Re: Reikia patarimo
nu bet tikrai - vyrai nusiperka moterį, pasinaudoja ir pro duris lauk palydi.
moterys alfonsus išlaiko.
o man net ežiuko negalima???
kodėl?
tai tu eziuka nusipirkai kad naudoti vietoj vyro? o kitu gyvunu nebuvo?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
kodėl?
tai tu eziuka nusipirkai kad naudoti vietoj vyro? o kitu gyvunu nebuvo?
o kodėl vėžliuką galima nusipirkti ir auginti, o ežiuko ne?
juk vis tiek iš abiejų žmonės verda sriubas, kai išalksta
Jei leidžia įstatymas, kodėl gi ne. Jam bent jau žiemos metu, tikrai geriau šiltai pagyventi.
Egoizmas ir tiek.
Egoizmas ir tiek.
oj, oj, o ką žmonės perka ne dėl egoizmo???
oj, Laimutė diplomatė, oi gudri - mokytis ir mokytis iš jos
Taip, Konstantinai, nusipirkau ežiuką dėl to, kad jį labai gera paglostyti, jo protingos ir geros akys, nors ir mažas, bet visada pasiryžęs mane ginti ir neklausia, kiek man metų bei kiek uždirbu
kiek moterų ir vyrų į savo sutuoktinius žiūri tik į kaip dekoracijas, pats žinai... o aš Senukuose nusipirkau kalėdinę dekoraciją, kuri žiūri į mane
Ieva wrote:Egoizmas ir tiek.
Taip, Konstantinai, nusipirkau ežiuką dėl to, kad jį labai gera paglostyti, jo protingos ir geros akys, nors ir mažas, bet visada pasiryžęs mane ginti ir neklausia, kiek man metų bei kiek uždirbu
kiek moterų ir vyrų į savo sutuoktinius žiūri tik į kaip dekoracijas, pats žinai... o aš Senukuose nusipirkau kalėdinę dekoraciją, kuri žiūri į mane
Įtariau, kad netikras, nes kažkaip tikras nesiderintų su tamstos pateiktu čia savęs įvaizdžiu.
Andre wrote:Ieva wrote:Egoizmas ir tiek.
Įtariau, kad netikras, nes kažkaip tikras nesiderintų su tamstos pateiktu čia savęs įvaizdžiu.
Ieva viena tu zaliavalgiu kur prie medziu prisirisa kad nenupjautu ir i kurias niekas demesio nekreipia po antro jos istarto zodzio
Uzejo didelis noras nusipirkti 5 eziukus ir su manijakiska veido israiska ziurint Ievai tiesiai i akis juos glostyti ir maitinti
Kodėl gudri? Aš dažniausiai pažiūriu į padetį iš visų pusių, todėl atitinkamai ir mano nuomonė keičiasi.
Uzejo didelis noras nusipirkti 5 eziukus ir su manijakiska veido israiska ziurint Ievai tiesiai i akis juos glostyti ir maitinti
...nu tikras sadistas, glosto ir maitina ... Siaubas !
Viskas, nebesusilaikysiu...
Andre - Jus nuostabi jei kada Jus rasysite knyga, as ja privalau turet
Nebutina nardyt i uzpakali
Laukiniai gyvūnai puikiai išsiverstų be mūsų. Lb.didelė klaida ir egoizmas perkelt jiems mūsų įpročius ir norus.
kodėl?
O tame yra kazkas blogo, kad nusiperka?
O kas blogo jei moteris islaiko? Gi lygios teises.
Lyginat gyvuna, kuris neturi balso ir nepasakys ka galvoja.
Andre wrote:nu bet tikrai - vyrai nusiperka moterį, pasinaudoja ir pro duris lauk palydi.
kodėl?O tame yra kazkas blogo, kad nusiperka?
O kas blogo jei moteris islaiko? Gi lygios teises.Lyginat gyvuna, kuris neturi balso ir nepasakys ka galvoja.
Būtent.
Ieva wrote:Egoizmas ir tiek.
Ne, ne del egoizmo
Jei zmogus neranda antros puses, tai jis kaip ir laisvas. O prostitutes nuo senu laiku skaitesi kaip profesija. Tai kodel vienisi vyrai egoistai jei jie nori to kas naturalu? Seksas nera egoizmas.
Best In The World wrote:Uzejo didelis noras nusipirkti 5 eziukus ir su manijakiska veido israiska ziurint Ievai tiesiai i akis juos glostyti ir maitinti
Laukiniai gyvūnai puikiai išsiverstų be mūsų. Lb.didelė klaida ir egoizmas perkelt jiems mūsų įpročius ir norus.
Visi tai zino,
ir vis tiek zmones laike, laiko ir laikys laukinius gyvunus.
Yra skirtumas tarp augintinio su gerom gyvenimo salygom ir gyvunu kankinimu.
Jei taip paemus, zmoguj tarp betoniniu ir stikliniu staciakampiu irgi nevieta.
Jei zmogus negali i gamta tai atsives gamta pas save.
Ieva wrote:Best In The World wrote:Uzejo didelis noras nusipirkti 5 eziukus ir su manijakiska veido israiska ziurint Ievai tiesiai i akis juos glostyti ir maitinti
Visi tai zino,
ir vis tiek zmones laike, laiko ir laikys laukinius gyvunus.Yra skirtumas tarp augintinio su gerom gyvenimo salygom ir gyvunu kankinimu.
Jei taip paemus, zmoguj tarp betoniniu ir stikliniu staciakampiu irgi nevieta.
Jei zmogus negali i gamta tai atsives gamta pas save.
Cunamį ar žemės drebėjimą, o gal krokodilą ar vilką...Nebent ežiuką, kuris platina blusas, o jos marą. Deja, jo neiššukuosi, šventas naivume.
Kažkur skaičiau, kad jei kiekvienas žemės gyventojas gautų viena arą žemės kur galėtų pasistatyti namą tai tam užtektų tokio ploto kaip visa Brazilija. Tačiau visi spaudžiasi į miestus ir gyvena vieni kitiems ant galvų.
Kažkur skaičiau, kad jei kiekvienas žemės gyventojas gautų viena arą žemės kur galėtų pasistatyti namą tai tam užtektų tokio ploto kaip visa Brazilija. Tačiau visi spaudžiasi į miestus ir gyvena vieni kitiems ant galvų.
Tai aplinkybės ir soc.sąlygos mus spaudžia.
Laimutė wrote:Kažkur skaičiau, kad jei kiekvienas žemės gyventojas gautų viena arą žemės kur galėtų pasistatyti namą tai tam užtektų tokio ploto kaip visa Brazilija. Tačiau visi spaudžiasi į miestus ir gyvena vieni kitiems ant galvų.
Jei infrastruktūra normaliai sutvarkyta būtų tai nebūtų tos būtinybės. Juk užtektų netgi daržui vietos ir kiekvienas turėtų savo daržovių ir vaisių. Dabar jau plinta daržovių auginimas ant daugiaaukščių namų stogų ir sienų.
Ieva wrote:Laimutė wrote:Kažkur skaičiau, kad jei kiekvienas žemės gyventojas gautų viena arą žemės kur galėtų pasistatyti namą tai tam užtektų tokio ploto kaip visa Brazilija. Tačiau visi spaudžiasi į miestus ir gyvena vieni kitiems ant galvų.
Jei infrastruktūra normaliai sutvarkyta būtų tai nebūtų tos būtinybės. Juk užtektų netgi daržui vietos ir kiekvienas turėtų savo daržovių ir vaisių. Dabar jau plinta daržovių auginimas ant daugiaaukščių namų stogų ir sienų.
Be abejo, jeigu...
Aš balkone auginu žalumynus.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo