Re: Ką geriate šį vakarą?
Ilsiuosi, išleidusi svečius, geriu likutį proseco ir klausausi lengvosios relax muzikos. Atrodo persivalgiau cepelinų
Prisijiedus Gulinejii A Kur Sportaa Numetei ?? Pagausi 100kg TAIP
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Ilsiuosi, išleidusi svečius, geriu likutį proseco ir klausausi lengvosios relax muzikos. Atrodo persivalgiau cepelinų
Laimutė wrote:Ilsiuosi, išleidusi svečius, geriu likutį proseco ir klausausi lengvosios relax muzikos. Atrodo persivalgiau cepelinų
Juoo... būsiu stoooora boba, galėsi mane po pelkes ridenti
Shameless wrote:Laimutė wrote:Ilsiuosi, išleidusi svečius, geriu likutį proseco ir klausausi lengvosios relax muzikos. Atrodo persivalgiau cepelinų
Tai ir Daba Speju koki 80 Turii Mazai betruksta iki to 100
Laimutė wrote:Shameless wrote:Prisijiedus Gulinejii A Kur Sportaa Numetei ?? Pagausi 100kg TAIP
Tai ir Daba Speju koki 80 Turii Mazai betruksta iki to 100
Dabar sveriu 71. Pagal ūgį ir metus, labai normalu sakyčiau. Viskas savo vietose ir viskas naturalu. . Pavasarį bus dar truputį mažiau, nes Kalėdų metas - stebuklų metas. Priaug stebuklingai pora kilogramų
Tai Mes Panasus AS apie 80 ir 186 TIK Musu tos Sielos Skirtingos AS tas Prakeiktas Begedziuks kaip jau Zinai
To australiško vyno norėčiau
Dariuks Ryskiai Boba TAIP ir Galvojau jau Senai Vynuka Pilstoo
Dariukas šaunuolis, išmano apie gėrimų subtilybes.
Siande ALUS Rytoj pas Mane BUS Vaistinee
To australiško vyno norėčiau
nieko ten jis nebuvo ypatingas
aciu aciu, bet nelabai as cia ismanau tiesiog ta trojniak lenkijoj kai buvau, tai pardavejas prie pilies dave paragaut, patiko ir paemiau afigienas.
O ta australiska tai ne as nupirkau
ir vis nepribaigem to trojniak. Antra karta jau geriam pradejom nuo to vyno, ir pradejo skirstytis kompanija nepribaigus butelio parsiveziau, kokia stikline, gal nepilna liko dar
Jau tikėjausi šįvakar kalvadosu pasimėgauti Bet kad peržvelgus meniu nebuvo maisto, prie kurio jis tiktų...
Taip, kas jau matė filmą Kaulai ir visa kita?
Jau tikėjausi šįvakar kalvadosu pasimėgauti Bet kad peržvelgus meniu nebuvo maisto, prie kurio jis tiktų...
Taip, kas jau matė filmą Kaulai ir visa kita?
CIA Tipo Zuvies Kauliukai Tai kadAS LASISOS Siande Prijedes Nemaciau Tokiuu
Čia tipo romantinis komedijinis siaubiakas. Ir aš ryžausi nueiti... Iš vienos pusės kvaiša, bet iš kitos...
Todėl man labai įdomu, kaip žiūrėję vertina tą filmą.
Laimute,
tu gal nežinai, juk pas mus uždrausti ir komentarai po visokiais straipsniais (anoniminiai), o registruotis ir tik tada rašyti - mažai kas turi tam noro ir laiko
Bet Susimastykim AR Tos Zuveles Atsitrenkiaa koki Akmenuka ar kita savo Priesaa ??? Cia Gili Mintis Pamastymui Zmogeliukams
Niekas nenori apie tai mąstyti, nes paaiškės, kad žuvys už mus protingesnės - jos ne tai, kad antrą kartą neužplaukia ant to paties grėblio, jos išvis ant jo neplaukia
čia jei supratot, kokią aukštą mintį suskėliau
Niekas nenori apie tai mąstyti, nes paaiškės, kad žuvys už mus protingesnės - jos ne tai, kad antrą kartą neužplaukia ant to paties grėblio, jos išvis ant jo neplaukia
čia jei supratot, kokią aukštą mintį suskėliau
AS TIK Supratau KAD JOM Dzin Kas Vyksta ant Musuu Zemes Krantoo kaip Sakant
Andre wrote:Niekas nenori apie tai mąstyti, nes paaiškės, kad žuvys už mus protingesnės - jos ne tai, kad antrą kartą neužplaukia ant to paties grėblio, jos išvis ant jo neplaukia
čia jei supratot, kokią aukštą mintį suskėliauAS TIK Supratau KAD JOM Dzin Kas Vyksta ant Musuu Zemes Krantoo kaip Sakant
turbūt laukia nesulaukia, kada žus ir šita civilizacija - mūsų pasaulio pabaiga bus joms naujo pasaulio pradžia - galės per keletą milijonų metų išlipti į krantą
Blyn, turbūt reikia ko nors išgerti, tada surimtėsiu. Visgi šlykštus filmas buvo. Bet jame užšifruota mintis giliai dar šlykštesnė.
Kai JOS Islips MES Busim ROBOTAIS
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?