Pradėjau kaip laišką, tačiau čia daug tokių, todėl savo subjektyvią nuomonę išsakysiu viešai.
Žmogus turi tai, ką nori turėti (jei yra to vertas). Pradžioje reikėtų atsakyti sau į kelis klausimus.
1. Ką aš padariau, kad mano gyvenimas taptų toks, kokio norėčiau? Labai dažnai zmonės nori gauti labai daug nedėdami pastangų. Pavyzdžiui, išsilavinimas labai daug pasako apie žmogų. Šiais laikais aukštasis nepasiekiamas tik tiems, kurie yra tinginiai ar turi protinę negalią. Aš pati esu visiška tinginė, tačiau universitetą baigiau labai gerai ir dirbu mėgstamą darbą. Asmeniškai man labiau patinka žmonės, turintys profesinės mokyklos specialybes. Tai daug kokybiškesnis mokslas.
2. Ką aš galiu pakeisti, kad tapčiau tokiu, kokiu norėčiau būti? Jei tai Jūsų nuotrauka, veidas normalus. Manau, kad problema tikrai ne išvaizdoje. Laisvalaikiui reikėtų pasirinkti mėgstamą veiklą, kuri sustiprintų kūną ir suteiktų pasitikėjimo savimi. Kažkas minėjo, jog, greičiausiai, gyvenate su tėvais ir sėdite jiems ant sprando. Iš rašymo stiliaus ir man gimė tokia mintis. Nevadinkite barakudomis merginų, kurios nori, kad jų vaikinas dirbtų. Mano vyras niekada manęs neišlaikė, tačiau uždirbti privalėjo daugiau už mane. Tai yra tam, kad moteris nesijaustų pranašesnė. Nebent ieškotumėte tokios, kuriai tiktų išlaikytinis.
3. Ar reikalavimai būsimai partnerei atitinka tai, ką galėsite suteikti mainais? Man labai juokinga kai merginos ieško turtingų vyrų, galinčių į jas investuoti, o mainais siūlo savo grožį, kurį kurs už pastarųjų pinigus. Apie vyrus šį kartą patylėsiu.
Ieškokite tokių, kurie/-ios jūsų verti/-os ir tikrai rasite arba pradėkite keisti save