Jurgita wrote:hm, o jus vyrai, ne tokiu paciu moteru ieskote? ar patys noretumet tureti salia netvarkinga, apsileidusia moteri?
Is mano asmenines pozicijos Jurgita : (gali nuskambeti negraziai, bet esu tikras daugelis pritars bei tas pats galioja manau ir sukeitus lytis vietomis). Musu gyvulinis pradas yra toks pats svarbus musu gyvenime kaip ir musu naujasis - intellektualinis pradas. Mes esame genetiskai uzprogramuoti daugintis, taciau siais laikais i si processa isijungia samone ir ego kurie salygoja, kad jau nebeuztenka betkokio priesingos lyties partnerio. Taciau reikia kuo sveikesnio, kuo grazesnio ir kuo protingesnio. Todel kad anksciau mes evoliucionavome "kaip papuola" o dabar mes imame evoliucijos vadzias i savo rankas. Tad intuityviai renkames partneri kurio/-os genetika geriausia. Taip padedami evoliucijai. Is cia viskas isplaukia. Man, zinoma imponuoja aktyvios, protingos, moteriskos, bet neskystos, sporta ir seksa dievinancios moterys. Kuri ir man paciam butu stimulas ir pavizdys bei tokia antra puse kuri netingi gyvent, supranta laiko verte, todel jo negaista kurdama sau ir man problemas, bet kuria tiltus ir sprendimus. Todel zinoma, apsileidusios ir netvarkingos merginos/moters salia manes but negali. (Isimtis jei ji kokia menininke , kuri pagavusi ikvepima gali kuri laika koncentruotis tik i savo kurini ir jai nerupi tuo metu niekas kita, bet po to grizta i vezes). Nekenciu visokiu "burger queen" , gyvenanciu sofoje ir velkanciu savo sunku egzistavima iki infarkto , tuo metu uzimanciu tris vietas trulike.