Topic: Sulūžo koja, magistrinis ant nosies, rankos nusvyra.
Taip nutiko, kad vieną rytą, išbėgęs pabėgioti ir bandydamas peršokti kliūtį, netyčia susilaužiau koją. Mano pačio nelaimei, esu studentas, studijuojantis magistrą ir įveikęs teorinę dalį, perėjau prie duomenų rinkimo. Jau mačiau save, kaip vaiksčiosiu ir rinksiu anketas, visas laimingas, žinodamas savo tikslą, bet net nenutuokdamas, kad nutiks tai, kas nutiko...
Kartais atrodo, jog turėtų nusvirti rankos, bet visada sakiau, jog negalima pasiduoti ir reikia kovoti. Tad nutariau ir aš kovoti. Siuntinėju savo anketas visiems, prašau užpildyti, pasidalinti, bet viskas labai sunkiai vyksta. Tačiau, net ir dabar, sukaupęs visas jėgas, nežadu lengvai pasiduoti.
Kaip sako, vienas lauke, ne karys, tad norėčiau ir Jus pakviesti prisidėti, palaikyti ir padaryti mažytį, bet mano akimis, didį darbą. Norėčiau paprašyti, kad užpildytumėt mano anketą ir jei galite, pasidalinti ją su 3-5 žmonėmis, arba kiek jau išeis.
Ačiū tiems, kurie padės įrodyti, jog jei kažko labai nori, neįmanomi dalykai, gali virsti įmanomais Ir maži, bet didūs darbai, gali kažkam atnešti. O gerumas, visada grįžta atgal
Šati ir nuoroda:
http://****/apklausa/871016957/1/
P.S. Nebūtina būti klientais ir viską žinoti apie ją. Čia tiriama reputacija, tad jei kas paklaustų, kiek balų duotumėt ir negalėtumėte nepasakyti, tai taip ir čia žymėkit, ačiū