Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
konstantinas is dalies teisus, jeigu su moterim elgiesi kaip jos cia skiedzia, po savaites jos dingsta
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
konstantinas is dalies teisus, jeigu su moterim elgiesi kaip jos cia skiedzia, po savaites jos dingsta
Laimute wrote:labai realu, jei zaidziama atviromis kortomis ir absolut saziningai.
nu jo moteris turinti drauga ir flirtuojanti ieskoke su vyrais zaidzia atviromis kortomis) su moterimis isvis negalima zaisti atviromis kortomis reikia zaisti pagal ju taisykles arba primesti joms savas taisykles ir visada buti vienu zingsniu priekyje kad moteris neturetu pranasumo
butent, Konstantinai...tuomet kekvienas turi pasirinkimo teise, flirtuoti su manimi ar ne. mano "draugui" tai nekliuna
...jeigu tas draugas - keturkojis padaras...
...jeigu tas draugas - keturkojis padaras...
visas paradas nepriestaraujanciu
Gražūs piešinukai, visada pataiso nuotaiką...
jeigu rimtai, tai pazystu viena moteri, kurios vyras nors ir priestarauja, bet taikstosi su tokia situacija. asilas, tsakant
jeigu rimtai, tai pazystu viena moteri, kurios vyras nors ir priestarauja, bet taikstosi su tokia situacija. asilas, tsakant
arba asilas, arba tiek savimi pasitiki, jog zino, kad vistiek konkurentu jam nera.
visas paradas nepriestaraujanciu
jooo...ir svarbiausia, visi matomi, ne seseliai
Kai kurie žmonės linkę piktnaudžiauti partnerio žema saviverte...
Butent, digsta motyvacija / moteriski psichologiniai vienetai.
Tai kodėl jūs vieni su kitais nesipažindinat? Vieni su kitais diskutuojat, bet nesipažindinat.
Tai kodėl jūs vieni su kitais nesipažindinat? Vieni su kitais diskutuojat, bet nesipažindinat.
siaip pazindinames as cia su dviem moterim susipazinau)
Mes pažindinamės. O jūs ar jau, Kęstai ?..
Mes pažindinamės. O jūs ar jau, Kęstai ?..
Aš tai net nežinau... Pabendrauju tai su vienais, tai su kitais, kai tokia proga pasitaiko. Bet neturiu ką per daug pasakyti.
Paslaptis wrote:Mes pažindinamės. O jūs ar jau, Kęstai ?..
Aš tai net nežinau... Pabendrauju tai su vienais, tai su kitais, kai tokia proga pasitaiko. Bet neturiu ką per daug pasakyti.
Kaip ir dauguma čia, manau...
Kęstas wrote:Paslaptis wrote:Mes pažindinamės. O jūs ar jau, Kęstai ?..
Kaip ir dauguma čia, manau...
Man artimiau yra jausti ir sakyti tai, ką jaučiu. Kai bandom su kuo nors palaikyti pokalbį, mes pasakom daugiau, negu jaučiam iš tiesų. Ir tada tas pokalbis gaunasi nei šioks, nei toks. O tik padarai tylią pauzę ir viskas stoja į vietas.
Laižyk sekelį
ka tai reiskia?
Sergio wrote:Laižyk sekelį
ka tai reiskia?
pradedu manyti kad seržas iš kaišiadoriu krašto bent jau kilimo.
Laimute wrote:Sergio wrote:Laižyk sekelį
ka tai reiskia?
pradedu manyti kad seržas iš kaišiadoriu krašto bent jau kilimo.
Gedukas, gal Tu man isversi, ka tai reiskia? ar ir reiks man durnai mirti?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)