Re: Ieskok vaikinai
Vykes pokstas...)))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ieskok vaikinai
Vykes pokstas...)))
Daiva wrote:AGne wrote:Merginos, koki ivaizdi susidarete apie ieskok.lt vaikinus? Kas jums labiausiai patinka, nepatinka? Gal turejot neigiama patirti su kai kuriais is ju, pasidalinkite?
Pacituosiu vieną susirašymą, kuris atspindi mano mintis apie daugumą (yra puikių išimčių)
X (53 m.) Labas gal neįpareigojantys pasimatymai domina
Aš Labas. Ne
X (53 m.) Na jei ne paslaptis kas domina
Aš Žmonių smegenys
X (53 m.) Eik tu **** durne čiulpk šikną vafliste pati nežinai ko noridar paziuresim....isdavike
Manau, kad čia cheminio pokštas. Nemanau, kad jis galėjo tai parašyti
Laimute wrote:
Manau, kad čia cheminio pokštas. Nemanau, kad jis galėjo tai parašyti
jo, as is jo poksto ir juokiuosi...kaip paraso ka...taip sausai ir taikliai. griunu is juoko aukstielninka
Merginos, koki ivaizdi susidarete apie ieskok.lt vaikinus? Kas jums labiausiai patinka, nepatinka? Gal turejot neigiama patirti su kai kuriais is ju, pasidalinkite?
virtualus bendravimas su jais cia puikus tik labai daznai ju virtualus pavyduliavimas viska sugriauna.
AGne wrote:Merginos, koki ivaizdi susidarete apie ieskok.lt vaikinus? Kas jums labiausiai patinka, nepatinka? Gal turejot neigiama patirti su kai kuriais is ju, pasidalinkite?
Forumo valdzia,vietoje to,kad kurtu ka nauja,vel maitina liaudi senais dekretais....
man tai patinka atgaivintos seneses temos
virtualus bendravimas su jais cia puikus tik labai daznai ju virtualus pavyduliavimas viska sugriauna.
ne su tais vyrais bendrauji) ir isvis tavo anketoje parasyta kad turi drauga) o gal vieno per mazai ir reikia daugiau?
Laimute wrote:virtualus bendravimas su jais cia puikus tik labai daznai ju virtualus pavyduliavimas viska sugriauna.
ne su tais vyrais bendrauji) ir isvis tavo anketoje parasyta kad turi drauga) o gal vieno per mazai ir reikia daugiau?
o...kap miela, kad mano anketos turini paviesini. aciu.
todel su tais ir nebenbrauju, kurie pavyduliauja. tureti drauga ir cia bendrauti su visais, nepriestarauja vienas kitam, mielas Konstantinai
Oho, dar ir taip būna. Virtualus pavyduliavimas...
Laimute wrote:virtualus bendravimas su jais cia puikus tik labai daznai ju virtualus pavyduliavimas viska sugriauna.
jo...tikrai buna
Paslaptis wrote:Laimute wrote:virtualus bendravimas su jais cia puikus tik labai daznai ju virtualus pavyduliavimas viska sugriauna.
jo...tikrai buna
Ir kaip tai reiškiasi ?
visas gyvenimas jau virtualus, su visais jo privalumais. net sexas saugus virtualioj erdvej, pasaka
Laimute wrote:Paslaptis wrote:Oho, dar ir taip būna. Virtualus pavyduliavimas...
jo...tikrai buna
Ir kaip tai reiškiasi ?
pav. moterys smeizto zinutes raso apie ieskokus...pagal dovaneles mano anketoje susekusios
visas gyvenimas jau virtualus, su visais jo privalumais. net sexas saugus virtualioj erdvej, pasaka
flirtas ok, bet virtualus seksas? man neuztenka tam fantazijos
pacituosiu filosofa.. moterys niekada nepasizymejo fantazija. mano zmona, pvz. niekaip nesupranta, kaip per viena vakara galima pragerti visa alga
pacituosiu filosofa.. moterys niekada nepasizymejo fantazija. mano zmona, pvz. niekaip nesupranta, kaip per viena vakara galima pragerti visa alga
sita isivaizduoti nera sunku...galima ir metu pajamas per vakara pragerti
matyt, su vyrais laika leisdama ne sexu uzsiiminejai, kad tiek fantazijoj igijai
matyt, su vyrais laika leisdama ne sexu uzsiiminejai, kad tiek fantazijoj igijai
nezinau ka atsakyt...asaroju is juoko
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Ieskok vaikinai