461

Re: Dvasinis tobulejimas

Logiška būtų manyti, nes tai sukurti - reikia protingai veikiančių smegenų. Bet negaliu teigti, kad tikrai. Pats ir ieškok tų straipsnių apie akivaizdžius dalykus. Tu ieškai straipsnių, nors nematai to, kas tau priešais akis. Tai kas per velniava? Įtark ką nori, gal pažeistas pas mane, o gal pas tave. Kas žino. Jei nevalgai, tai būtų aišku, kodėl seki man šitas pasakas, o jei valgai, tai ką.

462

Valdas wrote:

Logiška būtų manyti, nes tai sukurti - reikia protingai veikiančių smegenų. Bet negaliu teigti, kad tikrai. Pats ir ieškok tų straipsnių apie akivaizdžius dalykus. Tu ieškai straipsnių, nors nematai to, kas tau priešais akis. Tai kas per velniava? Įtark ką nori, gal pažeistas pas mane, o gal pas tave. Kas žino. Jei nevalgai, tai būtų aišku, kodėl seki man šitas pasakas, o jei valgai, tai ką.

Teisingai...ir ka jus i tai,kirminai..?

463

ROMAS wrote:
Valdas wrote:

Teisingai...ir ka jus i tai,kirminai..?

:::044

464

Vieni cia ateina erezijas apie isgalvota dievuli pasakot.
Kiti kaip valdas ateina cia erezijas apie genetika kurios jis nenusimano skleisti.

Kaip vienas geras psichologas Jordanas Petersonas yra pasakes, as daug mieliau gincysiuosi su kazkuo ir busiu nugincytas, kazko ismoksiu is to ginco, nei tiesiog gincysiuos aklai pliurbdamas savo poziuri.

Jau vien del to valdai galetum truputeli atsiciuxinti. Niekas nenori taves zeminti ir ant taves stumti, tu galvoji kazkas tycia kure anketas kad cia forume tave surast ir ant taves varyt? Niekeno nebuvo toks tikslas.

Ant taves varo nes tu juodai nusisneki. Tu grynai kliedi. Ir tai galima suprasti is to kad viska del ko as ant taves variau del to kad pas tave loginio nuoseklumo nera, nera saltiniu, tavo teiginiai neteisingi ir lengvai paneigiami ir tu megsti susieti nesusiejamus dalykus, visi neskaite mano zinciu padare tas pacias isvadas skaitant tavo erezijas.

Visa tau laime kad tu nesi kokia zvaigzde ar siaip koks asmuo kuri seka ziniasklaida nes tave rodytu per tv ir kviestu kaip mineda ir lygiai taip pat is taves juoktusi pasiepdami ir ale pritardami tau. Butum kaip salciute.

Kai tau pasako kad tu nusisneki ir argumentuoja kodel, tu neskiesk savo pievu kad apieiti nes tau tai tragiskai sekasi tu kai apieini nukreipi tema isvis nesusijusia tema. Bandyk suprasti kas kaip ir kodel.

Be to tu labai biased. Zodis biased reiskia kad tu esi pasirinkes puse (subjektyus). "germanai dar ten kazkokios tautos erezijos bla bla" Tu jau pasirinkes "puse" kuri pati geriausia pati sauniausia ale. Butent del to tu jau pasmerktas pralaimet visus gincus. Tu gali megti. Bet kai tu argumentus pradedi ant to statyti tai jau nebe mokslas, tai idealogija. O idealogija ir realybe paprastai turi nedaug salycio tasku. Tiesai faktams ir mokslui kaip ir istorijai nerupi tavo jausmai ir tavo favoritai. Gindamas ir aukstindamas kazka moksle kur profesionalumas slypi objektyvume iskarto atrodai neprofesionaliai ir esi lengvai diskredituojamas kaip protiskai atsilikes.

Mokslininkai daznai daro tyrimus tikedamiesi vieno arba kito rezultato. Taciau jie privalo "nuryti" savo norus ir priimti teisybe tokia kokia ji yra. Tu buvai moksle suvartytas N kartu praktiskai visose diskusijose i kurias buvai isiveles. Vietoj to kad butum priemes pralaimejima ir is visu diskusiju pasisemes ziniu butum siandien zymiai labiau issilavines ir gudresnis, tu toliau sapalioji kaip boba savo autizma, todel su tavim gincytis neapsimoka nes gincas yra neproduktyvus, tave kaip mokinti koki suni aukstosios matematikos. Tai beprasmiska. Todel visi paziuri i tave kaip i durniu numoja ranka ir tiek.

Siulau paleisti tau tas erezijas ir kuo greiciau tuo geriau.
Nesi tu joks 2 ar 1 % gyventoju kur ten kazka ale zino, geriausiu atveju esi vienas is tu 1 ar 2% su spec poreikiais.

pasiimk atsiversk mokslo pagrindus pradek nuo savokos kas yra mokslas kas yra objektyvumas ir kas yra subjektyvumas pasimokink interpretuoti data, o ne kad pamates atlyginima pasake kurios tautos genai geresni pinigams xD absurdas. N variantu buvo kodel viena ar kita tauta uzdirba daugiau ir kad kazkuo deti genai galimybe buvo pati maziausia sakyciau net neigiama ir tu ja isskyrei kaip kazkokia vienintele ir svarbiausia tiesa. Zinai kodel tai padarei? nes esi subjektyvus. Isispangai i savo nesamones ir nepaisant to kad jos neturi koreliacijos su realybe bandai jomis viska papasakoti. Taip nieko nebus.
Liksi per amzius autistas.

Zodziu nezinau ar ta zinute tave pasieks greiciausiai ne...
Jei as tau pasakoju kaip kokiam penktokui kazka. Net penktokams neaiskina tokiu dalyku visi zino kad subres ir saugs. Bet tau 33 perkunas auksciausias...

465

Valdas wrote:

Pats ir ieškok tų straipsnių apie akivaizdžius dalykus.

problema ta kad akivaizdus jie tik tau ir dar 2% kur tu minejai. man akivaizdu del tavo kairiojo pusrutulio kuris atsako uz logika. todel vadovaudamasis tavo logikos seka as dristu teikti kad tu su pazeistomis smegenimis. ir tai yra tiesa nes man tai akivaizdu.

466 (edited by Deivil 2018-09-30 00:28)

Valdas wrote:

Be reikalo vargsti. Beprasmės pastangos. Ne dėl mano, o dėl tavo kvailumo. Gaila.
33. Čia masonų laispnių viršūnės apačia? Oficialus viršus, bet tik tikroji pradžia?
Kas tiesa, o kas - netiesa.

"del mano kvailumo"

Idomu kokio kvailumo?

Ivardink ir irodyk.
Bet tu to nesugebesi.
Bet tu vis tiek teigi to ko nesugebi irodyti.
Tai daro tave kvailu o ne mane.

467

Valdas suskis kempinė

468

Vaikinai, kam dar pilat žibalo į ugnį? Juk įsitikinot...

469

Laimute wrote:

Nu matom kad ligonis jis bet galvojau gal padeti jam galima xD

470

Valdas wrote:

Tiesa, nes tau akivaizdu? O tau akivaizdu, kad tu kliedi? Tau, kaip vaikui, parodai prieš akis, o tu 'o kur straipsniai'. Susirask tuos straipsnius, kiek tau galima kartot.

Du kiauragalviai. O tas tai visiškas debi las. Rūūūūsssųų kempinė. Tikiuosi ne rusų.

Supranti, kaip deb ilų tautos nieko neuždirba ar nelabai? Fantazuoji šū dus dideliais kiekiais, ir visas ilgas rašymas - bevertis šlamštas.

Deb ilų podiumo lentelė. https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_price_rankings?itemId=105&displayCurrency=EUR

Tuoj indai tuos rusų nevykėlius aplenks, turėdami tokį patį karinės galios indeksą, o kinai jau daugiau nei trečdaliu aplenkė. Liks su Afrikos gentim panašiam lygyje, nes tokie patys yra. Tautų žemoji klasė.

Tik asilai gali to nesuprast.

Tavo autizmo neįmanoma ismatuoti.
Tu rimtai pazeistom smegenim.
Logikos nulis.
Visiskas nulis.
Dar nemačiau nieko tokio siauro mastymo

471

Deivil wrote:
Laimute wrote:

Nu matom kad ligonis jis bet galvojau gal padeti jam galima xD

Su niekingais bendrauti lengviau. Jų galima nekęsti, o su visai kitokiais - nepatogu kažkaip... Lyg gėda.

472

Valdas wrote:

Tiesa, nes tau akivaizdu?

O jei tau akivaizdu tai tada tiesa? 

Valdas wrote:

Susirask tuos straipsnius, kiek tau galima kartot.

as susirasciau, bet ju nera

Valdas wrote:

Tuoj indai tuos rusų nevykėlius aplenks, turėdami tokį patį karinės galios indeksą, o kinai jau daugiau nei trečdaliu aplenkė. Liks su Afrikos gentim panašiam lygyje, nes tokie patys yra. Tautų žemoji klasė.

nepagalvojai kad aplenks ne todel kad daugiau kepto mesos valgo?  gal todel kad ju 10 kart daugiau?

473

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51gsf5KEP4L._SX327_BO1,204,203,200_.jpg

474

Valdas wrote:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51gsf5KEP4L._SX327_BO1,204,203,200_.jpg

prajuokinai iki sirdies gelmiu. lygiai taip pat as tau galiu parodyti
https://www.knyguklubas.lt/media/catalog/product/cache/image/700x560/e9c3970ab036de70892d86c6d221abfe/0/0/000000000002142711-59de8705b29ff-asset-knyguklubas-cdb_9786099531151_graziausios-_broliu_grimu_pasakos_p1.jpg
ir sakyti kad tai gryniausia teisybe. as taves prasiau kad parodytum kur mokslininkai sutinka su tavo teiginiu kad kepta mesa skatina smegenis geriau dirbti

475

pažvelgus iš šalies - Valdas valdo forumą :-)
kiek vyrų ir visi rašo TIK jam, na, kartais ne jam, bet būtinai - apie jį :-)

476

Ir sugebėk tu man taip...

477

"spiritual and practical perspectives <...>"

Juokingiausia yra tai kad valdas toks durnas kad garantuoju lazinuos is visu euru kuriuos turiu, kad ten niekur neparasyta tai ka jis cia nusisneka tiesiog interepretuoja kaip visada ir buria

478

Valdas nelaimingas tipas. Pas tokius visada bus ka kas blogas, polinkis kazko nekesti. Jau vien kiek prirase cia absurdo galima sakyti - psichas chamas

479

Valdas wrote:

O žinot, kad pirma sužinodavo, o tada knygas parašydavo ir perrašydavo?

Broliai Grimai ka suzinojo kaip pradejo knygas rasyt? tu net pats pasimeti tarp savo isvedziojimu todel kad nera juose logikos

480

https://image.slidesharecdn.com/logicfordummies-isbn0471799416-131208002917-phpapp02/95/logic-for-dummies-1-638.jpg?cb=1386463664