881

Re: Dvasinis tobulejimas

Valdas parašė:

Game Over - Looser Bitch. ;DDD

loser rasosi su viena o
nevykeli tu
wink

882

bye bye

883 (redagavo Valdas 2018-10-12 11:05)

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser

884

Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD
Dave Grossman went on to become a professor of psychology at West Point.
Tikiuosi žinai, kas yra West Point. ;DDD

885

Valdas parašė:

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=looser

urban dictionary yra internetinis isgalvotas zodynas kuriame pilna zodziu kuriu anglu kalboje nera.

Ir pagal tavo paties parodyta zodyna "Looser" yra tas nevykelis kuris nezino kaip rasosi zodis "loser".

tik tu vienas esi toks durnas ir sugebi is bet kurio poziurio tasko pats ant saves uzstumt.

886 (redagavo Deivil 2018-10-12 12:11)

Sitas pokalbis dabar prilygsta:
-Dramblys turi sparnus ir moka skraidyti ;DDDD
-Ne, nemoka -  va argumentai.
-Dramblys turi sparnus ir moka skraidyti ;DDDD

Sekmes gyvenant savo paties sukurtoje iliuzijoje kur nei tavo numyleti psichologai tau nepritaria bet tu galvoji kad pritaria
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

887

Patyręs Military Science Professor'ius sako, kad yra žmonių rūšys, o dūc has begalvis - loja, kad nėra. ;DDD

888

https://i.redd.it/r5fy3zhlswyy.jpg

889

Reportinau ir uzblokavo tave  xDDDD

VALIOO

DRAKONAS NUGALETAS

Dabar galime visi diskutuoti padoriai ivairiom temom be pseudo mokslu nepagristu nesamoniu

890

891

Valdas parašė:

Rasyk rasyk
Ir vel reportuosim

Net administracija emesi veiksmu pries tave.
Mastyk xD

892 (redagavo Valdas 2018-10-12 13:40)

Tai nieko nekeičia, verksniuk. ;DDD

Jei ten būtų normali administracija - ne aš, o tu būtum užblokuotas. Ir nereikėtų man kiekvieną kartą rašyti, koks tu durnas bei neterštum forumo, visur bet ką rašinėdamas paskui mane. ;DDD

893 (redagavo Deivil 2018-10-12 13:48)

Valdas parašė:

Tai nieko nekeičia, verksniuk. ;DDD

Jei ten būtų normali administracija - ne aš, o tu būtum užblokuotas. Ir nereikėtų man kiekvieną kartą rašyti, koks tu durnas bei neterštum forumo, visur bet ką rašinėdamas paskui mane. ;DDD

Neblogas bandymas savo paties kalte suversti ant manes.
Visada kai mes diskutuojam tu buni tas trecias priskretelis i kuri niekas nekreipia demesio ir priraso savo girtu sneku ne i tema ir ne vietoj kuriu niekas nesupranta nei cia, nei kituose forumuose ir blokina tave ir cia ir kituose forumuose.

Niekas cia taves nemegsta, visi ant taves varo, niekas nepagauna tavo logikos nes jos nera.
Jau ant tiek esi paluzes kad jau net nebebandai argumentuoti, tiesiog copy pastini teksta ta pati kuris tau senai buvo paaiskintas kodel neteisingas ir kodel tu nieko neirodei. Taip elgias grynai tie vaikai kurie nebeturi kaip atsikirsti ir tiesiog apsiverke rekia ta pati galvodami kad tai kazka pakeis.

Tu pralaimetojas. Tu nevykelis.
Laimute tau jau senai pasake pasla nafik nesigadinsiu nei laiko nei nervu per ta valda autista.

pasiziurek tu i veidrodi koks sutrikes tu protiskai ir socialiai esi zmogus.
Neber nieko is taves zmogau... tiesiog liudna ziureti.

894 (redagavo Valdas 2018-10-12 13:48)

Kiek tau galima kartoti, idi ote. ;DDD

Kas ta Laimutė? Manau, turėtum suprasti, kad Liamutė yra niekas ir kad aš visada buvau ant jos 'dėjęs'. ;DDD

895

Taip, kad gali nebekliedėti tų pačių nesąmonių. ;DDD

896

Patyrus prezidente Dalia grybauskaite sako kad nera zmoniu rusiu ir kad valdas yra autistas, o duxas begalvis valdas sako kad yra ;DDD
Dalia Grybauskaite became a president two times in a row.
Tikiuosi zinai kas yra prezidente ;DDD

Dabar matai kokia sudina tavo logika?

897 (redagavo Valdas 2018-10-12 13:52)

Pakartokim, kad durnas suprastų.

Professor of psychology and military science at West Point U.S. Military Academy Dave Grossman 'sako', kad yra žmonių rūšys (šunys, avys, vilkai...).

898

Valdas parašė:

Professor of psychology and military science at West Point U.S. Military Academy Dave Grossman 'sako', kad yra žmonių rūšys (šunys, avys, vilkai...). ;DDD

ne nesake
nera nei vienoj jo knygoj zodzio
"species"

899

Ir jis psichologas o ne biologas

900

Psichologija baiges tu neturi teises skirstyti kazka i rusis.
Biologija tam tikrose srityse baige zmones gali.