Bet tai rimtai, žmonės, jūs jaučiat, ką čia dirbat, ar ne? Žmogus sukūrė temą su konkrečia problema ir prašo patarimų, kaip ją išspręsti. O ką jūs darot? Susirinkot padiskutuoti APIE problemą (kuri išvis net ne į temą), vietoj to, kad ieškotumėt sprendimų. Jūs realiai ir gyvenime taip darot? Nuleido mašinai padangą, o sėdat diskutuoti apie tai, kaip blogai globalinis atšilimas? Jei norit diskutuot apie tas mintis, moteris, materializacijas ar bala žino, apie ką ten - nu tai blemba, susikurkit naują temą.
Vienišas wrote:Sveiki Taigi niekaip nerandu merginos man pačiam 20 greit 21 metu vis nesiseka kaip bendrauji reikia iš jų traukti žodį viena po kito o jos tik atsako i tavo klausimus nesuprasi ar aš baisus ar kaip ar čia merginos išrankios pasidarė ieško su pinigais mašinomis ir princo ant balto žirgo?
Merginos nėra nei išrankios, nei durnos, nei neturinčios ką pasakyti - gana kaltinti viską aplink save, nes tu to vistiek nepakeisi. Keisk save, užduok sau klausimą - ką tu negerai darai, kad reikia traukti žodis po žodį? Ar bandai prie jų prieiti visada taip, ar įvairius būdus taikai? Pastatyk save į jos vietą ir pagalvok, ar tave suintriguotų tokia žinutė, kokią jai nusiuntei, jei gautum tokių kasdien po 20? Ar tai šablonas, kurį gali nusiųsti bet kuriai merginai, ar tai skirta būtent tai vienai? Galų gale, jeigu nepavyksta susirasti, vadinasi dar nesi tam pasiruošęs. Man jau 30 ir aš visai nesuku galvos dėl merginos, esu susitelkęs ties kitomis gyvenimo sritimis. Judėk į priekį, auk, tobulėk ir pamatysi, kaip pradės keistis aplink tave žmonės, atsiras tokios merginos, kurių nereiks traukti už liežuvio. Svarbu tai, kad ką čia parašiau, taikau ir pats sau, analizuoju, ką negerai darau ir atitinkamai keičiuosi, o ne filosofuoju iš oro prisiskaitęs protingų minčių - ir tai tikrai veikia.