut labiau nusisneket nesugebi? nu dw, toliau demonstruok savo IQ, as tuo metu geriau paziuresiu per langa ar katina paglostysiu.