161

Re: Meetas Vilniuje...

ziureswiu nu bet nesakau jeigu na ziuresiu kaip del darbo bus diena laisva tiek to.Tik vat galvoju del apsisaugojimo priemoniu kuri organizatore na sakykit.Seip rimtai ziuresiu kaip kas man tikrai negaliu prizadeti ziurint ir kada jus bandot mergaites daryti?:::213

162

as siulau toki meeto plana :
11.oo einame kartu i pamaldas /// 12.oo aplankome nezinomojo kareivio kapa /// 14.oo atvira diskusija "as ir visuomene, skausmas" /// 17.oo lengvi uzkandziai be narkotiku /// 17.15 visi apsikabinam ir prisiekiam kad vienas kita mylim smile kaip planas?

163

Justas22 sveikas :Dtiktu toks planas pats geriausias.O as manau 18h dar ir nuvaziuotume i karveliskiu kapines kapus patvarkyti kaip tau manoji mintis?O po visko kaip sakai apsikibima issiskyrima po kilometra gatviu kiekvienas kad pasluotu bus ir nauda ir malonumas bus pats idomiausias meetas kuris turbut dar toks nera ne pas nieka buves bet mintys geros tikrai as sutinku manau ir tu sutiksi?

164

tai kad as kulturiskai noriu praleisti meeta o ne visuomeniskai... njuuu suprantat...

165

ar ne per daug kultūrinimosi bus? big_smile be to, aš neatsikelsiu taip anksti, o dar dėl mišių... oi neaaa... (; o dėl apsisaugojimo priemonių... o kam jos reiklaingos? big_smile beje, organizuoju lyg ir aš big_smile)   ir apsieisit be kultūros, bus geai ir visuomeniškai su alaus bokalu praleistas vakaras big_smile)

166

na na smile sauleles i lankas sukat! paprastai pavasaris veikia kitos puses link big_smile vis tos justo idejos smile negerai... imsimes priemoniu ;D

167

pavasarį išvis į visas puses traukia big_smile bet vis tiek, kapinės man ne prie širdies, blogą nuotaiką tik sukelia :V  tai tada varom į stripo klubą ;D manau visiem tai patiktų ;D ne, juokauju tik (kaip visada) (;

168

Aleksandras, 21 wrote:

taip, tavo tikslas turbut prisigert ir nugriut kur nors, tada vis tiek bus mylejimosi mytas big_smile tik myles tau neprisimenant ;]]] o is vis, tai iniciatore cia ausra, sugalvojo nesvankiais budais prikalbinti bernus dalyvaut. as asmeniskai orgijose irgi nedalyvausiu.

ne, mano tixlas gerai praleist laika, susipazint su naujais zmonem, o ne su jais myletis! ir niekada(tfu tfu tfu) neprisigeriu taip,kad nieko neprisiminciau:)

169

vieni gaslunai smile kur dingo zmones big_smile

170

na tai manau pacios organizuokite del apsisaugojimo priemoniu vadinamu sargiais arba gandonais.Pacios darot pacios oranizuikit.:}

171

akivazidu jog vyk orgijos o ne meetas.. as pasuoju big_smile visgi nepinamete big_smile bet ir paseles siais laikais jaunimas big_smile

172

:)na tai vat vienu zodziu pranes organizatore Ausra19 del mylejimosi artejancio meeto.Oi faina bus ojeeee grupinis vilniaus meetas sakes tokio meeto nei vienas miestas nepadarys manau:DPavasaris ir gamtoj  isdykavimai o jegele:D

173

Laimis, 22 wrote:

na tai manau pacios organizuokite del apsisaugojimo priemoniu vadinamu sargiais arba gandonais.Pacios darot pacios oranizuikit.:}

ne, rimtai, o kam tos priemonės? gi nebus sekso meetas, nebus orgijų ir pan... :pp big_smile

174

ei stebekit koks oras.... nejau lauksim balandzio pabaigos smile)) kur entuziazmas big_smile

175

:)vakar meetas buvo mano daromas laiptinej iki ryto degtinele alus:)gaila jusu is cia nepakvieciau kita karta nepamirsiu pasikviesti.Dabar va namie su draugu paxmielini meeta darome:Dbet gaila tik dviese:Dgal yra norinciu?:D

176

ai žinot ką, neįdomu taip... argi čia meetas, jei "girdžiu" vos 5 žmonių balsus..? hmm fignia kažkokia

177

as ta pati jau seniau sakiau. bet pagert paneles vis tiek susirinxim, jo?

178

as prisijungiu prie jusu mergaites:)Bet kitais metais nes siuo metu nelabai su pinigais:)Nebent gal jus bernelio noresite tai manau kreipkites butinai jau:)

179

tai karolina, jei tikrai nori, tada galesi prisijungt... smile numeriuka turiu, tad jei ka, parasysiu smile tiksliau parasysiu, kur ir kelinta, nes kada ir taip aisku big_smile
o bernelio vieno neuztenka, tad...arba keli, arba nei vieno (;

180

kaip norit.