Re: Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?
APELSINU SULTYSS
pasakiau!
Pasakei ir šventa.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?
APELSINU SULTYSS
pasakiau!
Pasakei ir šventa.
Bet siaip, apelsinu, obuoliu, pomidoru sultys visos jos geros.
Skanu
Tuomet reikia keisti temos pavadinimą. Pvz. Mano skaniausi gėrimai ar pnš.
nereik, tegu susirenka alkasai paskaityt apie snapsa ir tada ziuri
PYS.T
kalba apie sultis ir vitaminus
ZAPADLO
Aš sulčių nevertinu labai jau, nes išgręžus vaisių lieka tik saldus vandenėlis. Visa ląsteliena ir visi elementai lieka tirščiuose ir odelėje. Geriausia valgyti šviežius, nuplautus vaisius. Ir užvalgai ir atsigeri.
Viskis grynas all the way all day !!!
Aš sulčių nevertinu labai jau, nes išgręžus vaisių lieka tik saldus vandenėlis. Visa ląsteliena ir visi elementai lieka tirščiuose ir odelėje. Geriausia valgyti šviežius, nuplautus vaisius. Ir užvalgai ir atsigeri.
Tiesos yra, bet dar labai priklauso nuo paciu sulciu.
Kaip bebutu vis tiek jose yra vitaminu.
jei pinigu yra tada viskis. jei norisi pigiai nusilakti tada pigiausias romas. galima dar kokteiliukus daryti pvz whiskey su cola
Taigi viskis ar romas? Ar kazkas? Ir kodel? Neskaitant abscento ir dar kazko, kas Lietuvoj nesiranda.
abscentas Lietuvoj puikiai randasi. kas nori gerti tas randa
Romas tas Pats kaip Brendis Daugiau Cukraus ir Kita Dienele Jauties Chujovai VISKIS ALWAYS Siande Turiu Jau Atsidares SKANAUS
Scotch Whisky... mmmmh
Scotch Whisky... mmmmh
Laimute jau Patirties Turii is Bazaroo Pastebejau Man PVZ Tas Jack Daniels Netinkaa Jei Gaunuu Pasiulymuu Nee Sakau AS Geriau Atsinesiuu 2 Romoo Nu ant Prikoloo Sakauu
Highland man labai patinka. Dvylikametis. Jack nemėgstu
Highland man labai patinka. Dvylikametis. Jack nemėgstu
Tai Darzelinukas Imk Vyresnii ta Viskiukaa OK Skanaus Siande Vartojuu Chennet Brendukaa Lenktu Kakliukuu Butelaitis Zinai Aiskuu
Laimutė wrote:Highland man labai patinka. Dvylikametis. Jack nemėgstu
Tai Darzelinukas Imk Vyresnii ta Viskiukaa OK Skanaus Siande Vartojuu Chennet Brendukaa Lenktu Kakliukuu Butelaitis Zinai Aiskuu
Viskas aišku... žinok, kai kailiukas išsitiesins, vadinasi gana
Man vyresni kaip dvylikamečiai nepatinka.
Shameless wrote:Laimutė wrote:Highland man labai patinka. Dvylikametis. Jack nemėgstu
Viskas aišku... žinok, kai kailiukas išsitiesins, vadinasi gana
Man vyresni kaip dvylikamečiai nepatinka.
Sakoma Issitiesinii TIK prie Paminkloo Priguless AS Cia per Ziauriai bet TIESOS Nieks Nemegsta SKANAUS uz Tiesaa
O ką geriausiai gerti paauglystėje, kad nenumirti? Tada nereikėtų ilgai verkti visiems dėl netekties. Tokie traumuoti po to. Su viskiu ir romu šlaistosi likusieji amžinoje depresijoje, skandindami smegenis ar kitaip stagnuodami. Svarbus vystymosi metas. Čia aš galvoju apie būsimus vaikus. xDD
O ką geriausiai gerti paauglystėje, kad nenumirti? Tada nereikėtų ilgai verkti visiems dėl netekties. Tokie traumuoti po to. Su viskiu ir romu šlaistosi likusieji amžinoje depresijoje, skandindami smegenis ar kitaip stagnuodami. Svarbus vystymosi metas. Čia aš galvoju apie būsimus vaikus. xDD
Paauglysteje geriama viskas kam sukrapstai pinigu
Būtų gerai išvengti paauglių girtuokliavimo. Bet kaip? Jiems juk irgi reikia alkoholio smegenų protingumui kaip ir suaugusiems.
Be laikymo medienos statinėse, nuo kurių skauda galvą, tinka ir viskis, ir romas, ir kitka.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?