Re: Mano svajoniu vyras.
Svajoniu vyro niekam negalima skriausti...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Mano svajoniu vyras.
Svajoniu vyro niekam negalima skriausti...
vyro neimanoma nuskriausti,kitaip jis nebe vyras.:)
O kas cia ?
cia vienas vyras,kitas nusriaustas jau nebe vyras
Jis taip nesake...
o kuris pripazins?
https://www.youtube.com/watch?v=GHpKsnBpK08
Ach sitaip. Apie tai nepagalvojau. Tipo atleiskit, as jau nebe vyras, o tik taip atrodau...maskuote...
kaip bebutu vistiek bus kaip vyras,bet ne ta prasme juk turima omenyje.ne moterim spresti kas vyras kas ne,o vyrams
O as apsisprendziu, tarkim, kad jis vyras ir man dzin, ka kiti galvoja...
cia jau filosofinis klausimas:)atsils padiskutuosime
o noriu gero ir kieto
Teisingai, braskyte, toks ir turi buti vyras.
geras ir kietas seniai mires
Kodel ?...
todel kad kietas ir dar blogiau geras.tokie ilgai negyvena
beje ir "sventes" del tokio vyruko,kieto ir gero.
Puikus atsakymas ! Aciu.
Breinas wrote:Jūsų svajonių vyras - dvi dienas neskusta barzda, sąmojingas, kompanijos siela, aptemptais mrškinėliais be rankovių, o po akimirkos - su fraku. O po dar vienos akimirkos - tik su baltomis glaudėmis. Ir vėl iš naujo.
Jis vairuoja baltą "Bentley" ir juodą "Mercedes". Jam niekada netrūksta pinigų, todėl jis kasdien jums dovanoja gėles. Ne.. Ne jums, o Jums. Jus nešioja ant rankų. Grįžusią pasitinka su prijuoste ir vakariene, visada galantiškas - nesispjaudo ir nesikeikia. Dievina Jūsų nesantuokinius vaikus. Jums pavydi ta šlykšti klasiokė, kuri susirinkdavo visą dėmesį ir ta kaimynė, visada maniusi, kad Jūs - nevykėlė. Vienintelis Jūsų galvos skausmas - Maldyvai ar Kanarai - į kur pasirinkti šios vasaros atostogų kelionę.
Variantas Nr. II: jūs jau ne primą kartą šitoje prakeiktoje svetainėje. Jums jau seniai ne šešiolika. Jūs matėte ir šilto, ir šalto. Jūsų turėtas šaunuolis ir kompanijos siela jus po vestuvių pradėjo apgaudinėti iškart. Dešimtis kartų pati sau apsikabinote makaronais ausytes ir vis paaiškėdavo (po pusmečio, po dviejų metų), kad vėl pasimovėte ant eilinio locho, kuris jus maustė ir maustė.. O kai kažkelintą kartą papriekaištavote, jam prabudo žmogiški jausmai - baigėsi kantrybė ir dabar jūs atsinešėte išmuštus dantukus saujoje į čia. Jums tereikia paprasto, mielo, kad tik negertų kasdien, kad mylėtų jūsų vaikus ir bent minimaliai prisidėtų prie šeimos biudžeto, o ne nešiotų daiktus iš namų...
XEP BAM BCEM! ir svajojančiom apie pirmą variantą, ir apie antrą. Ir tegul lieka paslaptimi, kodėl nei toms, nei toms nepasiseks. Nėra galvos ant pečių - tegul kenčia ir kojos, ir siela.
wow, va cia tai svajoniu vyras kiekviena tokio noretu hahaha
Isvada, jeigu nera galvos ant peciu, tai kentes per kojas siela. Lb.originalu, tiesiog genialu...
breino vyrui net vyras atsiduotu bentlis maldyvai tonos euru....:)90% bulgaru taptu maldyvais.....ar maladavais?
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Mano svajoniu vyras.