Topic: Atostogos
Kaip smagiai paatostogauti ?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Atostogos
Kaip smagiai paatostogauti ?
atvaziuok pas mane.
atvaziuok pas mane.
arklio pagailo zeme arti?
atsibodo arklys.:)norisi ivairoves....
Aciu uz pasiulyma...
Man apskritai idomu...tarkim ka gero galima nuveikti del saves...Lietuvoj...
baudas ir mokescius susimoketi.
Baudu turetu nebuti, o mokescius susimokesiu, jeigu atlyginima perves...Niekad negali zinoti...
Tai bent patarimai...Liudna...
Aciu ir uz tiek...
tau mano pasiulymai butu mirtini parodas lankyk muziejus, ...... parupinsiu.be jo paveikslo nesuprasi.
Aciu, apie muziejus ir parodas - reikes pagalvoti. Seniai buvau. Idomus pasiulymas...
o kokiu metų laiku atostogauti? ar yra mašina? kompanija?
visgi man geriausios atostogos pasijusti kaip vaikystėje - lengva, bet įdomi knyga (geriausia sena, ta, kvepianti, gelsvais lapais, gal net Haufo pasakos), tada po medžiais hamake ar "raskladuškėj" paskaitai ir užmiegi. ir jokių rūpesčių. bet dar geriau, jei turi kokį nuošalų ežerą ir ten didesnį lieptelį. išsitiesi nuoga, atsibosta - plaukioji ežere, vėl išsitiesi, paskaitai, pasnaudi, vėl ežere, o jei dar vėjelis pučia, koks machaonas atskrenda - ooo... arba didelėje valtyje - vidury ežere irklus susitrauki į vidų ir užsnūsti, o bangelės pliųškena, kirai skraido, žuvys šokinėja...
jei mieste - tai labai gera pereiti per miestą kaip turistei. darbo diena, visi dirba, o tu - fontanai, parkai, lauko kavinės o vasaros kino seansai po atviru dangumi? Visa diena Botanikos sode? ir taip toliau.
arba įsidarbini pas ūkininką
atostogos prasideda ... galvoje
Puikiai apraset, Anna, daug geru ideju...Aciu, pasinaudosiu...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Atostogos