Re: Ar mokate už kavą?
Aisku kad jos renkasi.ar cia visos puola rasyt vyram?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar mokate už kavą?
moterims ieskot nereikia, joms tereikia pasakyt: taip.
pažiūrėčiau kaip tamstai liežuvis apsivertų pasakyt šitai mūsų situacijose
Va va, ir aš pažiūrėčiau
Kaip galima rašyti vyrams, jeigu jie iš anksto nusiteikę ginčytis, kritikuoti ir išsidirbinėti?
Davai elena susitinkam.
Davai elena susitinkam.
OOO :DDD tai visiem praneškit kur, kada :DD
Davai elena susitinkam.
Ar mokėsi už kavą?:D
Tai pala,kvieciu i pasimatyma galbut busimas vyras o jinai i pinigine iskart:-D cia klausimad turi nekult o sprestis po kavos.kiekvienas savo veiksmu parodysit save
O kur tu jav gyveni?
jau maniau mušitės
Tai pala,kvieciu i pasimatyma galbut busimas vyras o jinai i pinigine iskart:-D cia klausimad turi nekult o sprestis po kavos.kiekvienas savo veiksmu parodysit save
Čia tipo kvietimas į pasimatymą? Maždaug "Ėė tu, davai susitinkam ir nebandai laužytis"
Uzmustu elena mane.vargsa prasigerusi kolukieti
jau maniau mušitės
Panašu kad reiks vis dėlto baigti savigynos kursus
Cia eksperimentui.kad jei paprastai tiesiai sviesiai pakviesi nieko nebus.o as bandau but tiesus tai niekad nepersoksiu sitos karteles ir beto isbandymas tavo nors rezultata zinojau.kitaip negalejei atsakyt.nors ir pagalvojei treciaip.moteriska logika sakyt vienaip manyt kitaip daryt treciaip.
Cia eksperimentui.kad jei paprastai tiesiai sviesiai pakviesi nieko nebus.o as bandau but tiesus tai niekad nepersoksiu sitos karteles ir beto isbandymas tavo nors rezultata zinojau.kitaip negalejei atsakyt.nors ir pagalvojei treciaip.moteriska logika sakyt vienaip manyt kitaip daryt treciaip.
Ar bent pats supratai, ką dabar parašei?
Gal neaiskiai issireiskiau.vienu zodziu tu kitaip ir negalejei atsakyt.jei ne forume pakviesciau taip tai butu 1a ir paskutine zinute
Kai pakviečia ne forume, tai ir nerašo taip stačiokiškai. Pasisveikina, susipažįstam, pabendraujam, o ne Labas, susitinkam...
Galbut cia ir yra tavo klaida,galbut filtras sureguliuotas blogai,na bet vadovaukis tolisu,tau istikro geriau zinot ko nori
Yra anketa tam.man jos pilnai uztenka ir keletos klausimu.anketa ne mano atveju
Serenadom beto reikia laiko kurio nera.ir visas pastangas jei i jas desi neuzteks gyvenimo.
Galbut cia ir yra tavo klaida,galbut filtras sureguliuotas blogai,na bet vadovaukis tolisu,tau istikro geriau zinot ko nori
Kodėl klaida, jeigu mane viskas tenkina? Viskas ok, o tau reiktų rimtai susimąstyt
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar mokate už kavą?