341

Re: Ką geriate šį vakarą?

pseudo science

342

Best In The World wrote:

pseudo science

Tavo šitas teiginys yra pseudo.

343 (edited by Valdas 2022-07-20 16:19)

Išgėriau Švogerių 7,5% vieną 0,5 l alaus, kad sužinočiau skonį. Pusė velnio. Svarbu, kad stiprus alus, nes silpno reikia per daug išgerti skysčio ir angliarūgštės kiekių prasme. Cash & Carry atsivežė olandiško 8,6% ir 10,5% stiprumo alaus. Visai nieko.

344

Stumbras Degtinele RIESUTAS tongue smile Riesutine Karoce tongue

345

pas mane sulciu nektaras vakarienei

346

Snd vakarienei slovakiska vodke Slivovica o zageronui Krombacherio radleris. Tai puotausiu

347

Konstantinas wrote:

Snd vakarienei slovakiska vodke Slivovica o zageronui Krombacherio radleris. Tai puotausiu

Nu ir Kaip ta Puota ?? big_smile big_smile Speju jau Negyvas big_smile

348

Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti

349

Konstantinas wrote:

Jau gyvas. Si vakara Red Bull ir kava.dideliais kiekiais. Kad sirdis pradetu plakti

Neliudek, mano amziaus ir jaunesnes dar nenormalesnes big_smile

Jusu amžiuje tos mergos jau issilaksciusios priziaumojusios bybiu jau ir rauksliu turi neziuri i jas kaip anksčiau tai iesko vyru gyvenimui.

Mano amziaus mergos galvoja kad jos dieves ir pisas su kuo papuola big_smile

350

Best In The World wrote:
Konstantinas wrote:

Jusu amžiuje tos mergos jau issilaksciusios priziaumojusios bybiu jau ir rauksliu turi neziuri i jas kaip anksčiau tai iesko vyru gyvenimui.

Šitas geria savo myžalus vietoj alaus ir ašaras, todėl toks durnas.

351

Best In The World wrote:
Konstantinas wrote:

Nea tavo amziuje viskas daug paprasciau. Senamiestyje girtos prie klubu voliojasi. Gali paryciais susirankioti nuo gatves ir tempt i lova. O vyresnes jau apturejusios nesekminga santuoka apsimetineja ir uzkelia sau verte. Ir kad joms seksas nerupi ir kad cia nieko neiesko nors realiai iesko. Plius daug  kompleksu ir psichologiniu problemu likusiu po nesekmingos santuokos. Va ieskoke tokios net bijo fotke ikelti nes bendradarbiai ir pazistami prades juoktis. Aj ka dar pamirsau. Visas ju bendravimas tai anketinio pobudzio klausimai: kur gyveni kuo dirbi su kuo gyveni. Po kazkelintos N-tosios moters jau darosi nuobodu ir as pradedu ziovauti. Ir bendravimas labiau primena pokalbi del darbo nes tie patys klausimai.  Pazintis su moterim turi buti kaip nuotykis kaip avantiura o vyresnes tiesiog siulosi is nevilties.

352 (edited by Valdas 2022-07-26 21:29)

Utenos Mėlynas 5% - geriasi gerai.

https://i.pinimg.com/236x/ab/8a/89/ab8a89b0edf1415f2da789292349a63e.jpg

353

O as vis geriu Krombacherio radleri pries miega kad geriau nuluzti

354

Keliam) vokiska alu geriu Benedektiner Hell. Net ne as pirkau kazkas pavaisino. O jeigu pavaisino tai ir geriu) va jeigu Laimute uzkandziu parnestu butu dar geriau

355 (edited by Shameless 2022-08-27 01:13)

Konstantinas wrote:

Keliam) vokiska alu geriu Benedektiner Hell. Net ne as pirkau kazkas pavaisino. O jeigu pavaisino tai ir geriu) va jeigu Laimute uzkandziu parnestu butu dar geriau

Taa Laimute TIK VOZT is Petelnes MOKAA Tauu  tongue big_smile big_smile  Man dar Nepisoo BETT Tuu Pirmass BUK big_smile big_smile big_smile tongue

356

MOKA Likeriukas Sokoladinis aiskuu su KOLA smile tongue

357

Geriu vodke su kanapem

358

Konstantinas wrote:

Geriu vodke su kanapem

Kaip? Vodke geri, o kanapes rūkai?

359

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:

Geriu vodke su kanapem

Kaip? Vodke geri, o kanapes rūkai?

Nea kanapes jau vodkeje) cia kaip trauktine. O nakti paskui spalvoti sapnai

360

Ukrainaa Vodka su STUMBRAZOLE, Pasiguglinkit kas per Zolyte tongue big_smile Palaikom UA ir Skanaus FRIDAAYYY Partyy tongue tongue big_smile