Rasiau rasiau ir issijunge sviesa :::022
PERASYTI NEIDOMU...:/
marek wrote:laukiam ka ice teo parasys.mirusi svere nesake gal jis nusilengvino mirdamas ir palengvejo taip.jei tai butu tiesa daugkas jau butu perbandes toki eksperimenta.
Ekperimenta bande ne viena karta .Oficialiai bent du kartus .Neoficialiai mano fantazia sako visos isisvysciusios salys .
Atmeciau slapima nes vikas lieka ant svarstykliu.
Anksciau ar veliau preisi prie kito varianto kur kunas ikaista ir isleidzia dideli kieki silumos ,tai kaip ir paaiskintu kodel kunas palengveja .Sita irgi reikia atmesti nes jei kunas sveria daugiau jis turetu palengveti su disesniu skirtumu .Bet ne visalaik 21 gramas .Tai ir yra vamzdiec kaip keista .
"Žmogaus siela sveria 21 gramą?" rasyk i google angliskai ,vokiskai , zek doc jei idomu...
marek wrote:kodel beveik?kas ta dvasi ir tas sveikas protas?kodel atskirai jie?kaip juos aptkti?smegenys gal ir gauna rezultata bet kas rezultata supranta klausimas.
beveik NES TINGIME tie tavo mokslininkai turi problema , jie taip ten su tais algoritmais uzsiciklino kad tuoj isprotes tiek mokslininkai tiek ju sumauti algoritmai kurie neikerta ko is ju reikalauja . Apskaiciuoti kiek zemeje yra smelio grudeliu ? Idiegtu tingejuma i algoritma programos ir mokslininkai isgertu alaus ir viskas stotu i savo vietas ! Taip paprastas tingejimas , be to algoritmas kokiu reikalavimu turi ? jis bijo ? jam salta ? kontrolioja jis temperatura aplink ji ? gali jis pasirinkti kokius veniliatorius naudoti kad vesintu jo procesorius ? gali jis tureti receptorius ? jausti ,matyti ? NE TAI TIK KOMPONENTAS JAM DAR IKI TINGEJUMO TOLI, NES KAI BUS TINGEJUMAS JIS TURES IR MOTIVACIJA .O KAI TURES MOTIVACIJA ZMOGUI SAKES .ARBA SUSILIES SU MASINA ARBA JAM CIA NEVIETA NES JIS BUS KAIP SUNUI PENKTA KOJA . DIEVAS NEMEGSTA KITU DIEVU "Neturėk kitų dievų, tik mane vieną." NEGIRDEJAU KAD JEZUS TUREJU SENELI ,jis TUREJO TEVA .BET TEVAS DIEVAS NEZINAU AR TURI PATS TEVA . ISVIRS MANE VELNIAS UZ TOKIUS ZODZIUS .
Marina II wrote:Palikit vietos paslapciai, jaunuoliai...
TIPO DAUG ZINOSI GREIT PASENSI , tiksliau buk tupas ir mirsi jaunas kokia tupa mirtim mes tupas esi :::960