981

Re: Ką geriate šį vakarą?

Andre wrote:

labai įdomu, ką išgėrė Laimutė?
tikiuosi, kad iki ryto pasveiks smile

Geraa Mintele Davei Daktarelee tongue tongue big_smile  Padetum MAN Rytojuii Prisiglaust su Vaistukais big_smile big_smile

982

Tai kad tau rytoj reikės rytą grįžti į kalėdinį darbo vakarėlį ir kitus gelbėt bei prie savęs priglausti smile))

983

Andre ko tu nemiegi?

984

Andre wrote:

Tai kad tau rytoj reikės rytą grįžti į kalėdinį darbo vakarėlį ir kitus gelbėt bei prie savęs priglausti smile))

Nee MAN Geriau tam Gelike Voliotis Tavim Paspaudus Knopke iki 30 Temp tongue big_smile big_smile big_smile

985

Konstantinas wrote:

Andre ko tu nemiegi?

Miegu, aš, Konstantinai, miegu, tik kartais atbundu ir vietoj mankštos parašau čia smile

986

Andre wrote:
Konstantinas wrote:

Andre ko tu nemiegi?

Miegu, aš, Konstantinai, miegu, tik kartais atbundu ir vietoj mankštos parašau čia smile

Vietoj tos Mankstos MuSU MISkelisss tongue big_smile big_smile

987

Shameless  per naktį suskilo į 7 miško nykštukus, siaubas smile

988

Andre wrote:

Shameless  per naktį suskilo į 7 miško nykštukus, siaubas smile

Visuu Pirmaa Dekavojuu kaa TAISYKLINGAI Rasysena Tavojii tongue tongue Joo AS SHAMELESS 2 SS PRIVALOMAA tongue tongue big_smile

989

Andre wrote:

Nusprendžiau išviso nieko panašaus negerti. Tik šiltas virintas vandenukas su trupučiu rausvos druskos.
Šiandien net įprastų papildų atsisakiau. Gana kankinti kepenis ir inkstus smile truks - kiek truks, infekcijos laikas vistek nesutrumpes.

990

Laimutė wrote:
Andre wrote:

Nusprendžiau išviso nieko panašaus negerti. Tik šiltas virintas vandenukas su trupučiu rausvos druskos.
Šiandien net įprastų papildų atsisakiau. Gana kankinti kepenis ir inkstus smile truks - kiek truks, infekcijos laikas vistek nesutrumpes.

Tobula smile

991 (edited by Valdas 2022-12-20 17:37)

Visai skanus alutis.
https://m.winehelp2.ru/upload/resize_cache/iblock/f4b/345_345_1/f4bcdfb5df5f58a9a21a1fa9ea40867e.png

992 (edited by Valdas 2022-12-20 17:43)

Laimutė wrote:
Andre wrote:

Aš kai perskaičiau, kad viena amerikietė, kuri nugyveno iki 115 metų, pasakė, kad jos ilgaamžiškumo receptas yra 'jokių vaistų ir jokių sintetinių vitaminų', iškart nusprendžiau, kad reikia išbandyti gyventi be jų. Galų gale yra nutritiondata ir foodferret maisto sudėčių duomenų bazės, taip pat google maisto sąrašai, kuriame maiste yra daugiausiai kiekvieno vitamino ir mineralinės medžiagos, todėl galima garantuoti, kad jų netrūks. Išskyrus tiems, kurie valgo mažai. O kas valgo 4 kartus per dieną po pilną skrandį - no problemo, ir tai yra sveikiausias mitybos būdas.

993 (edited by Valdas 2022-12-20 17:57)

Beje. Radau info, kad viskis gali sukelti vėžius.
Gal todėl, kad jie laikomi ąžuolo medienos statinėse, kurių vidus yra išdeginamas tam, kad pagaminti anglies filtrą, kuris nepraleistų į gėrimus nepageidaujamų medienos medžiagų. Todėl niekada negersiu medienos statinėse laikytų gėrimų.
https://luxrowdistillers.com/wp-content/uploads/2019/02/CharredBarrelsISC_3x2-960x720.jpg
https://luxrowdistillers.com/bourbon-ba … g-process/

https://albumas.ieskok.lt/b/b/d/1163462_bd58a17a0e98.jpg

994

Coca Cola su Senio nuotrauka smile
Gaila, kad be cukraus... nepakenčiu neaiškių saldiklių ir esu už natūralų cukrų smile

Šiandien nusipirkau žuvytę. Tikrą !

995

Andre wrote:

Coca Cola su Senio nuotrauka smile
Gaila, kad be cukraus... nepakenčiu neaiškių saldiklių ir esu už natūralų cukrų smile

Šiandien nusipirkau žuvytę. Tikrą !

Nemanau, kad geriant coca cola saldikliai turetu buti didziausias rupestis big_smile

996 (edited by Andre 2022-12-20 23:13)

Best In The World wrote:

Nemanau, kad geriant coca cola saldikliai turetu buti didziausias rupestis big_smile

Mažą rūpestį pavertus svarbiausiu, galima praignoruoti didžiausią ir tuomet ramiai miegoti smile
nes kitaip baisu - kas tokio įdėta į Coca Colą kad 4 kartus per metus (kai būna 4 Žemės ir Saulės, dienos ir nakties ypatingi santykių taškai) mano kojos, rankos ir kortelė paklūsta Coca colos šauksmui ir nusipirkusi 2 l išgeriu per 2 valandas, nors suprantu, kad tai didelis blogis.... tarsi suveiktų magnetas... taigi, vienas polius yra manyje, kitas CC... Ir bandyti save guosti, kad kiti šiai manipuliacijai gal 4 kartus per metus nepasiduoda, būtų didelis melas ir noras išvengti siaubingos tiesos - mūsų kūnus valdo Coca Cola, tiksliau, tai, kas už jos slypi...  Ne ne, geriau pergyvensiu dėl saldiklių...

Laimute, dar kartą ačiū - filmukas TOBULAS. Todėl, kad jis iš esmės atitinka mano požiūrį ir bendravimą, būtent toks jumoras, toks sumaišymas faktų ir pramanų, toks pateikimas man pats artimiausias - kai taip ir lieka neaišku, kas tai, kodėl tai, kai neaišku, kur juokai, o kur rimtai - tai išmuša iš vėžių ir suabejojama kas yra kas ir žmogus pradeda mąstyti besijuokdamas: ir galų gale užduoda ne tik sau klausimą, tai kiek kartų jam buvo prikabinta makaronų, bet suvokia, kad tik ką jam parodė labai daug makaronų kabinimo būdų, tad yra šansas kitą kartą atpažinti makaronavimą)))

997 (edited by Laimutė 2022-12-21 01:25)

Į sveikatą, Andre, į sveikatą... Kiek euforijos, wow !  Tave tai geriau paveikė nei tiesiogiai pavartojus psichodelikų big_smile
Aš suradau tą vokiečių žurnalisto dokumentinį ir dabar žinau visus atsakymus.
Ale dar neišduosiu. Palauksiu kol galutinai nusipezėsi. Labai linksma skaityti big_smile

998

Na, dėl psichodelikų nekomentuosiu, nebandžiusi....
O kad linksma skaityti - tai ačiū už įvertinimą smile Žmones gan sunku pralinksminti... tad naudojuosi galimybe ir proga bent tiek prisidėti prie visuotinės gerovės, prajuokinant bent kelis atskirus individus smile

999

Andre wrote:
Best In The World wrote:

Mažą rūpestį pavertus svarbiausiu, galima praignoruoti didžiausią ir tuomet ramiai miegoti smile
nes kitaip baisu - kas tokio įdėta į Coca Colą kad 4 kartus per metus (kai būna 4 Žemės ir Saulės, dienos ir nakties ypatingi santykių taškai) mano kojos, rankos ir kortelė paklūsta Coca colos šauksmui ir nusipirkusi 2 l išgeriu per 2 valandas, nors suprantu, kad tai didelis blogis.... tarsi suveiktų magnetas... taigi, vienas polius yra manyje, kitas CC... Ir bandyti save guosti, kad kiti šiai manipuliacijai gal 4 kartus per metus nepasiduoda, būtų didelis melas ir noras išvengti siaubingos tiesos - mūsų kūnus valdo Coca Cola, tiksliau, tai, kas už jos slypi...  Ne ne, geriau pergyvensiu dėl saldiklių...

Laimute, dar kartą ačiū - filmukas TOBULAS. Todėl, kad jis iš esmės atitinka mano požiūrį ir bendravimą, būtent toks jumoras, toks sumaišymas faktų ir pramanų, toks pateikimas man pats artimiausias - kai taip ir lieka neaišku, kas tai, kodėl tai, kai neaišku, kur juokai, o kur rimtai - tai išmuša iš vėžių ir suabejojama kas yra kas ir žmogus pradeda mąstyti besijuokdamas: ir galų gale užduoda ne tik sau klausimą, tai kiek kartų jam buvo prikabinta makaronų, bet suvokia, kad tik ką jam parodė labai daug makaronų kabinimo būdų, tad yra šansas kitą kartą atpažinti makaronavimą)))

Gal priesingai nei kiti, tu perki  tikraja, autentiska cola, kurioje kokso yra big_smile

1,000 (edited by Andre 2022-12-21 14:06)

Bestai,
nepavydėk Col(k)os smile

Virtualioje erdvėje žmonės atskleidžia savo slepiamą pusę - taigi, aš  nesikeikiu, nerūkau, mažai į ką žiūriu rimtai (tik į vyro ir moters santykius žiūriu labai labai rimtai), durniais kitų nevadinu, nežeminu, neįžeidinėju, pati neįsižeidžiu irgi, stengiuosi pralinksminti, na, kartais gal pernelyg patraukiu per dantį, bet tada apsiraminu, žiniomis dalinuosi, visiems linkiu laimės ir sveikatos, varlės kojos prie arbatos, gerbiu vyrus, esu už taiką, žaviuosi išmintingomis moterimis, juokauju taip, kaip juokinga man,, mėgstu pasišaipyti pati iš savęs, bandau suprasti visus ir padaryti taip, kad žmonės pabandytų irgi suprasti vieni kitus, užsispyrusiai ieškau gerųjų pusių ir pateisinimų kiekviename, o teisuolius erzinu - nuo to kaifuoju ir svaigstu nerealiai smile
bet kiekvienas svaiginasi savaip... organiškai, kaip sakė Ieva... O ką reiškia organiškai? smile
Labai labai mėgstu tą momentą, kai žmonės netenka kantrybės ir parodo savo kitą veidą smile tada žinai, kas yra kas tuo metu...
Ech, o juk kažkuris Antikos filosofas naiviai teigė - jei žmogus žinotų, kas yra gerai, o kas yra blogai, jis visada elgtųsi tik gerai.....