You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- adomas
- Forumo Naujokas
Topic: Policijos mokykla
Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
- Sergio
- Užblokuotas
Re: Policijos mokykla
Ten eina tie, kuriuos nuskriaude gyvenimas, ir skriaude mokykloj ir kieme!
- Vaidotas
- Forumo Aktyvistas
adomas wrote:Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
Privalomas vidurinis išsilavinimas
- Raimundas
- Forumo Aktyvistas
adomas wrote:Taigi sveiki man jau 17 metų mokausi profesinei mokykloje.Bet supratau kad noriu usidyrbti pinigus pragyvenimui Policijoje baigiau 10klasių mokausi profesija statybos tai pat ir igaunu bendraji isilavinima.Klausimas iškyla ar galima i Policijos mokyklą stoti po profesinės mokyklos su igauta bendraji isilavinima ir profesija ? Ir kas svarbiausia yra Policijos mokykloi mano fizinis pasiruošimas yra geras
Privalomas vidurinis išsilavinimas, o po to sveikata ir fiziniai normatyvai.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
- Vaidotas
- Forumo Aktyvistas
Konstantinas wrote:eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
Tik menkystos gali policijos nekęsti, o normaliems, doriems piliečiams policija nė trupučio nemaišo.
- Raimundas
- Forumo Aktyvistas
Vaidotas wrote:Konstantinas wrote:eidamas i policija tu turi suvokti kad busi nekenciamas
Tik menkystos gali policijos nekęsti, o normaliems, doriems piliečiams policija nė trupučio nemaišo.
Pritariu Vaidotui.
Konstantinai, sovietinio mąstymo truputį, ar šiaip tiesiog kas nors nutiko, jog tokios nuomonės?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
as geriau pabusiu menkysta bet busiu iki gyvenimo pabaigos nusiteikes pries pareigunus. ir rinkdamas sia profesija temos autorius turi suvokti kad tam tikra visuomenes dalis bus jam priesiskai nusiteikusi
9 Reply by dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 19:35
- dimetiltrifosfosulfatas
- Forumo Vijurkas
ko taip nusistate pries pareigunus?,nusistatyma profesonalus policininkas juk sugeba pasalint (ne ginklu).kai pagalvoji,tai sunkus darbs kibenemat.
- Armaforza
- Forumo Liūtas
Policininkai dabar gerokai skiriasi nuo tu - ankstesniu - mentu.
Turekit galvoje, kad jeigu ne jie, turetumet keblidami i parduotuve automata nestis... Ir ne kiekvienam jis padetu...
Buk, kuo nori, o hater'iu visada vis tiek atsiras.
Gries rebiatos dantimis, bet budamas pareigunu, to net nezinosi...
11 Reply by dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 19:53
- Forumo Vijurkas
- Armaforza
- Forumo Liūtas
13 Reply by dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 20:11
- Forumo Vijurkas
- Armaforza
- Forumo Liūtas
Ne. Vis tiek kartais tenka pabendrauti.. Tai avarija, tai kokio pazistamo draugas, klasiokas - is kitos puses gali pamatyti.. Man atrodo, kad jie dabar kitokie, bet cia tik subjektyvi nuomone.
15 Reply by dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-21 20:27
- Forumo Vijurkas
man siektiek blogiau,ta antrankiai ,tai narkologinis tai psichiatrine
- Armaforza
- Forumo Liūtas
Smagu .Ivairove - gyvenimo prieskoniai...)))
17 Reply by dimetiltrifosfosulfatas 2018-03-23 14:12
- Forumo Vijurkas
https://www.youtube.com/watch?v=eckuD1vN6Vk
https://www.youtube.com/watch?v=fXdqI1zoda0
18 Reply by adomas 2018-03-29 14:15 (edited by adomas 2018-03-29 14:23)
- adomas
- Forumo Naujokas
nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
- Sergio
- Užblokuotas
adomas wrote:nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
Skriaude tave visi?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
adomas wrote:nes va vidurini isilavinima greitai igausiu bet man idomu ar po profesinės mokyklos galima stoti i policijos mokyklą ne supratau kad statybos ir viskas ne man.Suprantu kad visuomenė nekenčia pareigunu bet ginti saugoti padėti tai yra svarbiausia.Gal dauguma žmoniu policija yra nekenčiamas dalykas bet jie moko auklėja ir daro šaliai gera jus isivaizduojat jei nebutu policija kas būtu
tikras policijos sukis ne ginti saugoti padeti o atimti nubausti uzdrausti
gali stoti kur nori bet as geriau pasikarciau ant medzio sakos nei buciau mentas
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply