Re: Meetas Vilniuje...
na pradžiai litrą, po to pertrauką, po to vėl litrą, vėl pertrauką... taip visą savaitgalį ;D
nea, šiaip aš stipresnių nebegeriu, tad man ir alaus užteks... ) bet draugės tai bet ką į skrandį (ir į galvą) pila (;
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
na pradžiai litrą, po to pertrauką, po to vėl litrą, vėl pertrauką... taip visą savaitgalį ;D
nea, šiaip aš stipresnių nebegeriu, tad man ir alaus užteks... ) bet draugės tai bet ką į skrandį (ir į galvą) pila (;
nu tai gerai tada, prisigersim kaip tapkes, pradesim list prie bernu, isprievartausim ir palixim kur patvory ;D ar visiem tox variantas tinka? ;D
siuskit jus ka norit, bet manes sitam myte nebus. ne tai, kad bijau buti prievartaujamas, bet nenoriu po to buti apkaltintas, lyg as ten visas prievartavau. kam cia papildomos problemos..
manes irgi nebus buvo pirmas bandymas susitikti nieko nepavyko antro karto nesiruosiu as beprasmisku vazinejimu.:{
kad jūs irgi... pirmas kartas nepavyko, tai antrą kartą nenorit, net jei kiti siūlo... tai ką, ir gyvenime tokiu pat principu vadovaujatės?..
Karolina, man toks variantas super tai jei turi pažįstamų pagal mano amžių (tiksliau pasakius, ne jaunesnių už tave), tada gali atsivest )
ziuresim, paorganizuosim
vyrai, zinokit labai daznai pirmas blynas prisviles buna!o be to juk matet kad s... gaunas, tai galima buvo atsaukt. juk praktiskai visi pasake kad nedalyvaus..
tai ir dabar bus visi busime busime o paskiau tas pats bus:)nebent sutinku jeigu su kokia nors mergina paseksuosiu:Dtada tinka vaziuoju iskarto:)xaxaxxx:D
va kame cia reikaliukai... kur patvirke zmogeliai:) nesitikejau ;D
tai ir dabar bus visi busime busime o paskiau tas pats bus:)nebent sutinku jeigu su kokia nors mergina paseksuosiu:Dtada tinka vaziuoju iskarto:)xaxaxxx:D
patikinu tave, kad aš tikrai būsiu, juk tyčia nieko tai dienai nebeplanuoju daugiau, nors galėčiau...
o kaip tu supranti tą "paseksuosiu"? šiaip pasiglaustymą ar ką rimčiau? jei šiaip, tai galėsi prie manęs pasiglaustyt (; o jei aš nepatiksiu, tai po galais, juk bus kelios merginos ) o jei glaustymosi tau neužtenka, nesijaudink, ši problema gana lengvai išsprendžiama... tik pašnekėt mokėk ir viskas
kaip lengva visko gaut, atrodo uztenka tik paprasyt ane..
taip tada as sutinku susitikiman niuuuu nezinau kaip cia tai savaime iseina pasiglaustymai dazniausiai.Na o po ju paskiau nezinau net kas buna ivyksta:)na as netoks nereikia jau tu seksavimu as pajuokavau:)na jeigu tai ivyks su kuria nors oooooooooojjjjjjj faina butu ir linksma manau tikrai;)
;D Laimi, nusiramink, toks jausmas, kad rašei susijaudinęs o gal? ;D
tai ką, dabar jau dalyvausi? tai atsivesk dar kokį draugą (; bet kad pašnekėt mokėtumėt, kad nereiktų sėdėt ir tylėt ;D arba sėdėt, tylėt ir tik glaustytis ;D
:}neusijaudines:Papgalvoti man reikia tkrai nes be bajeriu as sakau.Nes labai daug reikalu be juoku del to ir nieko negaliu sakyti.Negrazu gi glaustytis nebent jeigu kokia drauge busima meete pradetu kitas reikalioookas:)
tai jus cia jau orgija kokia planuojat ar ko ten tikites ? laimi, tave labai lengva sugundyt ;] nepasiduok vystomas ;]
Aleksandras21 jop mane jau gali merginos isvesti.Nieko darysime meetuka vadinsis mylejimosi meetas kaip tiktu jums?:)
tai vis delto berniukai jau sutinka? visada jus tokie, kai apie sexa kalba uzeina..mastot antru galu visada..:P jei jau organizuojat mylejimosi meeta, as neateisiu!ne tox mano tixlas
taip, tavo tikslas turbut prisigert ir nugriut kur nors, tada vis tiek bus mylejimosi mytas tik myles tau neprisimenant ;]]] o is vis, tai iniciatore cia ausra, sugalvojo nesvankiais budais prikalbinti bernus dalyvaut. as asmeniskai orgijose irgi nedalyvausiu.
kokiose orgijose, juk nesakiau, kad susirinksim ir visi mylėsimės po galais, apsikabinus sėdėt ar pan viena, o kas kita mylėtis... :pp o jei būtų toks vaikinas, kuris man patiktų, tikrai nesėdėčiau 5 m atstumu
karolina, jei pasakei, kad ateisi, tai žiūrėk, kad nebūtų kitų planų... nebent (tfu tfu tfu) kas nors rimta nutiktų... :V o tau laimi... na ką aš galiu pasakyti... jau pasakiau, ką norėjau (;
manes nera tikrai.O as ir nebusiu:)Ujjjjj Ausra19 uzpyko.labai linkiu grazayus susitikimo jums.
as tikrai neužpykau :pp juk sakiau, nenorit, neikit, aš jau viską susiorganizavau ir žinau, ką tą dieną veiksiu
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...