You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
nu va, matai kaip būna matyt ilgai prie kompo sėdėjai, akys pavargusios ;D
- Ignas
- Forumo Pradedantysis
Tikrai ne čia Seniuk, čia ne tas kontingentas. Išvada padariau. Ėjau panašiu tikslu.
- Sergio
- Užblokuotas
Vienadieniai čia su kruvom palikuoniu
- Anna
- Forumo Karalius
Sergio wrote:Vienadieniai čia su kruvom palikuoniu
žinai, Sergio, kartais beveik pavydžiu tiems vienadieniams - kitas žmogus jiems it čipsas - patinka suvalgo per 5 min., nepatinka - numeta ir nesuka galvos. o ten kažkokios meilės, draugystės, laisvalaikis gamtoje, bent jau žvejyba drauge, nekalbant apie "Sengirės" pažiūrėjimą, kažkoks bendrumas ir pan. - bereikalingas laiko gaišimas
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
Breinas wrote:Čia labai mėgstama suabsoliutinti..."Visi" neranda, "viskas" blogai...)))
127 Reply by Vytautas 2018-04-10 23:31 (edited by Vytautas 2018-04-11 00:34)
- Vytautas
- Forumo Liūtas
Pūkis Baisuolis wrote:įdomu, kaip realu man čia susirasti žmogų su kuriuo būtų galima kurti šeimą, bendrą ateitį? p.s. nekalbu apie vienos nakties nuotykius arba trumpus aistringus romanus kalbu apie santykius su visam p.p.s pasidailnkit savo patirtimi, savo įžvalgomis, nuomonėmis gal kas ką vertingo papasakos... ne paslaptis, gal ir naivu ieškoti čia žmogaus gyvenimui, bet pripažinkim, ieškotis čia patogu, laiko atžvilgiu tik, ar nebus taip, kad... ieškom ieškom, visada ieškom... bet niekas niekad nieko neranda...
na prieš 14metų mano sesuo per ieškoką susirado dabartinį savo vyrą, dabar augina dvi mergaites. Aš va irgi užsiregistravęs panašiai tiek laiko, bet nei savo moters nei vyro neradau, kogero reikės užsiregistruoti jau į kitą pažinčių portalą, bo pradedu suprasti, kad gal kokie energetiniai laukai nesutampa su šio portalo struktūrine aura:D.
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
Vytautas wrote:na prieš 14metų mano sesuo per ieškoką susirado dabartinį savo vyrą, dabar augina dvi mergaites. Aš va irgi užsiregistravęs panašiai tiek laiko, bet nei savo moters nei vyro neradau, kogero reikės užsiregistruoti jau į kitą pažinčių portalą, bo pradedu suprasti, kad gal kokie energetiniai laukai nesutampa su šio portalo struktūrine aura:D.
Primena atvirkštini anekdota kai žmogus dievo prašė pasisekimo loterijoje dievas neiškentė ir sako tu nors karta bilieta nusipirk tada gal ir išloši.Tavo situacija analogiška tik tu užsiregistravai ir tavo manymu tai viskas jau ką turėjai padaryti kad atsirastu merga paskui šeima.Jeigu taip ieškosi ilgai teks laukti kaip toje loterijoje.
- Vytautas
- Forumo Liūtas
Gedukas wrote:Primena atvirkštini anekdota kai žmogus dievo prašė pasisekimo loterijoje dievas neiškentė ir sako tu nors karta bilieta nusipirk tada gal ir išloši.Tavo situacija analogiška tik tu užsiregistravai ir tavo manymu tai viskas jau ką turėjai padaryti kad atsirastu merga paskui šeima.Jeigu taip ieškosi ilgai teks laukti kaip toje loterijoje.
na salygas anekdoto įvykdžiau - "bilietą nusipirkau", buvau netgi poroje pasimatymų(ieškoko pagalba), tik bėda, kad esu per daug užsispyręs ir niekad nelendu į šikną, jeigu gražesnė panelė, netgi norisi, kad ji pati dėl manęs pasistengtų(deja blaivaus stengimosi savybėmis masės moteų nepasižymi). Žodžiu svajonių pasaulis vis žavesnis atrodė negu realus ir realybės salygos nelabai tenkina. Panelės, moterys dėl kurių jau pats norėjau pasistengti pasirodo turi antras puses arba bent jau taip teikdavo:D. Gal gimiau ne tos lyties, tik bėda, kad būčiau lezbietė. Arba esu už lygias teises - jeigu pats neesu ****, tai dėl gero daikto tegul pasistengia, visa bėda, kad mano vertybės labai specifinės, bet bent jau jaučiuosi išskirtinis:D. kogero taip ir nugyvensiu išskirtinis, bet bent jau duok Dieve oriai...
130 Reply by Anna 2018-04-11 12:16 (edited by Anna 2018-04-11 12:16)
- Anna
- Forumo Karalius
Vytautas wrote: jeigu gražesnė panelė, netgi norisi, kad ji pati dėl manęs pasistengtų
kadangi mano amžius neleidžia pretenduoti, tai galiu atviru tektu paklausti, idant potencialioms kandidatėms būtų paprasčiau - kaip graži panelė turėtų stengtis dėl Vytauto? Plačiau, gal net su konkrečiais pvz.
- Gedukas
- Forumo Aktyvistas
Vytautas wrote:na salygas anekdoto įvykdžiau - "bilietą nusipirkau", buvau netgi poroje pasimatymų(ieškoko pagalba), tik bėda, kad esu per daug užsispyręs ir niekad nelendu į šikną, jeigu gražesnė panelė, netgi norisi, kad ji pati dėl manęs pasistengtų(deja blaivaus stengimosi savybėmis masės moteų nepasižymi). Žodžiu svajonių pasaulis vis žavesnis atrodė negu realus ir realybės salygos nelabai tenkina. Panelės, moterys dėl kurių jau pats norėjau pasistengti pasirodo turi antras puses arba bent jau taip teikdavo:D. Gal gimiau ne tos lyties, tik bėda, kad būčiau lezbietė. Arba esu už lygias teises - jeigu pats neesu ****, tai dėl gero daikto tegul pasistengia, visa bėda, kad mano vertybės labai specifinės, bet bent jau jaučiuosi išskirtinis:D. kogero taip ir nugyvensiu išskirtinis, bet bent jau duok Dieve oriai...
problema tame ir yra kad esi išskirtinis arba tiksliau jautiesi esas išskirtinis deja deja o iš tikro taip nėra .
132 Reply by Paslaptis 2018-04-11 15:32 (edited by Paslaptis 2018-04-11 19:45)
- Paslaptis
- Forumo Fantomas
Visi mes išskirtiniai, bet norint susidraugauti reikia ieškot to, kas sieja, jungia, o ne skiria. Jeigu norim, kad kiti tik mumis žavėtųsi, o patys tik puikuojamės, tai dar neišaugom narcizo marškinėlių ir teks "džiaugtis" vienatve...
- Alegra
- Forumo Legenda
man tai beveik linksma skaityti, kai vienisiai teigia, esa laimingi. saves apgauginejimas per akis. kam to reikia?
- Lina
- Forumo Naujokas
Taip rasti ymanoma,to pasekoje,sios svetaines as jau antri metai santuokoje
- Pūkis Baisuolis
- Forumo Vijurkas
Lina, matyt čia pasiseka tik vienetams
- Lina
- Forumo Naujokas
As nezinau,kaip mano atveju,ar man pasiseke,ar radom,abu ko ieskojom..bet faktas,kad galiu drasiai teigti,kad ymanoma rasti.
- Anna
- Forumo Karalius
Lina wrote:Taip rasti ymanoma,to pasekoje,sios svetaines as jau antri metai santuokoje
taip ir knieti paklausti - tai abu sutuoktiniai ir toliau kažko ieško? KODĖL?
ar laiko leidimas šioje svetainėje tarsi kokio tradicinio klubo lankymas?
- kristė
- Forumo Vanagas
Ar būnant šitoje svetainėje privaloma ieškoti? O gal buvimas forume ir yra priežastis būti čia?
- Alegra
- Forumo Legenda
kristė wrote:Ar būnant šitoje svetainėje privaloma ieškoti? O gal buvimas forume ir yra priežastis būti čia?
forumas, tai priezastis, kodel siame saite pasilikau.
- Lina
- Forumo Naujokas
Anna wrote:Lina wrote:Taip rasti ymanoma,to pasekoje,sios svetaines as jau antri metai santuokoje
taip ir knieti paklausti - tai abu sutuoktiniai ir toliau kažko ieško? KODĖL?
ar laiko leidimas šioje svetainėje tarsi kokio tradicinio klubo lankymas?
As tiesiog bendrauju,ar paskaitau,tik tiek..
Pages Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 18 Next
You must login or register to post a reply