Re: Ar egzistuoja Dievas?
mėtai akmenukus į savo daržą... nors jaučiu man ir tau pačiam mano nuomonė apie tavo daržą... nors po darbų kogero čia gali šitoj temoj emocionaliai išsikrauti...:D taip tai tokiems kurie suka galvą apie visokias prasmes ir nenuleidžia rankų, jų ieškodami, labai įdomu susidurti su priešingos nuomonės žmonėmis(tokiais kaip tu), ypač kantriais:D. Tam kad dar labiau aklai tikėtų susidūrus su piktąja dvasia... arba gal permastytų kažką išgirdus kitaip mastant...
mane priskiri Kriščioniškojo Dievo išpažinėjų pusei. gal ir gerai būtų jeigu tai būtų 100% tiesa, gyvenimas būtų aiškesnis... taip va dabar man patinka ir budistų vertybės ir induistų, indėnų, pagonių... visam šitam išsikeroti leido tai, kad turiu nuomonę- nesvarbu ka vadinsi Dievu, svarbu, kad jis turėtų Dievo savybes... iš kur aš dabar žinau apie Dievo savybes? didžiąją gyvenimo dalį mano idealas buvo Jėzus Kristus, todėl apie jo savybes kažkiek žinau, jisai prostitutę gal ne viena nuo mirties bausmės išgelbėjo, Galilėjui inkvizicijos tikrai nedarė... jeigu iš tikro tai dabar man norisi tave patį pasiūst ant kelių raidžių...