Elinor wrote:Eugen, būtų puiku, ne išskaičiavimų. Na net nežinau ar taip gausis. Kai man buvo 20 metų, tuomet aš su buvusiu buvom vienodi - abu mokėmės aukštojon ir abu nieko neturėjom. Buvo paprasta vaikščioti Vilniaus gatvėmis, net pamenu, jog išalkę kefyrą su batonu valgėm, atsisėdę kažkur ant laiptų. Ir buvo gerai. Dabar net neįsivaizduoju savęs priglaudžiančios vyrą savo namuose ar sėdinčios kur su batonu Bet, pilnai priimtinas yra toks variantas, kad ateitis statoma iš abiejų turimo turto ar santaupų. Nes jūs man pasakykit, vyrai, kaip jūs turėtumėte “jaustis”, atėję gyventi pas moterį? Kodėl negalima savo įsigyti ir moterį pasikviesti? Aš tikrai neturiu merkantilių sumetimų, bet gal kažko nesuvokiu ar auklėjimas koks suveikia. Koks turėtų būti tada vyras, kad kompensuotų tą “jokios vertės neturėjimą”? Meilužis geras? Nu atsiprašau. Seksas abiem vienodai reikalingas.
Tai vat, nei vyras neturetu eiti pas moteri, nei moteris neturetu eiti pas vyra. Moterys daznai viska matuoja turtais, nes vos tik kazkas per prastai, kazko per mazai, tai jai jau nurasytas busi. Kvaila isvis manyti, kad moterys romantiskos butybes kai skirtingu metu grupes iskart tiesiai prie reikalavimu ir taisykliu diktavimu. Na o vyras? Vyras negali nieko is moters noret, prasyt. Iseitis moterims taip ir toliau buti vienisoms, nes tokio mastymo atsikratyti beveik neimanoma. Nes visada viska skaiciuodamos renkasi, ka as turiu, ko kiti neturi, o tai jau kompleksai. Kaip ir minejau, Lietuva yra kastine salis kaip ir Indija. Nieko keisto. Tik kokia ten laime kai viskas remiasi statusais ir turtais? Jau diskutuota. Mane tiesiog juokina tas poziuris i vyrus - nemoka gaminti, skalbti. Arba - tik sedi ir tv ziuri su alumi. Cia sitie stereotipai juokingi. Lyg per laisvadieni negali nei su draugu kokiu susitikti, nei filmo paziureti, o gyvenk darbe, buk robotas, isvis nesirodyk namie.
Vyrai siulo seksa arba 1.nerimti ir iskrypeliai 2.nuotykiu ieskotojai, seksas gi nera uzdraustas ir komunizmo laikai baigesi 3.nes zino, supranta, kad jei nera, neranda normaliu, padoriu, tai tada belieka ieskotis tu nuotykiu.
O ir kas blogo kai zmones turi nuotyki neturedami antruju pusiu? Vat turint antraja puse nuotykiaut jau negrazu. Bet cia jau visai kita tema.