Re: vaikinu dovanos merginoms
bet pala,as tai nesugalvociau gejui siaip va imt ir dovana iteikti......kazkas cia man neaisku
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms
bet pala,as tai nesugalvociau gejui siaip va imt ir dovana iteikti......kazkas cia man neaisku
Tai as nezinau, ar jisai toks, cia mano tokios prielaidos.. O kaip tik susitinkam, tai dabar net nesisveikina nieko.. Tokio keisto zmogaus dar nemaciau per visa savo gyvenima.., bet dabar jau ****, matyt, as ji davariau su ta dovana ir jisai dabar iseina jau is darbo i kita miesta dirbt
Grigorij, tu dabar kai uzsiminei apie gaidzius, prisiminiau, kad as jam raktu pakabuka ir idejau su gaidziu Bet as nieko izeist nenorejau. Juk dabar ir yra gaidienos metai, todel ir idejau toki pakabuka.., gal **** pagalvojo, kad as ji pakaikiau Gaidziu...
muilas plunksnom kedenti,pest patogiau.:)
geles
merginai geriausia dovanuoti, geles - kaktusa Pigu ir is karto aisku, kas tu jai
praktiska,ir panaudoti poto galima pagal paskirti.
dazniausiai as irgi dovanoju geles, buna, kad ir be progos tenka, bet visada dar kazkokia dovanele nuperku, pvz valentino dienai pirkau https://www.breto.lt/produktas/papuosalu-dezute/ patenkinta kokia buvo.
Grigorijau, jums pranasauju Amzinojo senbernio dalia...Kazkada buvo puiki daina, kuri taip ir vadinosi...Senbernio
Per moters diena draugei dovanojau mieganciu roziu puokste brangu...bet unikalu ir ilgam laikui. Niekad nedovanociau roziu tai banalu jei dovanoti gele pirma suzinokite kurios jei patinka orchidejos populiarios tik ne maximiniai varijantai
Daugiau niekas neraso apie dovanas. Tikriausiai visi sokiruoti Vygimanto dosnumu. Tikrai saunuolis...
Puiki dovana, simboliska...
Siuo atveju kristaliukai aplinkui dazniausiai drasko tapupirsti, tad geriausia pirkti glotnu zieda su papuosimu centre...
Savaitgalį gavau pripučiamą čiužinį https://www.breto.lt/produktas/pripucia … inys-pica/ PICĄ, ooo laimės pilnos kelnės + laukia kelionė į Tenerifę. Davaną gavau nuo vaikino metinių proga <3
Trečio pasimatymo proga esu gavusi pora puodų, tai buvo gal prieš 6 metus. Geri puodai, turiu dar ir dabar
Aš tai savąjai gimtadienio (nu ir ne tik) proga dažniausiai dovanoju kokį nors dovanų čekį ir gali kažką išsirinkti pati, visada suveikia ir galvos skausmų mažiau Arba kokioje nors parduotuvėje už protingą sumą kokį čekį arba pramogoms kuponą, nes realiai pasirinkimas nemažas kad ir čia https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dov … nu-cekiai , kad na nesigautų dovanoti kiekvieną kartą tą patį čekį ir išleika galimybė nustebinti
na vaikinukai,man labai idomu pasidare,kokias dovanas dovanojat savo panelems? ir kokiomis progomis jus tai darot? liabai prasau papasakokit man
Daugiau niekas neraso apie dovanas. Tikriausiai visi sokiruoti Vygimanto dosnumu. Tikrai saunuolis...
O nuo kada geles laikomos dovana? wau.. nustebinot...
niekad nelaikiau geliu dovana, man tai nesuprantama...
O pati prasciausia dovana - dovanu cekis, tai parodo visiska ne originaluma, tingejima pasistengti, kad nustebinti mylima..atmazke ir tiek...
Omega 3 rugstys
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms