Re: Ką geriate šį vakarą?
Vyrai - Zombiai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Vyrai - Zombiai
O ką pilate šį vakarą?
O ką pilate šį vakarą?
0.7 briendzio ir dvi skarbonkes alaus)
Pas mane dabar kiekviena savaitgalį ritualas: bohemiska vakariene tamsoje prie žvakių. Tai jei kokia moteris nepasikielusi gali užsukti į svečius) Ipillsiu pavaisinsiu... dabar mesyte kepsiu
Raudonųjų serbentų vynas
Pas mane dabar kiekviena savaitgalį ritualas: bohemiska vakariene tamsoje prie žvakių. Tai jei kokia moteris nepasikielusi gali užsukti į svečius) Ipillsiu pavaisinsiu... dabar mesyte kepsiu
Tik gaisro nesusikelkit.
Neprisilakit kol grįšiu iš koncerto.
Konstantinas wrote:Pas mane dabar kiekviena savaitgalį ritualas: bohemiska vakariene tamsoje prie žvakių. Tai jei kokia moteris nepasikielusi gali užsukti į svečius) Ipillsiu pavaisinsiu... dabar mesyte kepsiu
Tik gaisro nesusikelkit.
Jo jo ... Nesupleškink gryčios, po perkunais (...), kad tu sudegtum !
Neprisilakit kol grįšiu iš koncerto.
Mums Patiems reiks GRYZT Padoriaa Busena jei Atvirai
Kiek Liko DAR Zvakiuu ??
Daug didele dėžę nusipirkau) ir paleidau vokiskas liaudes dainas) taip romantiskai sedisi tamsoje)
Tamsoje! A, taupoma žvakių šviesa.
Shameless wrote:Kiek Liko DAR Zvakiuu ??
Daug didele dėžę nusipirkau) ir paleidau vokiskas liaudes dainas) taip romantiskai sedisi tamsoje)
Tai Pasikviesk Kaimyne Bobute jei Liaudiskai Jauties Tau jau Senatve Arteja jei Tokias Klausai
Bet zinok kaip liaudiskos dainos girtam sueina) pas mane toks senamadiškas vakarelis germanų stiliaus
Labanakt. Gerkite atsargiai naktimis siaučia piktosios dvasios
Vyrai - Zombiai
Nepamirsk Paglostyt KEKSTUKOO prie Bariukoo O ne Vyrukaa
Tipo VISI Nebegyvii jau SIANDEE Kas Nuzude Kas Pasakyss NIEKAS Aj Karoce Pavargau Sneket
Vakar:
sitas is lenkijos parsiveztas, idomu ar yra LT. Skanus.
ir
Italiana bianko
https://barbora.lt/produktai/vermutas-i … lsrc=aw.ds
vermuta su sultimis maisem
Kaip prabangiai) aš irgi noriu
Uz Langelioo BALTA gal Man Vaidenasi JAU Prisnigoo Tipoo Nu Niek Nebus Dabaigiam Likucius ir Isiaiskinsiuu ar Vaidenasii
I See Dont Have Milk Drink Brandyy and Beer Skanaus
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?