Laimutė wrote:Jei norėsite matyti sekso objektą, matysite jį netgi moteryje, kuri nešioja ilgus sijonus ir plačias kelnes, užsisagsčiusios iki smakro. Tada surgos fantazija ir bandysite įsivazduoti ją nuoga.
Aš pavyzdžiui kai nešioju aukštakulnius, jaučiuosi gerai, nes eisena išsitiesina ir pasidaro labai elegantiška. Man tas patinka. Jaučiuosi labiau pasitikinti savimi. Trumpas sijonukas atidengia mano ilgas kojas. Man patinka mano kojos ir man patinka gražiai atrodyti. Tačiau tai nereiškia, kad noriu vylioti vyrus.
wrong again.
Sakyti kad moteris pusnuoge sukelia tokias pat fantazijas ir vilioja tiek pat kiek paprasti rubai ir viskas priklauso nuo vyro yra mazu maziausiai valdiska
O del noro graziai atrodyti "del saves"
Visas psichologijos mokslas ta paneigia.
Tu samoningai isisamoninus tik pati potrauki ko tu nori - tu nori graziai atrodyti.
Taciau pasamoningai yra priezastys kuriu tu nesuvoki, o tie kas suvokia zino, kad tai darai kad pritrauki priesinga lyti ir susilaukti demesio.
Basic biologija, nes tas grazumas, kaip ir pries tai interviu minejo - nepatogus, brangus, eikvoja pinigu, net sveikatai gali zalingas bus. Ir ka? vis tiek reikia "graziai atrodyti"... "del saves"... O taip, tikrai moterys neturi geresniu ir malonesniu gyvenime veiklu nei skusti plaukus nuo savo koju, ar dazyt makiaza valanda laiko po to valyt ji vakare, ziuret kad tusai nenubegtu, labai zinok praktiska, kiekvienos moters svajone tokia veikla uzsiimt
Tai uzkoduota tavo genuose ir tu nieko del to nepadarysi.
Tu kai apsirengi ar pasidazai tu saves net nematai, nebent ziuri i veidrodi, o tai reiskia kad 90% visos dienos saves nematai, bet jauties nepatogiai ir sudinai, kame logika tai daryti del saves .
Tas pats kas jei ieskok.lt neturetu nei vieno nario, koks tolkas kelti profilio nuotrauka jei niekas niekada nematys jos? tas pats kas rasyt aprasyma apie save kai niekas jo neskaitys. Tiesiog ta reikia isisamoninti o tai vadinama self awareness ir moterys siandien self awareness neturi isvis jokio apskritai.