21

Re: citatos ir mintys

jauni žmonės, kurie taip lengvai praranda tikėjimą, nežino, kiek reikia kančios, norint jį vėl atrasti

22

kalbejimas sidabras isklausymas auksas

23

Atsisveikindamas neliudek..issiskyrimas butinas,kad vel galetum susitikti...draugai vis viena susieis,-nesvarbu,po akimirkos ar po keliu gyvenimu..

24

Suaugėliu tampate tą dieną, kai pirmą kartą iš tikro pasijuokiate iš savęs.(E. Barimoras)

25

visi vaikai, bet skirtingi zaislai... 
metu jums virve, tik su ja nepasikarkit...

26

kai meile pasibeldzia i duris ir vel apleidzia namus,kai lauki nesulauki savo lames,kai pradedi nebetiketi,kad dar kam nors tu busi reikalingas lyg gyvybe,— apsidairyk ir atidziai isiklausyk:Dangus tau siuncia angela.neatstumk jo.

27

myleti lengva o pamirsti sunku...

28

"Grazia moterimi tampama" (O.deBalzakas)
optimizmo suteikia:D

29

Kuo zmogus labiau tolsta nuo gamtos, tuo ji labiau jaucia jo buvima:!

30

if you dont like something,change it..if you cant change it,change the way you think about it..

31

Life offers you a thousands chances, all you have to do-is take one smile

32

nesapnuok savo gyvenimo gyvenk savo sapnus...

33

Senas žmogus viskuo tiki; vidutinio amžiaus žmogus viskuo nepasitiki; jaunas- viską žino (O. Vaildas)

34

seno suns neismokysi mysti i puoda.JIs laistys stulpa gatveje,kol nugais.

35

"Aš noriu būti Prezidentas. Ir juo būsiu." (Rolandas Paksas)

36

"Kito zmogaus pieva visuomet zalesne, ir kitoje puseje saules sviesa visuomet ryskesne" (traukiniu zymejimas)
Man sita citata atrodo labai teisinga...

37

...labai man patiko"Gyvenimas - tai didziulis piesinys, kuriame nenaudojamas trintukas "...o tai gal"Gyvenimas-tai sapnas,kurį mes kiekvienas sapnuojame.Ir kiekvienas vis kitokį"....o gal jaunystės požiūriu-GYVENIMAS yra begalinė ateitis;senatvės požiūriu-labai trumpa praeitis.

38

Vytautas, 37 wrote:

...labai man patiko"Gyvenimas - tai didziulis piesinys, kuriame nenaudojamas trintukas "...o tai gal"Gyvenimas-tai sapnas,kurį mes kiekvienas sapnuojame.Ir kiekvienas vis kitokį"....o gal jaunystės požiūriu-GYVENIMAS yra begalinė ateitis;senatvės požiūriu-labai trumpa praeitis.

aciu...kad susidomejai mano citata

39

Daugelis skundžiasi savo išvaizda,bet niekas-protu.///kinų patarlė

40

suvyliok mano prota paskui gausi mano kuna.