Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
dar tiek proto turiu, kad atskirčiau, kai rašai tiesą ir tuomet tavimi tikėčiau :-) pvz., kad visai tau netinku ir su mumis čia susirašinėji iš nuobodulio :-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
dar tiek proto turiu, kad atskirčiau, kai rašai tiesą ir tuomet tavimi tikėčiau :-) pvz., kad visai tau netinku ir su mumis čia susirašinėji iš nuobodulio :-)
Tu jau nebeatskiri, kur mano žodžiuose tiesa, o kur - galbūt ne. Gal kažkas apsuko tavo ugningą galvą? Taip, mes netinkame. Bet jei tinkame - kas tada?
'Jei aš stovėsiu prie laivo borto, o tu prieisi ir pasiūlysi man spjauti į vandenį - aš nusijuoksiu ir sutiksiu. Ar svarbu, prieš ar po to - šoksime valsą?'.
Iki, damos.
Teatre ne vien tragedijos. Bet jei nori tragedijų - jas rodo nuolat. Tuomet aš geriau palauksiu lauke. Oras puikus ir šviečia mėnulis.
tikra tiesa, einu ir aš į lauką :-)
lai dabar pasireiškia kiti :-)
Taip.
Pavojingesnis nei pats žinau....
dalinai nelaimingas; introvertuotos ir plakatyviai exravertuotos asmenybes, beveik metodiska kaita; euforija keicianti depresyvuma; didokas negatyvo potencealas esant tam palankioms aplinkybems ; asmuo, tiesiogiai nekeliantis dvejoniu aplinkai. ne pavojingas...na, nebent sau paciam.
Nerašyk man ir apie mane - aš tau per jaunas. Turėk proto, ir bendrauk su tais, kuriuos neteisingai išsirenki.
Nerašyk man ir apie mane - aš tau per jaunas. Turėk proto, ir bendrauk su tais, kuriuos neteisingai išsirenki.
https://www.swarthmore.edu/SocSci/bdorsey1/41docs/51-fra.html
Thank you, but I'd rather learn through my own experience. After all - it is in accord to my nature.
Dar svarbu ir kelintas vaikas šeimoje.
Kalbant apie tai ir apie poras - kelintas su kelintu tinka būti poroje?
Katinas ir Šuo / Gaidys ir Višta
Dominuojanti(s) ir Nedominuojanti(s)
Kadangi man labiausiai patinka bendrauti su Anna - su kitomis toliau bendrauti atsisakau.
Juk aš žinau, kaip teisingai nustatyti įgimtą tinkamumą per kompiuterį.
Anna, parašyk ką nors. Nebūk tik stebėtoja. Skorpionas per greitai pasiilgo Liūtės.
Kadangi man labiausiai patinka bendrauti su Anna - su kitomis toliau bendrauti atsisakau.
Juk aš žinau, kaip teisingai nustatyti įgimtą tinkamumą per kompiuterį.
Ką? Neskiriate mano juokų nuo rimtumo? Negi čia buvo juokai?
Aš pradedu įsimylėti Anną, o jūs man norite sutrukdyti nukeliauti su ja į pasimatymą.
Kokios jūs blogos.
buciau tikinti - persizegnociau dabar daug, daug kartu.
Deje, bet trukdančias aš priverčiu atsigulti, ir iškilmingai perlipu per jas.
Laimute, ar persižegnojai ir prieš susitikdama su netinkamais vyrais?
Noriu padėti tau išsiaiškinti, kaip teisingai atpažinti tą eilinį nuo to vienintelio.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos