401

Re: Ką geriate šį vakarą?

Laimutė wrote:

Paklausk Valdo, jis juk rašė, kad smegenys poruojasi big_smile

Tavo tai subinė poruojasi vietoj smegenų. :::034

402 (edited by Valdas 2022-09-30 15:14)

Šį vakarą, pigų austrišką alų, kuriuo ėmė prekiauti IKI parduotuvė. 0,69 eur, bet kadangi austriškas, o jų gyvenimo kokybė viena geriausių pasaulyje, tai visai kas kita, nei tokios kainos lietuviškas. Rašo, kad gamina alų nuo 1516 metų.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFdelRgMMjIswnAVYJV91SxwDOSlZwFUFYsw&usqp=CAU

403

Valdas wrote:
Laimutė wrote:

Paklausk Valdo, jis juk rašė, kad smegenys poruojasi big_smile

Tavo tai subinė poruojasi vietoj smegenų. :::034

Taip ir turi būti.

404

Valdas wrote:

Šį vakarą, pigų austrišką alų, kuriuo ėmė prekiauti IKI parduotuvė. 0,69 eur, bet kadangi austriškas, o jų gyvenimo kokybė viena geriausių pasaulyje, tai visai kas kita, nei tokios kainos lietuviškas. Rašo, kad gamina alų nuo 1516 metų.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFdelRgMMjIswnAVYJV91SxwDOSlZwFUFYsw&usqp=CAU

Argi tai rodiklis? Prirašo visokių fantazijų, kad tokie lengvatikiai kaip tu pirktų ir gertų. Nejaugi nežinai? Ir kodėl jau jų gyvenimo kokybė geriausia pasaulyje?

405

Šįryt šampanas, o vakare bus matyti big_smile

406

Konstantinas wrote:

O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)

Vokietijoj bomzu yra? o as galvojau cia issivysciusi salis smile

407

Darius wrote:
Konstantinas wrote:

O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)

Sočiai. Visos išsivysčiusios turi dvi puses. Gerą ir blogąją.
Nuo karo pradžios jų dar ir padaugėjo, nes anksčiau nebuvo tiek gerinančių tiesiog ant gatvės. Kokį alų tai tenka matyti, būdavo, gerinant, bet vodką gatvėje geria atbėgėliai.

408

Darius wrote:
Konstantinas wrote:

yra yra geria čia visi ir labai daug jaunų prasigerusiu. Pašalpos geros alkoholis labai pigus. Anksčiau skarbonkes pigiausio alaus kainavo 0.29 EUR pigiausią vodke apie 5 EUR o taromate už vieną priduota butelį nors ir limonado ar vandens butelį gauni 0.25 EUR) tai ko negerti su tokiom kainoms

409

Laimutė wrote:

Iš karto matosi kad prabangi moteris) o aš tai kefyra geriu)

410

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

Iš karto matosi kad prabangi moteris) o aš tai kefyra geriu)

Taip jau gavosi, kad turėjom ką atšvęsti ir pradėjome nuo pusryčių su trupučiu šampano. Vakare į klubą, tai gal kokį kokteilį ir paragausiu.

411 (edited by Best In The World 2022-09-30 18:21)

Blyn reik irgi man kefyo arba pieno tiesiog. Tas irgi gerai sueina.

412

Konstantinas wrote:

big_smile big_smile Tai Prisijunk prie Juu tongue big_smile

413

Torres 10 + Cola tongue smile Skanaus Visiems

414

Konstantinas wrote:
Darius wrote:
Konstantinas wrote:

yra yra geria čia visi ir labai daug jaunų prasigerusiu. Pašalpos geros alkoholis labai pigus. Anksčiau skarbonkes pigiausio alaus kainavo 0.29 EUR pigiausią vodke apie 5 EUR o taromate už vieną priduota butelį nors ir limonado ar vandens butelį gauni 0.25 EUR) tai ko negerti su tokiom kainoms

big_smile wow

415

Tai kaa Prisijungiuu prie Neblaiviuu Personazuu ir Siande tongue big_smile big_smile

416

Shameless wrote:

Tai kaa Prisijungiuu prie Neblaiviuu Personazuu ir Siande tongue big_smile big_smile

Kodėl tu ateini čia tik savaitgaliui?  smile

417 (edited by Shameless 2022-10-01 22:12)

Laimutė wrote:
Shameless wrote:

Kodėl tu ateini čia tik savaitgaliui?  smile

AS Cia TIK Pasirodau Tavee Brangioji Paerzint Begediss Zinoo ir Moka SITA tongue tongue big_smile JUK AS tas Begediss Visdar tongue big_smile big_smile

418

OK Rytoj Busiuu GERAS tongue big_smile big_smile  Cia Mana Mylimo Erlicko Zodeliai tongue tongue Aisku jum Negirdetas ERLICKAS tongue big_smile big_smile Turu Joo 4 Knygutes 1 is Juu AUTOGRAFUU tongue smile

419 (edited by Valdas 2022-10-02 06:33)

Laimutė wrote:
Valdas wrote:

Argi tai rodiklis? Prirašo visokių fantazijų, kad tokie lengvatikiai kaip tu pirktų ir gertų. Nejaugi nežinai? Ir kodėl jau jų gyvenimo kokybė geriausia pasaulyje?

Viena iš geriausių. Pasižiūrėk valstybes pagal Quality Of Life Index. Kokių fantazijų prirašė? Kad tas alus gaminamas Austrijos įmonės, o iš tikrųjų ne? Aš vertinu skonį pagal kainą. Jis geresnis nei lietuviško.

420 (edited by Valdas 2022-10-02 11:59)

https://worldbranddesign.com/wp-content/uploads/2022/01/mgd-black-cocoon-4.jpg