You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] Kosmetika (Page 9 of 12)
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 12 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Vilma, 22
- Forumo Vijurkas
Re: Kosmetika
Prancuzu oda irgi ganetinai balta, tik kad saule daznai cia sviecia tai jie greiciau idenga nei mes!!!! O kad vokietijoje soliariumai stiprus tai sita jau girdejau , anglijoje taip pat (mano drauge daugiausiai eina tik po 7min nes kitaip sake iskeptu he he), dar italijoje jie stiprus!!!! Apie kitas salis tai negirdejau!!
Prancuzijoje yra trys kategorijos soliariumu pagal odos tipa!!! Palyginus prancuzija su lietuva, tai cia nera tokio soliariuminio bumo kaip lietuvoje!!!!!
O kas del lietuvos tai lietuvoje gal ir leidziama eiti max tik 15min, taciau akiniu ir kremo niekas nepageidauja!!! Be to nepilnameciams tai nera draudziama!!!!
- Teresė, 23
- Forumo Aktyvistas
Lenkijoj teko apsilankyt soliariume-tai ten labai silpni... ten jie is vis kazkaip nepaplyte... Tik vienas kas pas juos, kad yra dar makijazo valimo penelis, o taip tas pats kaip pas mus. (a na ir pigiau Lenkijoj truputi )
- Ingute, 22
- Forumo Dalyvis
na ziurint kokio lygio soliaruimus ziuresim lietuvoj,jeigu zemo lygio tai gal ir nera nei akiniu nei kremu nei makiazo valymo priemoniu,bet normaliuose soliariumuose yra viskas
- Vilma, 22
- Forumo Vijurkas
As ir nesakiau kad nera, sakiau, kad jos net nepasidomi ar turi savo akinius ar ne, nes juos butina kiekvieno seanso metu uzsideti, o jau nera kalbos apie krema!!! As kai lietuvoj buvau tai buvo tas makijazo valymo pienelis, dar nemaciau tokio salono kad nebutu!!!! Aisku kontroliuoti visa tai nera labai lengva!!!!
- Teresė, 23
- Forumo Aktyvistas
Su akiniais tais nepatogu-tik prispaudzia.. todel mazai kas uzsideda, geriau jau uzsimerkti.. O kiek vaikstau Lietuvoj i soliariumus niekur dar nebuvo makijazo valymo pienelio.. Visada vaikstau i "soli suna", bet buvau ir kitose.. O kremus tai kas pastovei vaiksto turi savo..
- Irena, 19
- Forumo Pradedantysis
akiniai siaip yra visuose soliariumose, todel jos ir neklausia ar turi, o del kremu tai pritariu, daug kas net neklausia ar turi, ar reikia tau...
- Teresė, 23
- Forumo Aktyvistas
Na nezinau, kiek vaikstau visada jie pasiulo-ar reikia kremuko..
- Ingute, 22
- Forumo Dalyvis
jau man atrodo biski nuo temos nukrypom,juk tema tai kosmetika,o cia apie soliariumus uzsivedem,juk apie tai yra atskira tema sukurta
- Vilma, 22
- Forumo Vijurkas
tikrai, bet kremai ieina i kosmetikos tarpa!!! Be to sis forumas nera labai idomus, kazkaip nedaug pasireiskianciu zmoniu!
- Juvena, 12
- Forumo Pradedantysis
Naudoju paprasta krema,bet gera nes mano oda lb sausa:| o siaip tokio amzious kaip mano manau nereik dar naudot!!!
- Ingute, 22
- Forumo Dalyvis
niu jo ir as pastebejau,kad cia tie patys per tuos pacius tik reiskiasi ir viskas,arba kartais vaikai savo nuomone iterpia ir viskas:)
- Kristina, 12
- Forumo Naujokas
O man taj liabaj patinka dazai dazausi dzn, bet ne per daug, seselius tik baltus naudoju ir tai lb retai, tusai man patinka nelabai o jau be blizgikliu negaliu gyventi!!!!:@
- Vilma, 22
- Forumo Vijurkas
Ir pries ka tau cia jau tokio amzio reikia dazytis?
- Indre, 13
- Forumo Dalyvis
as tai pudra ir tusa naudoju daugiau nieko (ir tai tik per gimtadienius,sventes ir tt,bet ne kiekviena diena!)
- Ingute, 22
- Forumo Dalyvis
ka tu ten pudruoji pudama 13 m?a?turbut labai daug rauksliu turi?ania?
- GT
- Forumo Karalius
Ingute, 22 wrote:ka tu ten pudruoji pudama 13 m?a?turbut labai daug rauksliu turi?ania?
Krempudra netik raukslems tinka..As pvz kai buvau paauglys taip slepdavau spuogelius..:D
- Vilma, 22
- Forumo Vijurkas
nu jau priklauso nuo spuogu kiekio, nes kaip pripudruosi tai bus dar ryskiai blogiau, tik uztersi juos ir dar daugiau atsiras!!!!
- GT
- Forumo Karalius
Tai niex nesako kad ant baisiu kazkokiu sasuotu pudruji..Siaip ant mazyciu keliu labai gerai..:D
- Indre, 13
- Forumo Dalyvis
joa! be to nereik is kart waryt ant zmogaus...jei nenaudoji tai patylek...:DDD daug paneliu mano amziaus naudoja kremine pudra...
- Kamile, 19
- Forumo Pradedantysis
joa,sutinku Indre....:D as taip pat naudoju kremine pudra:D beje jei jai 13metu tai nereiskia kad ji neturi priziureti sawes ir panasiai...
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 11 12 Next
You must login or register to post a reply