1,281

Re: Ką geriate šį vakarą?

Konstantinas wrote:
Andre wrote:

Kažin, kas žmogaus sveikatai labiau kenkia - 5 puodeliai kavos per dieną ar 100 g degtinės? smile

Tai reikia 100 gr degtinės tolygiai paskirstyti po 5 puodelius kavos)

jokiais būdais, negalima!

vis laukiu, kada Ieva parašys, kad kava ir degtinė blogai, kad per dieną reikia išgerti 5 puodelius arbatos smile

1,282

Smagu, kad kažkas manęs laukia. Kava su alkoholiu lb.nesveikas derinys, o arbata arbatai nelygu. Sveikiausia tyras vanduo. Man patinka gerti šiltą virintą vandenį, ypač po pietų, tuomet greičiau užmiegu.

1,283

Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto smile)) kad tik būtų sąlygos miegui....

1,284 (edited by Laimutė 2023-01-02 18:49)

Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje  "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.

1,285

Andre wrote:

Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto smile)) kad tik būtų sąlygos miegui....

Kam valgyti, jei pakanka išgerti šilto virinto vandens? smile

1,286

Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.

1,287

Laimutė wrote:

Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje  "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.

Ačiū smile

1,288

Ieva wrote:

Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.

1,289

Andre wrote:
Laimutė wrote:

Ačiū smile

:::412

1,290

Laimutė wrote:
Ieva wrote:

Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.

o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip smile

1,291

Andre wrote:
Laimutė wrote:
Ieva wrote:

o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip smile

Mano bobutė sakydavo man, kad jei labai ko nors saldaus norėsiu, tai valgyti prieš pat miegą. Tada nestorėsi, sako. Todėl, kad miegant sudegini daug kalorijų. O jei dieną pradėsi nuo saldžių valgių, sako, tada visą dieną trauks ant saldumynų ir visokių angliavandenių.
Na, logikos yra. Bent jau tame, kad miegant netraukia prie saldumynų big_smile

1,292

O Bobutė teisi - kiek pažįstu lieknų, tiek jos "nevalgo vėlai vakarienės", bet saldainius dešimtą-dvyliktą vakaro prieš miegą tai valgo ir net nemirksi smile nes čia nesiskaito smile

1,293

triusio metais valgau sriuba is triusio mesos. labai skani mesyte

1,294

Konstantinas wrote:

o pagrindinis patiekalas bus iš katino? Juk metų gyvūnas dvigubas - Triušis/Katinas smile

1,295

Andre wrote:
Konstantinas wrote:

o pagrindinis patiekalas bus iš katino? Juk metų gyvūnas dvigubas - Triušis/Katinas smile

jei skaniai pagamintas tai kodel gi ne?

1,296

Pas kiniečius restorane irgi nežinia ką pateikia, triušį ar katiną. Sako, kad skonis mėsos tas pats beveik.

1,297

Laimute jei iskepsi man katina atvarysiu i vakariene. bet turi skaniai iskepti) orkaiteje su grietine ir troskintom bulvytem

1,298

Konstantinas wrote:

Laimute jei iskepsi man katina atvarysiu i vakariene. bet turi skaniai iskepti) orkaiteje su grietine ir troskintom bulvytem

Kartą esu pačios sumedžiotą zuikį kepusi. Šratų buvo likę petyje, bet nieko, dantų niekas neišsilaužė. Tai buvo po abitūros, vasaros naktį, iš žiguliuko su šviesomis išgąsdinti zuikiai bėga pirmi, važiuoji iš paskos ir pykšt-pokšt !
Dabar taip nebedaryčiau. Vėlnias, net ausys nukaito.
Skanūs buvo tie kiškiai, lašinukų prismaigsčiau, kad mėsa sultingesnė būtų, bulvyčių , svogūnų, morkų, grietinėlės ...ir į kaimišką pečių.

1,299

įtariu, kad apie 1990 metus visi paragavom katienos beliašuose smile

1,300

Andre wrote:

įtariu, kad apie 1990 metus visi paragavom katienos beliašuose smile

Tada buvo už talonus daug kas, ar ne?