Re: Dvasinis tobulejimas
Game Over - Looser Bitch. ;DDD
loser rasosi su viena o
nevykeli tu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas
Game Over - Looser Bitch. ;DDD
loser rasosi su viena o
nevykeli tu
bye bye
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser
Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD
Dave Grossman went on to become a professor of psychology at West Point.
Tikiuosi žinai, kas yra West Point. ;DDD
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser
urban dictionary yra internetinis isgalvotas zodynas kuriame pilna zodziu kuriu anglu kalboje nera.
Ir pagal tavo paties parodyta zodyna "Looser" yra tas nevykelis kuris nezino kaip rasosi zodis "loser".
tik tu vienas esi toks durnas ir sugebi is bet kurio poziurio tasko pats ant saves uzstumt.
Sitas pokalbis dabar prilygsta:
-Dramblys turi sparnus ir moka skraidyti ;DDDD
-Ne, nemoka - va argumentai.
-Dramblys turi sparnus ir moka skraidyti ;DDDD
Sekmes gyvenant savo paties sukurtoje iliuzijoje kur nei tavo numyleti psichologai tau nepritaria bet tu galvoji kad pritaria
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD
Reportinau ir uzblokavo tave xDDDD
VALIOO
DRAKONAS NUGALETAS
Dabar galime visi diskutuoti padoriai ivairiom temom be pseudo mokslu nepagristu nesamoniu
Rasyk rasyk
Ir vel reportuosim
Net administracija emesi veiksmu pries tave.
Mastyk xD
Tai nieko nekeičia, verksniuk. ;DDD
Jei ten būtų normali administracija - ne aš, o tu būtum užblokuotas. Ir nereikėtų man kiekvieną kartą rašyti, koks tu durnas bei neterštum forumo, visur bet ką rašinėdamas paskui mane. ;DDD
Tai nieko nekeičia, verksniuk. ;DDD
Tikiuosi žinai, kas yra West Point. ;DDDJei ten būtų normali administracija - ne aš, o tu būtum užblokuotas. Ir nereikėtų man kiekvieną kartą rašyti, koks tu durnas bei neterštum forumo, visur bet ką rašinėdamas paskui mane. ;DDD
Neblogas bandymas savo paties kalte suversti ant manes.
Visada kai mes diskutuojam tu buni tas trecias priskretelis i kuri niekas nekreipia demesio ir priraso savo girtu sneku ne i tema ir ne vietoj kuriu niekas nesupranta nei cia, nei kituose forumuose ir blokina tave ir cia ir kituose forumuose.
Niekas cia taves nemegsta, visi ant taves varo, niekas nepagauna tavo logikos nes jos nera.
Jau ant tiek esi paluzes kad jau net nebebandai argumentuoti, tiesiog copy pastini teksta ta pati kuris tau senai buvo paaiskintas kodel neteisingas ir kodel tu nieko neirodei. Taip elgias grynai tie vaikai kurie nebeturi kaip atsikirsti ir tiesiog apsiverke rekia ta pati galvodami kad tai kazka pakeis.
Tu pralaimetojas. Tu nevykelis.
Laimute tau jau senai pasake pasla nafik nesigadinsiu nei laiko nei nervu per ta valda autista.
pasiziurek tu i veidrodi koks sutrikes tu protiskai ir socialiai esi zmogus.
Neber nieko is taves zmogau... tiesiog liudna ziureti.
Kiek tau galima kartoti, idi ote. ;DDD
Kas ta Laimutė? Manau, turėtum suprasti, kad Liamutė yra niekas ir kad aš visada buvau ant jos 'dėjęs'. ;DDD
Taip, kad gali nebekliedėti tų pačių nesąmonių. ;DDD
Patyrus prezidente Dalia grybauskaite sako kad nera zmoniu rusiu ir kad valdas yra autistas, o duxas begalvis valdas sako kad yra ;DDD
Dalia Grybauskaite became a president two times in a row.
Tikiuosi zinai kas yra prezidente ;DDD
Dabar matai kokia sudina tavo logika?
Pakartokim, kad durnas suprastų.
Professor of psychology and military science at West Point U.S. Military Academy Dave Grossman 'sako', kad yra žmonių rūšys (šunys, avys, vilkai...).
Professor of psychology and military science at West Point U.S. Military Academy Dave Grossman 'sako', kad yra žmonių rūšys (šunys, avys, vilkai...). ;DDD
ne nesake
nera nei vienoj jo knygoj zodzio
"species"
Ir jis psichologas o ne biologas
Psichologija baiges tu neturi teises skirstyti kazka i rusis.
Biologija tam tikrose srityse baige zmones gali.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Dvasinis tobulejimas