Re: Ką geriate šį vakarą?
Sudėtį parašiau, tai nežinau, ar joje meluoja, ar rašo tiesą. Shameless, Maximoje.
Kol Zelenskis gyvas, madinga būtų vadinti Volodymiro arba Zelenskio uogomis.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Sudėtį parašiau, tai nežinau, ar joje meluoja, ar rašo tiesą. Shameless, Maximoje.
Aha .. o kaip ten pas jus su raidėmis z v o? pašalins iš abėcėlės?
Truputis 1973 metų vyšnių likerio su ice cream. mmmmmh... kaip skanu
Truputis 1973 metų vyšnių likerio su ice cream. mmmmmh... kaip skanu
Tas Truputis bunaa Puse Butelioo
Fjord wrote:Truputis 1973 metų vyšnių likerio su ice cream. mmmmmh... kaip skanu
Tas Truputis bunaa Puse Butelioo
Man nebūna
Geriausia, jei ne per daug. Kadangi išsiaiškinau, jog alų geriame dėl silicio, kurio iš jo galima išgerti daugiausiai ir reikiamą kiekį, ir nenusipirkau Silicea silicio papildų, tai išgersiu šį alų, į Vokietijoje gyvenančių šaunuolių sveikatą.
silicio genu ir skardines genai
silicio genu ir skardines genai
Šiziko genas.
Reiktų paragauti. Buteliuko užtektų, manau.
Joo, Vietoj Arbateles Kanapiniuu 999 Isipilk
Best In The World wrote:silicio genu ir skardines genai
Šiziko genas.
Ismok pirma sizofrenijos reiksme genu tautu peliu ir rugsciu genu autiste
Nu velnias... čeburekų pridariau ir alaus nėra namuose. Katastrofa
Nu velnias... čeburekų pridariau ir alaus nėra namuose. Katastrofa
Ceburekai is Kioskelioo Budavo tokie Man laikai O del Alaus nebeda Pasigaminai uzkandos pasigamink ir Alucioo TIK Reiks ilgai uztrukt
As irgi geriu) prancuziska alu ir su mergom chatinu) pirmadieni busim visi rimti o dabar reikia gerti)
Fjord wrote:Nu velnias... čeburekų pridariau ir alaus nėra namuose. Katastrofa
Ceburekai is Kioskelioo Budavo tokie Man laikai O del Alaus nebeda Pasigaminai uzkandos pasigamink ir Alucioo TIK Reiks ilgai uztrukt
Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. . Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo.
Shameless wrote:Fjord wrote:Nu velnias... čeburekų pridariau ir alaus nėra namuose. Katastrofa
Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. . Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo.
a tu nebuvai sivakar alaus namuose? bent jau panasi buvo
o as ka geriau - tai Cizo alaus, neskanus, buvau net uzsirases kad neskanus bet uzmirsau, ir pardavejas kazkaip sake saldus , nors man jis kartus
o paskui Bavaro alaus
Ne, Dariau, aš alaus namuose nebuvau. Jei pavyks atvykti vasarą į Lietuvą, gal ir nueisim . Jei alus per kartus, užsisakyk fantos ir įpilk į alų.
Ne, Dariau, aš alaus namuose nebuvau. Jei pavyks atvykti vasarą į Lietuvą, gal ir nueisim . Jei alus per kartus, užsisakyk fantos ir įpilk į alų.
brangus alus gausis
Fjord wrote:Ne, Dariau, aš alaus namuose nebuvau. Jei pavyks atvykti vasarą į Lietuvą, gal ir nueisim . Jei alus per kartus, užsisakyk fantos ir įpilk į alų.
brangus alus gausis
Kas neturi duonos, tevalgo bandeles.
Valdas wrote:Best In The World wrote:silicio genu ir skardines genai
Šiziko genas.
Ismok pirma sizofrenijos reiksme genu tautu peliu ir rugsciu genu autiste
Negadink temų, šizoidinis tarakone.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?