Re: Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
dar tiek proto turiu, kad atskirčiau, kai rašai tiesą ir tuomet tavimi tikėčiau :-) pvz., kad visai tau netinku ir su mumis čia susirašinėji iš nuobodulio :-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos
dar tiek proto turiu, kad atskirčiau, kai rašai tiesą ir tuomet tavimi tikėčiau :-) pvz., kad visai tau netinku ir su mumis čia susirašinėji iš nuobodulio :-)
Tu jau nebeatskiri, kur mano žodžiuose tiesa, o kur - galbūt ne.
Gal kažkas apsuko tavo ugningą galvą?
Taip, mes netinkame. Bet jei tinkame - kas tada? ![]()
'Jei aš stovėsiu prie laivo borto, o tu prieisi ir pasiūlysi man spjauti į vandenį - aš nusijuoksiu ir sutiksiu. Ar svarbu, prieš ar po to - šoksime valsą?'. ![]()
Iki, damos. ![]()
Teatre ne vien tragedijos.
Bet jei nori tragedijų - jas rodo nuolat.
Tuomet aš geriau palauksiu lauke. Oras puikus ir šviečia mėnulis. ![]()
tikra tiesa, einu ir aš į lauką :-)
lai dabar pasireiškia kiti :-)
Taip. ![]()
Pavojingesnis nei pats žinau....
dalinai nelaimingas; introvertuotos ir plakatyviai exravertuotos asmenybes, beveik metodiska kaita; euforija keicianti depresyvuma; didokas negatyvo potencealas esant tam palankioms aplinkybems ; asmuo, tiesiogiai nekeliantis dvejoniu aplinkai. ne pavojingas...na, nebent sau paciam.
Nerašyk man ir apie mane - aš tau per jaunas. Turėk proto, ir bendrauk su tais, kuriuos neteisingai išsirenki. ![]()
Nerašyk man ir apie mane - aš tau per jaunas. Turėk proto, ir bendrauk su tais, kuriuos neteisingai išsirenki.
https://www.swarthmore.edu/SocSci/bdorsey1/41docs/51-fra.html ![]()
Thank you, but I'd rather learn through my own experience.
After all - it is in accord to my nature. ![]()
Dar svarbu ir kelintas vaikas šeimoje. ![]()
Kalbant apie tai ir apie poras - kelintas su kelintu tinka būti poroje? ![]()
Katinas ir Šuo / Gaidys ir Višta
Dominuojanti(s) ir Nedominuojanti(s)
Kadangi man labiausiai patinka bendrauti su Anna - su kitomis toliau bendrauti atsisakau. ![]()
Juk aš žinau, kaip teisingai nustatyti įgimtą tinkamumą per kompiuterį. ![]()
Anna, parašyk ką nors. Nebūk tik stebėtoja. Skorpionas per greitai pasiilgo Liūtės. ![]()
Kadangi man labiausiai patinka bendrauti su Anna - su kitomis toliau bendrauti atsisakau.
Juk aš žinau, kaip teisingai nustatyti įgimtą tinkamumą per kompiuterį.

Ką? Neskiriate mano juokų nuo rimtumo? Negi čia buvo juokai? ![]()
Aš pradedu įsimylėti Anną, o jūs man norite sutrukdyti nukeliauti su ja į pasimatymą. ![]()
Kokios jūs blogos. ![]()
buciau tikinti - persizegnociau dabar daug, daug kartu.
Deje, bet trukdančias aš priverčiu atsigulti, ir iškilmingai perlipu per jas. ![]()
Laimute, ar persižegnojai ir prieš susitikdama su netinkamais vyrais?
Noriu padėti tau išsiaiškinti, kaip teisingai atpažinti tą eilinį nuo to vienintelio. ![]()

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Smagiausios žinutės iš Karštosios linijos