You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 12 13 14 15 16 … 38 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- dovi
- Forumo Vijurkas
Re: Reikia patarimo
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D
Tu darei spaudima del vedybu, o jis tik norejo pabandyti kartu pagyventi, kad suprastumet ar tikrai jums pakeliui ir galesi pereit prie vedybu ar ne
Na 2 metai ne pora dienų,o ekspermentu būti nenoriu būti ar nebūti.Ir nedariau aš jam jokio spaudimo.Buvau užsiminus kartą ar du.
- Alegra
- Forumo Legenda
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Prie ko iskart pasiseke, nepasiseke?
O kodėl - ne, juk peršasi tokia išvada, nepriklausomai nuo to kas dėl to kaltas. Be to, Konstantinas jau man atsakė.
Nereikia kazko patirti neigiamo, kad parasyti kazka ne pozityvaus
Susidaro įspūdis, kad Jevgenijus ir best in the World vienas ir tas pats asmuo.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D
Tu darei spaudima del vedybu, o jis tik norejo pabandyti kartu pagyventi, kad suprastumet ar tikrai jums pakeliui ir galesi pereit prie vedybu ar ne
Na 2 metai ne pora dienų,o ekspermentu būti nenoriu būti ar nebūti.Ir nedariau aš jam jokio spaudimo.Buvau užsiminus kartą ar du.
Eksperimentas kai zmogus ne iskart vest nori?
Jeigu dar ir sekso nebuvo jusu santykiuose, tai nieko keisto
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:Tu darei spaudima del vedybu, o jis tik norejo pabandyti kartu pagyventi, kad suprastumet ar tikrai jums pakeliui ir galesi pereit prie vedybu ar ne
Buvo visko iki tol mūsų santykiuose.Ne ekspermentas yra pagyventi kartu ir pažiūrėti kas bus.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Na 2 metai ne pora dienų,o ekspermentu būti nenoriu būti ar nebūti.Ir nedariau aš jam jokio spaudimo.Buvau užsiminus kartą ar du.
Buvo visko iki tol mūsų santykiuose.Ne ekspermentas yra pagyventi kartu ir pažiūrėti kas bus.
na tarkim, gal tai nera geriausias variantas
bet o is kur jam zinot, kad tu moki gamint, skalbt?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Jevgenijus wrote:na tarkim, gal tai nera geriausias variantas
jeigu tik gamint ir skalbt tai santykiai nusiris i buitiskuma
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:Eksperimentas kai zmogus ne iskart vest nori?
na tarkim, gal tai nera geriausias variantas
Gaminau jam ne kartą.Net namus buvau sutvarkius.Dar pati atvažiuodavau.Tai ką jis vargšas?;D Ir dar negalėjo pats atvažiuot bent daiktus padėt atsivežt.Viskas mano problemos.Tai kame tada replės? Akivaizdu jis su manim dėl naudos.
- Best In The World
- Forumo Liūtas
zmones kurie gyvena kartu iki santuokos statistiskai skiriasi labiau nei tie kurie tik po santuokos.
zmones kurie neturi lytiniu santykiu be vestuviu statistiskai maziau skiriasi ir yra labiau patenkinti savo santuoka nei tie kurie turi lytinius santykius iki vestuviu.
Patys kalti kad hedonistai uz tai ir kankinates, nes jusu liberalios paziurios ir gyvenimo budas niekada neveike neveikia ir neveiks nes jis pagristas pasakom kad "galiu daryt ka noriu ir tai nieko nereiskia ir neturi jokiu pasekmiu"
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Konstantinas wrote:Jevgenijus wrote:na tarkim, gal tai nera geriausias variantas
jeigu tik gamint ir skalbt tai santykiai nusiris i buitiskuma
Tai tada tegul guli serialus ziuri. Dar geriau
- Best In The World
- Forumo Liūtas
dovi wrote:Jis ir pats sėdi pažintyse,dėl to nieko blogo čia nematau ;D O vyruko niekas nelaiko pririšęs,bet iš vyrų nieko kito ir nesitikėk,nes jie visada vienas kito pusę palaiko ;D
Jo, vyrai vienas kita palaiko, todel kad mes bros.
Tuo tarpu moterys visada viena ant kitos sika, stengiasi sukelti pavydus ir dramas.
Todel vyrai ir yra pranasesne lytis
271 Reply by Jevgenijus 2022-12-12 15:57 (edited by Jevgenijus 2022-12-12 15:58)
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Best In The World wrote:zmones kurie gyvena kartu iki santuokos statistiskai skiriasi labiau nei tie kurie tik po santuokos.
zmones kurie neturi lytiniu santykiu be vestuviu statistiskai maziau skiriasi ir yra labiau patenkinti savo santuoka nei tie kurie turi lytinius santykius iki vestuviu.
Patys kalti kad hedonistai uz tai ir kankinates, nes jusu liberalios paziurios ir gyvenimo budas niekada neveike neveikia ir neveiks nes jis pagristas pasakom kad "galiu daryt ka noriu ir tai nieko nereiskia ir neturi jokiu pasekmiu"
Bet tokiu nera
Dabar daugeja vyru su prastesniu seksualiniu gyvenimu
Taip pat neturejusiu lytiniu santykiu vyru vis daugeja
Tuo tarpu jos jau perejusios daug
Tai kokie ten santykiai jau bus. Tokiu merginu neegzistuoja, kurios butu nepaliestos. Gal kiekvienoj valstybei po viena ar po dvi tokios buna
- dovi
- Forumo Vijurkas
Best In The World wrote:dovi wrote:Jis ir pats sėdi pažintyse,dėl to nieko blogo čia nematau ;D O vyruko niekas nelaiko pririšęs,bet iš vyrų nieko kito ir nesitikėk,nes jie visada vienas kito pusę palaiko ;D
Tuo tarpu moterys visada viena ant kitos sika, stengiasi sukelti pavydus ir dramas.
Jis tą patį sakė,kad šiais laikais moterys gali daryti tą patį ką vyrai,tik slepiasi už to jog yra moterys..
Visi jūs vienodi ;D Pagyvensiu dabar sau ir dėl savęs.Gana lakstyt paskui kažką kam nerūpiu
- Alegra
- Forumo Legenda
Best In The World wrote:dovi wrote:Jis ir pats sėdi pažintyse,dėl to nieko blogo čia nematau ;D O vyruko niekas nelaiko pririšęs,bet iš vyrų nieko kito ir nesitikėk,nes jie visada vienas kito pusę palaiko ;D
Pranašesnė, kaip gi kitaip... Tik kažkodėl statistika rėkia, kad vyrų gyvenimo trukmė mažesnė už moterų
- Best In The World
- Forumo Liūtas
Jevgenijus wrote:Best In The World wrote:zmones kurie gyvena kartu iki santuokos statistiskai skiriasi labiau nei tie kurie tik po santuokos.
Bet tokiu nera
Dabar daugeja vyru su prastesniu seksualiniu gyvenimu
Taip pat neturejusiu lytiniu santykiu vyru vis daugeja
Tuo tarpu jos jau perejusios daug
Tai kokie ten santykiai jau bus. Tokiu merginu neegzistuoja, kurios butu nepaliestos. Gal kiekvienoj valstybei po viena ar po dvi tokios buna
Tikrai ne, nepainiok amerikos britaniju su europa.
Yra daug nekaltu moteru, amziaus 18-19, pats bendrauju dabar su nekalta pana, kuriai 24 metai (man rodos, neatsimenu tiksliai)
O azijoj nekaltu isvis ant kiekvieno kampo, ten praktiskai visos jos tokios.
Siuo metu yra daugiausia vyru negaunanciu ir reciausiai gaunanciu sekso per visa zmonijos istorija, bet jo vis tiek gauna. Bet moteru vakaruose kurios lauke vestuviu del pirmo karto tai tik laikrasciuose tikrai gali rast tokias, arba kokia katalike pasimtum
- Ieva
- Forumo Karalius
Laimutė wrote:dovi wrote:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Tai natūralu, kad yra jausmai, bet turim juk ir protą. Gerai, kad užblokavo. Kartais, pvz.smurtaujančiam ir policija tenka pagrasint, nors širdis ir verkia. Yra tokių, kad žino tavo silpnąsias puses ir tuo piktanaudžiauja.
- Best In The World
- Forumo Liūtas
Laimutė wrote:Best In The World wrote:dovi wrote:Jis ir pats sėdi pažintyse,dėl to nieko blogo čia nematau ;D O vyruko niekas nelaiko pririšęs,bet iš vyrų nieko kito ir nesitikėk,nes jie visada vienas kito pusę palaiko ;D
Pranašesnė, kaip gi kitaip... Tik kažkodėl statistika rėkia, kad vyrų gyvenimo trukmė mažesnė už moterų
O kodel mazesne?
Todel kad visus pavojingiausius ir brutaliausius darbus dirba vyrai.
O kodel pavojingiausius ir brutaliausius darbus dirba vyrai?
Todel kad moterys nesugebetu.
Todel vyrai pranasesne lytis.
- dovi
- Forumo Vijurkas
Ieva wrote:Laimutė wrote:dovi wrote:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Tai natūralu, kad yra jausmai, bet turim juk ir protą. Gerai, kad užblokavo. Kartais, pvz.smurtaujančiam ir policija tenka pagrasint, nors širdis ir verkia. Yra tokių, kad žino tavo silpnąsias puses ir tuo piktanaudžiauja.
Jūs visiškai teisi. Tikiuosi jis manęs neieškos ir pasimirš greit viskas
- Alegra
- Forumo Legenda
Musulmonę imk, gal ir bus nekalta, bet tuomet turėsi konvertuoti į jos religiją.
- Ieva
- Forumo Karalius
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:dovi wrote:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Galimas variantas kaip dauguma daro
Mete Antaniuka
Pradejo bendrauti su Petriuku
Jau Petriukas pradejo kazka jaust, lyg grazus bendravimas, galimai ir kazka bando
Bet vat uzejo jai prisiminimas apie Antaniuka arba gavo zinute nuo Antaniuko
Viso gero Petriuk, kad tamponu pabuvai
Ką reiškia kažką jaust. Tik Petriukas taip ir mąsto.
- Best In The World
- Forumo Liūtas
Ieva wrote:Laimutė wrote:dovi wrote:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Jeigu ja mustu ji griztu pas ji, nes moterys palieka tokius kurie jas myli ir lepina ir seilejas del tokiu, kurie jas pyz.dina
Pages Previous 1 … 12 13 14 15 16 … 38 Next
You must login or register to post a reply