Re: Oralinis seksas
Tai jei žaidžiat vaikų žaidimus "kas pirmas", kaip kad tamstai viršuje parašiusiai, tai yra tam 69
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Tai jei žaidžiat vaikų žaidimus "kas pirmas", kaip kad tamstai viršuje parašiusiai, tai yra tam 69
As galvoju..normalus vyras jaucia pasitenkinima moters fantazijas pildidamas..,o ne ja prievartaudamas,ar konors prisiprases...
As galvoju,kad normalus vyras jaucia malonuma,moters fantazijas pildidamas ,o ne ja prievartaudamas ,..ar konors prisiprases,kas praktiskai yra taspats .....
Daiva teisi..,kai jaunas buvau tik save patenkinti norejosi..,o mergina jausdavai pazemines ir skubejai pries draugus pasigirti..Tai visai nepanasu i intimu gyvenima.)) ..todel merginos,kurios tai supranta ..nori subrendusiu vyru ...))
As galvoju..normalus vyras jaucia pasitenkinima moters fantazijas pildidamas..,o ne ja prievartaudamas,ar konors prisiprases...
aciu
Daiva teisi..,kai jaunas buvau tik save patenkinti norejosi..,o mergina jausdavai pazemines ir skubejai pries draugus pasigirti..Tai visai nepanasu i intimu gyvenima.)) ..todel merginos,kurios tai supranta ..nori subrendusiu vyru ...))
butent
Oj Robertai, tik nereikia. Manau, kad tai kaip tik vyrai nori ivairoves, o merginos dazniausiai slykstisi. Vien tema apie seksa buna joms slykstu, tai ka jau kalbet apie oralinius, pozas ir visa kita.
Oj Robertai, tik nereikia. Manau, kad tai kaip tik vyrai nori ivairoves, o merginos dazniausiai slykstisi. Vien tema apie seksa buna joms slykstu, tai ka jau kalbet apie oralinius, pozas ir visa kita.
Manyciau kad jos slykstisi tik virtualioj erdvej, vengia kalbet apie seksa, vaidina nesugadintus angeliukus, o realybej visos ciulpia, tratinasi kaip kralikai ir t.t.
oralinis nuostabu, tiek duoti, tik ji gauti
69 darot ir nebus tokiu dalyku kad jis manes nepatenko ar atvirkščiai.
negi rimtai nėra oralinio sekso norinčių merginų ? netikiu, už pinigus didelius dosniai padarot ir taip
o jei litų nėra, kas tada ?
tada daraisi pats sau,jei tau taip galva skauda.
užskaitau
viskas puiku,jeigu abiems partneriams priimtina ir teikia malonumą.
Kiekvienam savo
Visos sekso formos yra priimtinos, daromos be prievartos ir teikiančios malonumą abiems partneriams aš pati asmeniškai nieko blogo/žeminančio nematau nei oralinio ar kitokio sekso daryme ar gavime, ir turbūt pati negalėčiau įsivaizduoti sėkmingų ilgalaikių santykių tik su vaginaliniu seksu (nekalbu už kitus )
seksas yra gerai sveika be ju nebutu gyvybes
Visos sekso formos yra priimtinos, daromos be prievartos ir teikiančios malonumą abiems partneriams aš pati asmeniškai nieko blogo/žeminančio nematau nei oralinio ar kitokio sekso daryme ar gavime, ir turbūt pati negalėčiau įsivaizduoti sėkmingų ilgalaikių santykių tik su vaginaliniu seksu (nekalbu už kitus )
Na tikra tiesa
seksas yra gerai sveika be ju nebutu gyvybes
Va čia man patinka- analinis seksas-oho kiek gyvybės bus...kartais peržengiamos ribos ir žmogui kai kurie organai ne tam duoti ..
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas