You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 27 28 29 30 31 … 38 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Re: Reikia patarimo
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Ant kaktos gi neparašyta kad tokie ;D
O bendraujant nepastebi?
O tu galvoji lengva pastebėt? Jie būna kaip šilkiniai.Šitas pradžioj jau toks geras buvo,po to prasidėjo.
Vel auka is saves primeti. Vis rasai jie ir tik jie. Bet savo neatsakingumo nematai.
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:O bendraujant nepastebi?
O tu galvoji lengva pastebėt? Jie būna kaip šilkiniai.Šitas pradžioj jau toks geras buvo,po to prasidėjo.
Vel auka is saves primeti. Vis rasai jie ir tik jie. Bet savo neatsakingumo nematai.
Ane? Ir kuo pasireiškia tas neatsakingumas?;D
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Man atrodo, kad pats esi labai riboto mąstymo, jei įsikandi į kokią savo teoriją. Nepajudinamai tiesiog.
Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.
O kaip kitaip vertinti, jei nesiremiant jūsų išreikštomis mintimis?
Primityvu ir bandymai spelioti, bandymai padaryti taip, kad zmogus pasijustu menku ir del visko kaltu.
Vertinat tik noredama kokia etikete priklijuot.
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:O tu galvoji lengva pastebėt? Jie būna kaip šilkiniai.Šitas pradžioj jau toks geras buvo,po to prasidėjo.
2 metus del savo kvailumo ir naivumo lakstei pas vyruka, o dabar jis toks ir toks.
Bent pripazintum, kad buvai naivi ir kvaila. Bet ego to neleis pripazinti.
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:Vel auka is saves primeti. Vis rasai jie ir tik jie. Bet savo neatsakingumo nematai.
2 metus del savo kvailumo ir naivumo lakstei pas vyruka, o dabar jis toks ir toks.
Taigi jau pripažinau tai.Esu kvaila ir naivi ;D Apkvailino naivuolę ir tiek
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Ane? Ir kuo pasireiškia tas neatsakingumas?;D
Tai gal tada maziau reiketu skustis ir kaltinti kita kai pati darai kvailus sprendimus? Bent jau esi dariusi
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:2 metus del savo kvailumo ir naivumo lakstei pas vyruka, o dabar jis toks ir toks.
Tai gal tada maziau reiketu skustis ir kaltinti kita kai pati darai kvailus sprendimus? Bent jau esi dariusi
O kas jų nėra daręs? Visi žmonės klysta.Jis irgi ne šventas.Jei nieko nenorėjo su manim,galėjo pasakyt,o čia specialiai tyčiojosi ir kankino naivę kvailę ;D
568 Reply by Jevgenijus 2022-12-13 16:16 (edited by Jevgenijus 2022-12-13 16:17)
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Taigi jau pripažinau tai.Esu kvaila ir naivi ;D Apkvailino naivuolę ir tiek
O kas jų nėra daręs? Visi žmonės klysta.Jis irgi ne šventas.Jei nieko nenorėjo su manim,galėjo pasakyt,o čia specialiai tyčiojosi ir kankino naivę kvailę ;D
Bandai visaip pateisinti savo kvailuma. Zinojo, kad kvailinama, bet vistiek toliau leidosi buti kvailinama. Ir dabar jis tyciojosi, jis ta ir ta, kankino, laike naive.
- Alegra
- Forumo Legenda
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Jusu tipines nuspejamos feministimes frazes -
Esi riboto mastymo jei tave tema taip vercia reaguoti.
Esi turbut iskaudintas, todel taip rasai.
Esi moteru nekentejas, nes visada negatyviai rasai.
O kaip kitaip vertinti, jei nesiremiant jūsų išreikštomis mintimis?
Primityvu ir bandymai spelioti, bandymai padaryti taip, kad zmogus pasijustu menku ir del visko kaltu.
Taigi pats ir klijuoji ant savęs etiketes rašydamas savo nuomonę. Aš juk tavęs nepažįstu ir nežinau koks esi iš tikrųjų. Man belieka spręsti iš to, ką rašai.
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:Tai gal tada maziau reiketu skustis ir kaltinti kita kai pati darai kvailus sprendimus? Bent jau esi dariusi
Bandai visaip pateisinti savo kvailuma. Zinojo, kad kvailinama, bet vistiek toliau leidosi buti kvailinama. Ir dabar jis tyciojosi, jis ta ir ta, kankino, laike naive.
Nemanau,kad suprasi kokioj situacijoj buvau ;D Nieko aš neteisinu ir pripažįstu tai,kad esu naivi kvailė ;D
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:O kaip kitaip vertinti, jei nesiremiant jūsų išreikštomis mintimis?
Taigi pats ir klijuoji ant savęs etiketes rašydamas savo nuomonę. Aš juk tavęs nepažįstu ir nežinau koks esi iš tikrųjų. Man belieka spręsti iš to, ką rašai.
Jus iskart darot isvadas ir taikot zmogui viska ka jis raso. Bandot primityviai spelioti arba vadovautis ta buka logika - aj, rasai nepritardamas merginai, tai reiskia tu kazkoks iskaudintas merginos
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:O kas jų nėra daręs? Visi žmonės klysta.Jis irgi ne šventas.Jei nieko nenorėjo su manim,galėjo pasakyt,o čia specialiai tyčiojosi ir kankino naivę kvailę ;D
Nemanau,kad suprasi kokioj situacijoj buvau ;D Nieko aš neteisinu ir pripažįstu tai,kad esu naivi kvailė ;D
Kai protelio nepakanka, tada belieka forumo pagalbos prasyt, nes sava galva sunku mastyt. Taip ir santykiuose butu vos kazkas, tai viska rasytum i forumus arba draugems - REIKIA PAGALBOS!
REIKIA PATARIMO!
- dovi
- Forumo Vijurkas
Jevgenijus wrote:dovi wrote:Jevgenijus wrote:Bandai visaip pateisinti savo kvailuma. Zinojo, kad kvailinama, bet vistiek toliau leidosi buti kvailinama. Ir dabar jis tyciojosi, jis ta ir ta, kankino, laike naive.
Kai protelio nepakanka, tada belieka forumo pagalbos prasyt, nes sava galva sunku mastyt. Taip ir santykiuose butu vos kazkas, tai viska rasytum i forumus arba draugems - REIKIA PAGALBOS!
REIKIA PATARIMO!
Ir iš kur gi tu žinai ką daryčiau ir ko ne? Pirmas kartas,kai parašiau į forumą.Dabar gailiuosi.Nieko čia gero ir patarimų nesulauksi.Tik smerkimo
- Alegra
- Forumo Legenda
Best, męs - senės jau išsiradikalinę, todėl mūsų nuomonė jums jauniems ir dar radikaliai nusiteikusiems ( jums aktualiomis temomis ) yra nepriimtina. Męs neskątinam ištvirkimo. Jokiu būdu. Pavyzdžiui aš bandžiau pasakyti, kad laimei ir gerai šeimai sukurti, moteris nebe mergaitė, nekliūtis. Gal netgi atvirkščiai. Padarius klaidą gyvenime, dar labiau vertins ir mylės vyrą , kuris ją pasirinko nepaisant, kad ji nėra nekalta. Čia viskas labai individualu ir vargu ar galima viską vertinti per statistikų ir mokslų prizmes. Juk nesam robotai, o žmonės.
- Alegra
- Forumo Legenda
dovi wrote:Jevgenijus wrote:dovi wrote:Nemanau,kad suprasi kokioj situacijoj buvau ;D Nieko aš neteisinu ir pripažįstu tai,kad esu naivi kvailė ;D
REIKIA PATARIMO!
Ir iš kur gi tu žinai ką daryčiau ir ko ne? Pirmas kartas,kai parašiau į forumą.Dabar gailiuosi.Nieko čia gero ir patarimų nesulauksi.Tik smerkimo
Jis visada iš anksto žino, kaip kas būtų pasielgęs. Ko gero, sprendžia pagal save. Nekreipk dėmesio Dovi. Nebesiteisink, sakiau, kad neverta.
- Alegra
- Forumo Legenda
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Primityvu ir bandymai spelioti, bandymai padaryti taip, kad zmogus pasijustu menku ir del visko kaltu.
Jus iskart darot isvadas ir taikot zmogui viska ka jis raso. Bandot primityviai spelioti arba vadovautis ta buka logika - aj, rasai nepritardamas merginai, tai reiskia tu kazkoks iskaudintas merginos
Tu esi įskaudintas. Aš žinau.
577 Reply by Jevgenijus 2022-12-13 16:49 (edited by Jevgenijus 2022-12-13 18:09)
- Jevgenijus
- Forumo Vanagas
Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Taigi pats ir klijuoji ant savęs etiketes rašydamas savo nuomonę. Aš juk tavęs nepažįstu ir nežinau koks esi iš tikrųjų. Man belieka spręsti iš to, ką rašai.
O kas nebuvo iskaudintas? Beveik visi buvo.
Kitas dalykas, jus taikot ta - "iskaudintas" kiekviena karta kai nepritariu, kai skiriasi nuomones.
Dabar visada bus - tu iskaudintas.
Keiskit gal plokstele.
- Ieva
- Forumo Karalius
Konstantinas wrote:Ieva wrote:Nei pridėt, nei atimt. Gaila vyruko, bet jis ne pirmas ir ne paskutinis. Todėl ir renkamės visi pagal save.
o tu turi ka rinktis?
Be abejo.
- Alegra
- Forumo Legenda
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Jus iskart darot isvadas ir taikot zmogui viska ka jis raso. Bandot primityviai spelioti arba vadovautis ta buka logika - aj, rasai nepritardamas merginai, tai reiskia tu kazkoks iskaudintas merginos
O kas nebuvo iskaudintas? Beveik visi.
Kitas dalykas, jus taikot ta - "iskaudintas" kiekviena karta kai nepritariu, kai skiriasi nuomones.
Keiskit gal plokstele.
Jau pakeičiau. Nesikartosiu.
580 Reply by Ieva 2022-12-13 17:16 (edited by Ieva 2022-12-13 17:16)
- Ieva
- Forumo Karalius
Jevgenijus wrote:Laimutė wrote:Jevgenijus wrote:Jus iskart darot isvadas ir taikot zmogui viska ka jis raso. Bandot primityviai spelioti arba vadovautis ta buka logika - aj, rasai nepritardamas merginai, tai reiskia tu kazkoks iskaudintas merginos
O kas nebuvo iskaudintas? Beveik visi.
Keiskit gal plokstele.
Ir tamstai nepakenktų keist tą plokštelę, nes turi būti kažkoks judesys pažangos link, o ne tik tas pats per tą patį, kaip kokio dieduko.
Pages Previous 1 … 27 28 29 30 31 … 38 Next
You must login or register to post a reply